.
Dün Nizip’te hava yine karlıydı.
Metal ve ben ise fotoğraf makinelerimizle sokaklardaydık. Yakaladığım bazı kareleri sizlerle paylaşmak istedim..
.
Yazdırılabilir Görünüm
fatih abi metal abinin fotosunda hanimetin özmen camii nin olduğu foto da minarelerin arasında kuşu da yakalamış sen yakalayamadın mı?:)))güzel resimler abi ellerine sağlık....
çok guzel fotolar .ya Nizipimiz karlıda güzelmiş .
iyi ki varsın SUBUTAY
Sayende taaa Ankaralardan Nizipin karlı halini gördük ellerine sağlık
Nizipe slmmm
fatih saol ya güzel kareler yakalamışsınız ellerinize sağlık...
bayaa güzel simdi oralarda olmak vardi ya....
bursada daha kar görmedik ama hayirlisi belki de kar Nizipten kalkmadan geliveririz....
sanirim agaclarin cok oldugu yer mezartlikti....
cok güzel herbiri, hoscakalin...
.
hoş resimler ellerine sağlık
Bence Atatürk heykeli çok anlamlı olmuş, yarışmaya katılacak kadar güzel
Kar yağdığı gün başkanla arabayla bi yere gidiyordum. Bi baktım Bizimim Metal ile subutay donmak üzere olan bir kuş gibi yolun kenarında duruyorlardı. Caddede sokaklarda onlardan başka kimse yoktu. Acaba dedim bunlar kafayımı yemişler ne işleri var bu soğukta dışarıda diye... Çok acıdım çocuklara :)
Bu gün anladımki fotoğraf çekmek için çıkmışlar. Duygulandım yaaaa :) Canlarım benim .
Bursa’ ya 2003 / 2004 yılında çok kar yağdı o zaman için 2 milyon ton kar yağdı dediler. Bu sene daha kar görmedik desek yalan olmaz.Bir iki defa öyle bir serpiştirdi o kadar, siz şanslısınız kadrini bilin şu an hava günlük güneşlik.01.02.2007 perşembe saat 11:41.M.KÜÇÜK
Deklanşörünüze zeval gelmeye, teşekkürler.
RESIMLER COK GÜZEL HARIKA ELLERIN DERT GÖRMESIN
tşk hepsi birbirinden güzel şimdi de kar atıştırıyor yarın da ben fotoğraf çekerim :)
ellerinize sağlık burada memleketi kar yağmış şekliylede görmek varmış emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
yorum, aklıma Erzurumdaki günlerim geldi Resimler çok güzel olmuş elinize sağlık
arkadaşlar WallAHi ŞüüPPe oLmUş ELLerİnİz€ SaĞLıkKkK sAoLuN
İlgilerinize ve iyi niyet dileklerinizeteşekkür ederim. Herşey Nizip için.
ooo dedikleri kadar baya kar yagmış, göremedim valla üzüldüm, zaten kırk yılda bir adam akıllı kar yagıyor, neyse saglık olsun....
Calışmadan dolayıda elinize saglık abiler, valla iyi oldu merak ediyordum Nizip’in halini. Gecen kar yagmazdan bir gün önce kaza yapmışdımevde hapis kaldım, ancak pencere köşesinden kıvrana kıvrana izledim karı....
elerizize sağlık tüm Nizipli zergil ve kertişelilere slamlar
yaa her şey güzelde bu fotograflarin üstüne isim yazma neymiş onun anlamadimm...ya çekiyorsan adam gibi çek yada hiç çekme allah allah ne bu bu yaw bütün resimlerde bçogunda orhan şimdi siz aynisini yapiyorsunuz....isminizi yazmazsaniz daha güzel olur...
çok güzel resimler çekenlerin ellerine sağlık
Gerçi mahmut abimiz/kardeşimiz yazmış ama,
bu sene bursa şehir merkezine sadece "SULU KAR" gördük.
Mübarek kar yönünü şaşırdı herhalde,
Bir kar yağsa ortalık kırılacak millet gripten perişan halde,
buralardada kar yağmadan soğuk olursa millet gripten kırılıyor kar yağdımı kesiliyor grip.
KAR’ INIZ MÜBAREK OLSUN ÇOK KISKANDIM DARISI BAŞIMIZA
Selamlar,
ilker KAYAR