Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Ayran beldesinde iptal edilen seçimler gergin bir ortamda tekrar yapıldı.Seçimi AKP Adayı Selahatin ALPAY Kazandı
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Ayran beldesinde iptal edilen seçimler gergin bir ortamda tekrar yapıldı.Seçimi AKP Adayı Selahatin ALPAY Kazandı
Devami...
inşallah bu sağ selim geçer
herkes kendi işine bakar
ben urfadayım.inanın her an olay çıkma potansiyeli çok yüksek.insanlar kendilerine değil aşiretlerine güveniyor.haliyle kavgalar büyüyüyor.bilemiyorum anlatması çok zor yaşamak lazım
ayandaki seçimi ak parti kazanmış hayırlı olsun kazasız belasız inşlah
aa öylemi chp kaybetmis demek..hayirli olsun.demek ayran icin hayirli olan ak partiymis..
hayırlı olsun.inşallah memlekete faydalı ve güzel hizmetlerde bulunurlar...
Ben hiçbir dönemde Ayran'ın bu tip bir seçim gerginliğini yaşadığına şahid olmadım.Tam bir tabur asker kasabanın tüm noktalarını adım adım kontrol altına tuttu..Özellikle DPT'nin dışarıdan getirttiği eylemlecileri kışkırtıcı hareketlerde bulununca kavgalar meydana geldi.Bu kavgalardan biri de bizim evin duvarına sloganik yazılar yazma girişimi neticesinde oluştu.Güvenlik güçleri havaya ateş açarak kavgayı dağıtmaya çalıştı..Gerçekten de çok üzücü bir olay..Gergin ortamda herhangi bir ölüm olayının olmaması bizleri sevindi.31 oy fark ile seçimi kazanan AK Parti adayı Selehattin ALPAY Kardeşimize de başarılar diliyorum.
Deniz Baykal'in gelmesi bile demek CHP icin yeterli olmamis. Sahsen uzuldum cunku Nizip'e dahi gelmeyen 'buyuk' liderlerden biri Ayran'a gitmis ama neticede yine de kaybetmisler. Vallahi ayip etmisler.
Gerginligin yasanmasi tasvip edilmez ama bu 'serbestligin' bir uzantisi. Insanlar gun gectikce 'birey' olmaya yaklastigi icin bu gecislerdeki sarsintilar dogal.
Ben dediydim Bu Tarhan'dan korkulur diye..Ayran için hayırlı olsun.
Iste CAGDAS TURKIYE
Şimdide CHP itiraz edecektir, ilk seçimde oy kullanmayan aslında ilçe dışında yaşayan Ayranlılar özellikle oy kullanmak için Ayran'a gelmişler, sonuç ortada.
Bu tarz kışkırtmalarla hiçbir yere gelemeyeceğini hala anlamadı DTP.
sanki ülkeyi yönetecekler
allah'tan ülkeyi yönetme gibi bir durumları yok
öyle bir durum olsa demekki memleket iç savaşa gidecek
altı üstü bir bardak ayran yahu
belli idi akp nin alacağı
selametle
seçim zamanı bende köydeydim ilk defa oy kullandım keşke de kullanmasaydım berbat bir seçim oldu AKP belde başkanını iki defa dövmeye kalkıştılar yinede AKP belde yi aldı inşaallah hayırlı olur
Müslüm abi aha suçluda geldi:) Sen hemen ilçe seçim kuruluna başvur:)
seçim zamanı bende köydeydim ilk defa oy kullandım keşke de kullanmasaydım berbat bir seçim oldu AKP belde başkanını iki defa dövmeye kalkıştılar yinede AKP belde yi aldı inşaallah hayırlı olur
Hemen bu resmi CHP nin genel merkezine göndereyim.
Malesef istenmeyen görüntüler yaşandı Ayran'da... Gönül isterdiki demokratik bir şekilde seçim olsun ama malesef asker gölgesinde bir seçim yaşandı 7 Haziran 2009 Pazar günü Ayran'da.. Bu tabloyu oluşturanlar seçim atmosferinde ortamı gerenler bu manzarayı görünce utanmalılar, şahsen ben Ayranlı biri olarak utandım. Ayran bu şeçimde malesef bir PKK'lı gibi gösterildi. İnşallah bu görüntülerden bir ders çıkartılır. Seçim bitti ama sonrasında kavgası başladı. Her ne olursa olsun sonuç bu şekilde olmamalıydı. Neticede seçime resmiyette 5 aday girdiysede seçim 3 aday arasında geçti ve bunlardan bir tanesi kazanacaktı. İki başkanın kazanması olmayacağına göre herkes kazanan kişiye saygı göstermelidir. Kazanan Başkan Selahattin Alpay'a başarılar dilerim. İnşallah kısa sürede icraatlara başlar.
Yusuf kardeşim, düşüncelerine değer veriyorum ve okuyorum. Lakin fikirlerinde çelişkiler göze çarpıyor. Başbakan, Antalya'ya bilmem kaç defa hem de sırf seçim için değil; yapılan yatırımları hizmete koymak için gidiyor ve AK Parti bu ilimizde seçimleri kaybediyor. Hem de Antalya'ya tarihinde az görülmüş hizmetler götürülmesine rağmen. Herkesin söylediği ben de diyorum ki bu bir seçimdir ve sonuç normaldir. Sayın Baykal ise sırf seçim için geliyor Ayran Beldesi'ne. Dikkatinizi çekerim; sadece seçim için. Bu gelişin samimiyetine ne kadar güvenilebilir? Şimdi şöyle bir daha düşünelim; buna ne demek lazım diye?
Dusuncelerime degervermen senin inceligin ve guzelligindir tesekkur ederim. Deniz Baykal meselesi 'latifedir'. Ciddi manada yazmamistim.
'Fetullah' mevzusu diger konu basliklarinda tartisiliyor ancak kisilere hitabin olcusu 'hakarettir' heralde! Ustelik sen nasil 'efendi' diyorsan baskasi da hele topluma malolmus insanlara hitapda biraz daha musamahalidir. Son olarak ben henuz 'Fetullah' diye hitapda BULUNMADIM! 'Fetullahci cete' dedim! 'Fetullah' demem icin birini kastedip muhatap almam gerek ki, boyle bir durum da yok.
seçimi kaybedeceğini anlayan dtp ve pkk sempatizanları ortalığı velveleye verdiler ama nafile.bunların insanlara saygısı yok.bu tip militaristlerin seçme hakını bile elinden alacaksın.müslüm beyede geçmiş olsun dileklerimi iletir,seçim sonuçlarının oraya fayda getirmesi dileğiyle
Ayranda çıkan olaylar gene Akp ye yaramış:) Ne kadar ballı bu Akp
Millet AKP ye oy vermek için bahane arıyor.
ilk secimden sonra ben neyapmisim diyenler ikincisinde dogru yere oy vermisler. Helal olsun. AKP forever