Güngören Nizipliler derneğinden gelen bir mesaj:
"Show Tv Yemekteyiz programına katılan hemşerimiz Ahmet Demirel'i 25-29 Mayıs tarihinde ahmet yazıp 3544 de mesaj atarak destekliyelim"
Hadi gösterin kendinizi Nizipliler.
Yazdırılabilir Görünüm
Güngören Nizipliler derneğinden gelen bir mesaj:
"Show Tv Yemekteyiz programına katılan hemşerimiz Ahmet Demirel'i 25-29 Mayıs tarihinde ahmet yazıp 3544 de mesaj atarak destekliyelim"
Hadi gösterin kendinizi Nizipliler.
nizipli hemserimizi desteklemek lazim..
tesekkürler MÜSLÜM ABI...
BakaLım nasıl Nizipliymiş...
Ya, bu yemekteyiz yarismasindan daha aptal bir yarisma yok. Türklerde yabanci ülkeleri taklitlemekte 1 numara :) Saatlerce o program yayinlaniyor tvde, ne bileyimde sebzeleri yikadiktan sonra mavi renkli tenceresini alipta icine dograyan Ayse hanim, simdide hamur yogurmak icin pembe güllü beyaz önlügünü giyip ise koyulur. Alman kanalindada ayni bir yarisma var, 1 saat sürüyor hic degilse .. Millette oturup buna bakiyor (: ..
Hiç seyretmem ama Nizipli olunca seyredilir.
Bu yarışma sözde RTÜK tarafından yasaklanacaktı? Bu kriz ortamında birçok aile karnını zor doyururken; halkımızın büyük çoğunluğunun hayal bile edemeyeceği yemekleri, üstelikte Türk mutfağı gözardı edilerek yabancı hayranlığı kompleksi içinde alaycı ve dedikodu yarışı içindeki bu rezil proğramı izleyenlere şaşıyorum?
Ben Öyle abuk subuk programları hiç sevmem berfin. Resmen nimetlerle Dalga geçiyorlar. Beğenmeyene Allah Buldurmasın diyorum..
Tamam ya seyretmeyin birşey demiyorum ama Nizipli yarışıyor.
destekleyilim ozaman
[QUOTE=osman yorgancı;192922]destekleyilim ozaman[/QU
OSMAN DESTEKLE OZAMAN GÖÖRELİM SENİ NE KADAR DOĞRU VE YANLIŞ SÖLEDİĞİN SAYGILAR
Abi ben bu tip realite showlara bakmıyom yaa...
Bende bakmıyorum hatta yerli dizi bile izlemiyorum, ama Nizipli deyince bakarım 29 mayısa kadar seyredelim ve mesajımızıda gönderelim.
sırf yemeklerini görmek için seyredecem bakalım.mesaj konusunda bişey diyemem
Ben bu tür yarışmalardan hoşlanmıyorum sırf hemşerimiz var diye izleyeceğim. Buradan Nizipli hemşerimize yemek için tiyo vereyim umarım ki faydası olur. Hemde Nizip kültürünü tüm Türkiyeye tanıtmış olur.. :):):)
Çorba: Maş şorbası, Dövme şorbası veya Tirit
Tirit yapımı çok kolay ve ekonomik olduğu için tercih edilebilir. Evdeki bayat doğranmış dırnaklı ekmeğin üzerine sıcak sıcak dökülüp içilebilir.
Aperetif öğün : Pissik köftesi
Salata: Pipirim salatası veya Haesten yapılma Cacık
Pilav: Meyhane pilavı yada Şareli aş iyi bir tercih olur
Yemek: Balcan doğraması
Ağır Yemek : Acılı pendir semseği
Tatlı : Zingil, Cicilibicili (Tarifini Gökhan hocamdan isteyebilir)
Çerez : Bastık, dilme, Sucuk yada Muska
Soğuk içecek : Koruk şurubu
Sıcak içecek : Melengiç kahvesi
Bu yazdığım yemekleri Hemşerimiz yapar, misafirlerine ikram ederse yarışmanın kesin birincisi olur. Kendi şahsıma bizim evde 5 telefon var birer msj'dan 5 sms eder. Haydi hemşerim gazan mübarek ola. Çık alnını akından bu yarışmanın içinden :):):)
Hemşehrim için bir bakalım.. beğenmessem, mesaj felan yok ona göre!..:):):)
Ya hu Müslüm ammiyi bir dinleyipte BAŞÜSTÜNE diyen çıkmayacakmı?Selam melam yok ayıp ya insan ammiyi kırarmı
Yarismayi bilmem de yemek yapma konusunda iddialiyimdir:)
Hemsehrimize basarilar diliyorum.
hadi bakalım.nizipli olduğunu ispatlaması lazım.o leziz yemeklerimizi tüm türkiyeye tanıtmalı.allah yardımcısı olsun
şu an showda yarışmacı olarak yarışan arkadaşımız galiba.künefeyi tanıtıyor.peynirli fıstıklı.konuşmasından belli nizipli olduğu
yarışmacı 14 puan aldı...
çok az bir puan bence
öle ama herkes öle son zamanlar dünü yarışmacıyı 1 puanla geçti...
burda daha devam ediyor 14 puanmi aldi cok az almis ya ..bence künefesi harika yapti..yogurtlu corbasida güzel antep yöresine ait..cok az vermisler..
kurban olsunlar türk mutfagına sanki mengen aşçıları pasaklarına bakmadan çok bilmişcesine birbirini eleştiriyorlar tövbe tövbe.
Yemekdeyiz proğramı bir şov proğramı bir de o gözle bakasak a çok güzel olmuş ben 10 puan deseler kimse izlemez a aaaaaaaaçok güzelolmuş bunun tarifi birde ben alsam ,deseler kim se izlemez onun yerine yemek programlarını izlerler reytig için herşeyi oradakilee söyletiyorlar.
Bir de ben bu tür programlardan hiç mi hiç hoşlamam ama bir kaç sefer denk geldi baktım .
Erken saatte yayınlandığından seyredemedim, hemşerimizin performansı iyiyimiş galiba.
Bende müracaat etmiştim ama henüz cevap gelmedi.
Canım benim , bütün oyum sana
menes abi bende almanyaya geldiklerinde basvurdum gerci ozaman elemeler olmustu ama bidaha gelecekelrini söylemislerdi bende bi kac defa basvurdum antep mutfagini türk mutfagini tanitmak istedim herkes bana katil basvur dediler ama benim gibi sessiz birini almazlarki bu yarismaya:(
onlar nerde sorun cikrcak nerde cok konusan varsa onu aliyorlar ...hele bi beni alsalarda ALLAHIN verdigi nimete burun kiviranlari nasil terslerdim..ama olmadi kismet deglmis..:D
keske seni secselerdi menes abi valah resimlerde göründügü kadariyla mutfaga elin yatkin..:)
bir nizipli olarak destekliyelimm
Abi süpersin!.. Yakışırsın..Duruşunala, kültürünle, efendiliğinle ve yerinde yaptığın ince espirilerle çok iyi bir temsilci olusun!.. Açıkçası o yarışmacı benim midemi bulandırdı.. Şoven bir konuşması var. Kı..o gi konuşuyo..
Abi ben hiç mi hiç sevmedim.. O proğramı gece ikiye kadar seyrettim..
Elime geçse -bizi rezil ettiği için- adamı döverim... :mad: