saygıdeğer üyeler bu sayfada türk takımlarımızın yaptığı transferleri paylaşalım
Yazdırılabilir Görünüm
saygıdeğer üyeler bu sayfada türk takımlarımızın yaptığı transferleri paylaşalım
mehmet topuz fenerbahçede
frank rıjkaart tabikide galatasarayda :DD
fenerbahçeye yeni teknik adam ''daum'' hayırlı olsun
antepli bekir fenerbahçede...
osman sen hangi takıma çağırıldın
bakıyorumda bütün konuların futbool üzerine
burdan göründüğü gibi iyi futboldan anlıyon anlaşıldığı kadar
rijcard galatasarayda
rijkardın gelmesi çok iyi oldu.2-3 de güzel transferler galatasary bu sene şampiyon olur inş..ayrıca topuz fenerde demişin de kardeş adam 50 milyon dolar da verseler ben gitmem diyor.bu işin sonunda fener büyük bir prestij kaybederek çıkacak.önce oyuncu ile anlaşsaydı böyle rezil omayacaktı.çünkü oyuncu feneri istemiyor ve beşiktaşta oynayacak.fener daha da beter olsun:)
vedat abi bonservisi şuan fenerin elinde mehmet topuzun. bir yere gidemez
topuz seve seve fenerde oynayacak :)
gaziantepspor julio sezar'ı aldı
bilica fenerde
beşiktaşta bişey yokmu
topuz fenerde
oynar deyin
siz
hayale devam osman ve mehmet kardeşlerim
Fener bahçeli yasin çakmak ve üç futbolcusu sivas spora imza attı
çok erken açmışsınız konuyu daha transfer dosyalrının kapatılmasına çok var ağustos ayında açsaydınız konuyu dahada heycanlı olurdu
tarnsferler şimdi başladı abi ondan konuyu şimdi açtım
sezon başında gazete biriktin birde o zaman okuyun bakalım ne kadara tutarlı yazmış.ben veryim size cevabı %80 yalan çıkacak çok mu abartım acaba yok yok göreceksiniz.
mehmet aurelio tekrar fenrbahçeye geliyormuş
mustafa sarp galatasaraydı
godyonsen gs ye geliyorum demiş
gudjohnsen'de galatasaraya gelirim demiş yeni teknik adam ordaysa bende giderim demiş
nihat kahveci. fenerbahçeye yeşil ışık yaktı
inşallah deco gelir.o zaman tutulmaz galatasaray.
kim istemez,ki daha bombalar patlamadı:)
ben hayatımda böyle bir transfer dönemi görmedim ne kadar yıldız varsa türkşyeye geliyormuş inanmayın gzeteler satsın diye abarttıkca abartıyorlar.. yaw etoyu bile getirdiler dünyanın en iyi forfeti arasında gösterilirken türkiyeye gelip topmu oynaycak burda:))
bu haberleri saklayın sezon açılınca bir bakalım ne kadarı doğru:D
osman ne oldu transfer gündemi bitti mi?