2008-2009 Türkcell süper ligi şampiyonu Beşiktaşı şampiyonluğundan dolayı bir GALATASAYLI Olarak kutlarım...
Ben demedimmi ibrahim bjk şampiyon olur diye... :D
Yazdırılabilir Görünüm
2008-2009 Türkcell süper ligi şampiyonu Beşiktaşı şampiyonluğundan dolayı bir GALATASAYLI Olarak kutlarım...
Ben demedimmi ibrahim bjk şampiyon olur diye... :D
ben de galayasaraylıyım.beşiktaşı tebrik ediyorum.
kurtlar vadisinin etkisi olabilir mi acaba??adam iddayı kazanmak için kardeşini bile öldürdü ya o bakımdan:)
bjk tebrik ediyorum...
cumali kardasim bende simdi ögrendim tesekkürler..:D
BJK kutluyorum gelecek yıl bir Anadolu klubünün şampiyon olsun. Bir Galatasaraylı olarak
maşallah herkes ne güzel galatasaraylı...
8jk şampiyon :) hayırlı olsun 6S ye dua etsinler F5 zaten var mı yok mu belli değil.En güzeli Gaziantepspor,bize ne 8jk den 6S den F5 ten :))))
bjk'yi tebrik ederim. bir fb'li olarak
beşiktaşı tebrik ederim gsli olarak
mustafa denizliyi tebrik ederim
bende bir ulutra aslanlı olarak:) kardeş takımı gönülden kutlarım..
ne güzel bu yılı iki kupayla kapatmak..
her zaman gönlümün şampiyonu olan FENERBAHÇE yi tebrik ederim...
Bir Galatasaralı olarak kardeş takım BEŞİKTAŞ'ı tebrik eederim...
Fenerbahçe li olarak Beşiktaş'a gönül veren herkesi kutlarım. Karakaş kardeşim Beşiktaşın şampiyonluk şerefine artık bir tatlı veya dondurma ısmarlarsın :) tavada olabilir :) :)
Şimdi işin enteresan yanı; Bjk türkiye kupasını aldı, Şampiyonluk Kupasınıda aldı, Süper kupa için kimle oynayacak?:confused: Bilen biri beni aydınlatsın lütfen...:)
rakimi olmadigi icin super kupayida futbol federesyonu tabiki hediye edecek cumali kardasim,al bir kupada benden:) diyecek,
nolur süper kupayı da fenere versinle bir kupaları oluuur :) fener en son aldığında televizyonlar siyah beyazmış:) paranın üstünde Atatürk barajı bile yokmuş daha :)
sivas sporun şampiyon olması çok istedim ama olmadı .BJK kutluyorum ama gönüllerin şampiyonuda sivas spor olsun.
Boşverin siz takımları.İşinize bakın:)