İlcemiz O Kadar Büyük iken Hatta 35 ilden Büyük Olan Ve Su An Dişaridan Misafir ve ya Trusit Gelse Bir Hotelimiz Yok..Her Türlü Cevaplara Saygimiz Vardir..
Yazdırılabilir Görünüm
İlcemiz O Kadar Büyük iken Hatta 35 ilden Büyük Olan Ve Su An Dişaridan Misafir ve ya Trusit Gelse Bir Hotelimiz Yok..Her Türlü Cevaplara Saygimiz Vardir..
herşeyin en iyisine,en güzeline layık olan NİZİP imizin tüm eksikleri tamamlanır inşallah...
inanın ben bu yüzden Nizip'e misafir çağıramıyorum.
inşallah oda olur sakin bir nefes almak lazım nizibinde kendisine göre güzel yerleri var oraları unutmayalım
turistik otel vb
saygılar selametle
Allah dilemesse ağaçtan yaprak düşemez,tüm siyasiler bir araya gelse, maliye bakanıda hazinenin anahtarını Nizip'e otel yaptırmak için sana verse eğer Allah dilemesse yaptıramassın o oteli sayın abim.
-KEHF SURESİ 23 AYET; Hiç bir şey için,"ben bunu yarın kesinlikle yapacağım" deme.
-KEHF SURESİ 24 AYET;Allah'ın dilemesine bağlamadıkça (inşâallah demedikçe) hiçbir şey için "Bunu yarın yapacağım" deme. Bunu unuttuğun takdirde Allah'ı an ve: "Umarım Rabbim beni, doğruya bundan daha yakın olan bir yola iletir" de.
Bende istiyorum Nizip'e sizi kadar otel v.s yapılmasını ve inşaallah yapılır diyorum.
Il olmamız lazımken şu an köy konumundayız nizipte yaşayan bilir kardeşim gider var gelir yook çünkü yabancı gelen yokki iş yapsın esnaf
Mahmut seni seviyorum, hayal et şimdi, nizipte 5 yıldızlı bir otel bir oda tutmuşsun, her hizmet ayağına geliyor, havuz başına inmişsin şezlongda uzanmış güneşleniyorsun, etrafında turistler dolaşıp duruyor, hepsi Nizip'i, zeugmayı, bireciği,halfetiyi,kargamışı dolaşmaya gelmişler, sende bu otelde kalıyorsun, otelin sahibide Mehmet Akif Akpek, istemezmisin.
Nizipte yaşayan bilir hotel varmış nerde acaba
menes abim hazır gitmişken bana da bir oda ayırtırmısın?:))))))))))))))))))))))))
müslüm abim herşey gönlünce olur inşallah...saygılar buse...
Konu baska yerlere gitti :) insallah nasip kismet bunlara amenada neden bu konuyu enine boyuna konusmuyoruz nizipin en büyük ayipi bence zeugmaya gelen trustler antepe kayiyor bunu trustleri birak is icabi nizipe gelen misafirler hep otellerden sikayetci.ilceye hem ekonomik kalkindirmanin yani sira is sektörüde olmus olur..
fistik halinin oraya yeni büyük bir otelin yapilcagini duymustum.böyle bisey yokmu daha..
bencede nizipe güzel ve büyük bir otel sart gelen turistler misafirler gaziantepe gidiyorlar bu cok önemli bi konu insallah yapilir..
http://www.videoneo.com/cok-guzel-ha...-hiyarli-baba/
Hıyar baba skecini buradan izleyebilirsiniz ama ben yinede ilgisini anlayamadım.
Eski fıstık halinin orası otel olmaz sayın abim,orası olsa olsa alışveriş ve eğlanca merkezi olur...Çünkü orayı otel yaparsan turist otobüslerinden trafik keşmekeş olur...Zaten motorlardan ve araçlardan trafik allak bullak...Otoban çıkışlarının oraya yaparsın, senin gibi abiler de kaçak kesim yaparlar bari.
Yav adamın üstünde pijama kafasında takke varya, o yüzden tip olarak kasdettim abim
En sonunda oteli ben yapacağım galiba.
[sıze=1]nizip nizip hotel motel otopark görecek resturant ;)[/sıze]
yav murat,akraba biz bir ayakkabı alamik sen ötelden bahsedin:)
şimdi diyosun herkes senin gibimi:)
inşallah allah nasip ederse ilerde yaparız daahaaa ilerde haa:)
hemen merak,lanma:) sen arsayı ayarla 5 yıldızlı yaparız ismide hilton ziyacan olur:)
hadi hayırlısı, rabbim din iman zenginligi versin cümlemize
ecmain.
nizip'e güzel bir otel şart.çok lazım oluyo çünkü.geniş düşünmek lazım sadece turistin gelip kalacağı yerden ziyade niziplilerin de çok amaçlı kullanabileceği bir şey.inşallah yapılır.parası olan niziplilere duyurulur...
Başın gözün var olsun...Allah gönlünün muradını versin.