mezarlıkta neden sular akmıyor cuma günü bir mezar sulayacağız 1 damla su yok buna bir çözüm bulunmalı
Yazdırılabilir Görünüm
mezarlıkta neden sular akmıyor cuma günü bir mezar sulayacağız 1 damla su yok buna bir çözüm bulunmalı
Mustafa sadece mezarlık değil.Ben şahinbey mahallesinde oturuyorum orada da sular çok az akıyor.
merak ettiğim konu mezarlıkta büyük su tankları var bunları doldurmuyorlarmı ?
Hani Nizip'in su sorunu hallolmuştu neler oluyor acaba.
gerçekten önemli bir konuya değinmişsin mustafa
bazen gidiyorum ya su olan yerin musluğunu çıkarmışlar yada su akmıyor
selametle
dün denildigine göre sular kesilecekti ama nerelerde oldugunu bilmiyorum...
Hala 'Nizip Belediyesini' savunacak yuzu olan kaldi mi merak ediyorum?!....
Evet, yine 'belediyenin internet sayfasina' baktim ve ne hikmetse! artik 'aylik raporlari' YAYINLAMIYORLAR:)) Simdi 'Banka Promosyon Ihalesi' varmis:))) (sizin turkcenizi sevsinler) bakalim ne olacak?
not: 'rasimm ortaya cikabilirsin:)))' bayagi yogunum o yuzden yazamiyorum hemen sevinme:)))
Bende çok yoğunum kusura bakma sadece okuyabiliyorum bilgisayarım da da problem var sıcaklardan bayılmaya başladı da.....Alıntı:
[B Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca ben belediyede memur değilim....
Eğer bir yanlışlık varsa yanlış yanlıştır Yusuf Serçe biz yanlışımızı kabul ederiz.....
Belediyenin raporu da sizin yüzünüzden yayınlanmıyordur:):):):)
Daha önce Nizip mezarlığındaki susuzluğu gidermek için çeşitli depoları ve muslukları da yapan bu belediye idi demek ki ya sudan bahaneler var ya da hakikaten bi yerlerde bir sıkıntı var.....
Belkız pompaj istasyonundaki trafoda oluşan teknik bir sorun nedeniyle, ilçeye bugün öğleye kadar su verilemeyeceği, dün hoparlörlerle defalarca duyuruldu. Sorun öğleden sonra hallolur sanıyorum.
[QUOTE=YusufSerce;198830]Hala 'Nizip Belediyesini' savunacak yuzu olan kaldi mi merak ediyorum?!....
Evet, yine 'belediyenin internet sayfasina' baktim ve ne hikmetse! artik 'aylik raporlari' YAYINLAMIYORLAR:)) Simdi 'Banka Promosyon Ihalesi' varmis:))) (sizin turkcenizi sevsinler) bakalim ne olacak?
not: 'rasimm ortaya cikabilirsin:)))' bayagi yogunum o yuzden yazamiyorum hemen sevinme:)))[/QUOTE
YUSUF ABİ SENDEN KORKULUR YAW
bız ne zaman gıtsek sular yok mezarlıkta su alamk ıcın nerden nereye yürüyoruz.
bence bu sorunu artık cözsünler.
Vallahi ister belediyede calis istersen baskani ol beni ilgilendirmiyorsun! Maasini ben vermiyorum, iaseni temin derdim yok. Benim icin 'sanal ucuz ve basit bir karaktersin' sadece! Yogunum diyorsun ancak sade bana cevap icin turuyorsun(bilgisayarin bozuklugu beni ilgilendirmiyor, kimseyi ilgilendirdigini de sanmiyorum, belki 'tamircileri'...) 'Gunahi boynuna' ama 'coskun'dan supheleniyorum, nedense sen olunca o, o olunca sen 'hatta' olmuyorsunuz! Yaniliyor olabilirim.
Yaptigin ucuz kahramanlik sadece 'ucuz karakterinin' aksidir.
..............
Balediye 'tekrar' aylik raporlari eklemis ancak 'haziran ayi' bitmesine ragmen hala 'mayis ayi' raporu ortada yok!
Allah bu milleti yarligasin, duadan baska care kalmamis, heyhat!
coskun, yusuf seni tahrik edip meydana çekmeye çalışıyor bulaşma bence:)
mezarlıkta sizlerin suya ihtiyacı var!bunu anladık,ya onların ihtiyacı var mı?sizler gibi şikayetçi olanına pek rast gelmedim.ya siz?
bence mezarnıga suyu gunun belli saatlerinde acacaksın yoksa bizim milletimiz ordaki 2 cicik sunamak için suyu acık bırakıp evine gidiyor geride onu kapatacak biri gecerse kapatır yoksa su bosa akıyo bunu yapanlar gelende yaslı insanlar
sarnıç yapılsa belirli yerlere su sorunu çözüle bilir. sular belirli saatlarde görevliler tarafında açılı ve sular bu sarnıçlara dolar oradanda ihtiyaç sahipleri su alabilir.
çözüldü