Günde en az 3-4 defa Elektrikler kesiliyor.Kış olduğunda yağmura ve rüzgara yoruyoruz.Yazın ortasındayız ne yağmur var nede rüzgar.Elektrik kesintilerinden bıktık artık.Yetkililer buna bir çözüm bulsun.
Yazdırılabilir Görünüm
Günde en az 3-4 defa Elektrikler kesiliyor.Kış olduğunda yağmura ve rüzgara yoruyoruz.Yazın ortasındayız ne yağmur var nede rüzgar.Elektrik kesintilerinden bıktık artık.Yetkililer buna bir çözüm bulsun.
hangi mah..hangi sok..saat kaçta...sanki yağmurda fırtına da kesılır sadece elektırk..şu an yaz la kışın hiç bi farkı yok...kışın elketırklı sobalar..yazın kilimlar..güç aynı güç..
Sanayi sitesi.Hergün 3-4 defa elektrik kesiliyor.
hangi sokak...sadece senın işyerimi civarı..186 arızayı aradınmı..ne dediler..?
1.Cadde benim bulunduğum yerde herkesinki kesiliyor.186 Arızayı aramadım.Arasam ne diyecekler?
nizipteki daha devrede değilki..orda öylece duruyor...hala birecıkten elektırık alıyoruz...
ben bir seferinde aradım ne zaman gelecek dedim adam ters cevap verdi tabiki benim cevabım ona kapak oldu seni oraya niye oturtmuşlar dedim sesi çıkmadı
geçenlerde yine aradım bir bayan çıktı ne zaman gelecek dedim 20 dk gelecek dedi 2 dk sonra geldi
nizip e bir damla yağmur düşsün hemen elektriği kesiyorlar bir rüzgar çıktın elektrik gitti bilgisayarım belki 20 defa hastanelik oldu ..... oyunmu oynuyorlar elektrikle acaba....
Hop meslektaşıma yüklenmeyin.
müslüm abi yok güç kaynagı yok çin malı diyerek konuyu dagıtma bizim işlerde de önemli elektirik fıstık kavuruyorsun tam fıstık makinadayken elektrik kesiliyor makina çok aşırı sıcak içindeki malı çıkarabildiğini çıkarıyon çıkaramagında yanıp gidiyor yazık günah bu nizip in ayıbı ya ne zaman bir damla yağmur düşşe ekektrik gidiyor
Bu nasıl oluyor burnumuzun dibindeki barajdan elektrik alınamıyormu.
Benim Anlamadığım Sanayi Bölgesinde Elektrik Kesiliyor.Bu Nasıl Bir iş. Parasını Ödediğim Elektrikle Bana Eziyet Ediyorlar.Tedaşı mahkemeye vercem kesin kararlıyım.
Kale-Mihrap yolunda tel kopmuş sanayide elektrik yok. bu nasıl bir mantık.
Nizip Tedaşı protesto edin, toplanın sanayiye basın açıklaması yapın. Türkiyede ağlamayana meme yok.
Tedaşcılardan ses yok.
bence uzun sürede gelmez...
geldim geldim..cevap elbette var..ama mantıklı sorulara..soruların cevapları aslında bizde biliyoruz..nizip in şebekesinde iyileştirmeler yapılıyor..ama yeterlı değil..çalışmalar devam edıyor..elektırk parası ödeyerek kullandıgınız elektıgın yaktıgınız elektıriğin parasını öduyorsunuz..tedaşa havadan para vermıyorsunuz..bunu önce anlayalım...biz tedas olarak kesintisiz enerji vermeye çalısıyoruz..ama hala neticede birecik ilçesinden enerji alıyoruz..15 km lik bi hattan bahsedıyoruz..anlık arızaları çözüm dünyanın hiç bi yerınde bulunmuyor..hava su kuş insan faktörleri var..bunlar neden ler sebepler..netice de bu su borusu değil bı kere döşeyınce bi daha arıza yada kesıntı olmayacak diyemeyız..şehır buyuyor gelişiyor..bizde bunlara yetişmeye çalısyoruz..ilave trafolar ilave hatlar..nizip tedaş a verılen yatırım bütçesi ve yenıleme bütçesi kadar..
müzlüm ammi o baraj türkıye ye ait değil..yani en azından işletmesi..ve o baraj hergün elektırk üretmıyor..haftanın yada ayın belırli günlerrinde enerji üretir..o enerjiyi de enter konnekte sistemıne verır..yani ulasal şebekeye..dodgu anadolu bölgesi yük tevzi merkezinden enerji alıyor g.antep nizip birecik..yani elazıg keban dan..öyle burda baraj var şu kabloyu baglıyı vereyım yok..:)
sonuç boroboro sonuç, napacağız bu elektrik kesintilerine katlanacakmıyız.
insanları pretesto etme hakkı ve özgürlükleri vardır..bizde elektırk faturalarını zamanında ödemeyen aboneleri ve 10 20 yılönce abone olup ta 2 lamba 3 piriz gücü ile abone olup daha sonra kilima mıkro dalga bulaşık makinası yada bı kaynak makınası ıle abone olup ta daha sonra büyük güçlü makinalar alıp işyerı çalıştıran ve bu güç artışı projelerını tedaş a beyan etmeyıp kurumu zarara ugratan abonlerı pretesto edıyoruz...:)
Gerekli bilgilendirme yapılsa herkes bunu yapar.
Bu yazılanların hiç biri bizi ilgilendirmez:) Bizim için önemli olan elektrigimizin kesilmemesi.Tedaşın bütçesinden banane.Parasımı yok? Artırsın bütçesini alt yapısını şebekelerini düzenli kursun kardeşim.
HİKAYE DİNLEMEKTEN USANDIK!!! ÇÖZÜM İSTİYORUZ,ÇÖZÜM!!!!
o bütçeyi senden cıkaracagız işte..:) bi bakalım senin dükkana sözleşme gücün kaç..makinaların gücü kaç...:)
Benim uzmanlık alanım yüksek gerilim, söylediklerin hiç mantıklı değil, bu bence aksayan bir devlet politikası.
gitmeyin boroboro nun üstüne elinden gelen birşey yok.
signatürün gerçek istekleri ortaya koymuş işte yazmaya gerek yok
Kaçak elektrik kullananların kışın sobaya, yazın da klimaya yüklenmesi sonucu trafolar ömrünü daha hızlı dolduruyor. Kaçak kullananları ihbar edin, mesele hallolur...