Yazdırılabilir Görünüm
ayrıca balcanı şişe saplayan abinin bakışı da süper felaket ya...
Evet yaa hatırladım,bunlar benim katılamadığım yemek aktivitileriydi... :(
Hoş bulduk abicim...
sen buna abicim diy sen benimle aynı yaştasınn
Millet Götürmüş ya
Bu tarz muhabbetler benim hoşuma gitmiyor, bilginize.
Ne yapalaım hoşunuza gitmiyorsa? Sizde bu tarz muhabetlerin olduğu yerlere yazmayın!
Sizin hoşunuza gidiyormu burada ima edilen yada anlatılmak istenen şeyler.
Ben ima ettim hoşuma gitti.Resimin muhatapları cevap versin.
Müslüm bey ben ibrahimi canım gibi severim bu resimde onun aynası,başka şekle sokmak isteyen sevgiden başka ne düşünür onu bilemem.Selamlar
Neyse ben muhabbetinizi bozmayayım.
böyle bir etkinlik yapalım nedersiniz
Sevgili Karakaş! bundan bir kaç gün önce ben Osman'a kızdım, bu hayatımdaki belki son beş yılın en kızgınlık haliydi... Haklı haksız da aramıyorum, ama aynı memleketin ve aynı sitenin üyeleri olarak zaman zaman yemekli toplantılar düzenleyip bir araya geliyoruz ve yüz yüze bakıyoruz... Osmanla olan hasbihalimiz sırasında sende ara dayağı yedin, yani o kızkınlıkla sana da bir parça sinirimiz bulaştı...Olan oldu giden gitti bir daha yüz yüze geleceksek hepimiz biraz daha dikkat etmeliymişiz ben bunu anladım...Burda taraf tutmadan şunu söylemek isterim ki Müslüm abiye verdiğin cevaplar sencede biraz sert olmuyormu... Ben şahsen onun kadar tahammüllü birisini bu sitede görmedim...Adamı sütaş'ta papaz yaptık olgunluğundan cevap vermedi...Eğer Ağustos ayında Nizip'te buluşacaksak yüz yüze bakacaksak biraz küçükler küçük büyükler de büyük olmalı derim... Ha ne dersin...
o sofraya kaç kişi toplanmış öyle yahu su nizipe birtürlü gelemedim ...gurbet gözün kör olsun senin
Bende burası Nizip'in neresi diyordum kendi kendime...
Benim verdiğim cevaplar gayet normal.Resimde fatih abi ve İbrahim var bu kişilerle benim muhabbetim var.Zaten fatih abide yazmış.Bir bölümden hoşlanmıyorsanız o bölüme girmessiniz,cevapda yazmassınız.Bu zamana kadar herkese abi herkese paşa dedikte ne oldu?
Yok yok öyle olmamalı, eskiler bakacağın yüze tükürmemeli derlerdi.Evet sen tükürmüyorsun, benim sana çıkışıma rağmen nezaketinden bana cevap ta vermedin biliyorum... Şunu demeye çalışıyorum! şu ben medaratörüm sen üyesin dostuk başka alışveriş başka olmasın...Bizim diğer forum sitelerinden farkımız olsun...Onlar hiç birbirlerini görmüyorlar...Ama biz öylemiyiz yılda bir kez bile olsa mutlaka ya İstanbulda ya Bursa'da yada Nizip'te bir şekilde birbirimizi görüyoruz...Senin nezdinde ve olgunluğunda son kez diyorum ki büyükler büyük gibi, küçükler küçük gibi olsun.Selam ve dua ile.
Şunu demeye çalışıyorum! şu ben medaratörüm sen üyesin dostuk başka alışveriş başka olmasın...
Bu olay hiçbir zaman olmadı.Ama iyi niyet devamlı suistimal edildi!
Aha! Ağustos ayında gel Nizip'e çağıralım Fatih ammiyi de, sen bir dizine yat müslüm ammi bir dizine bende ortada yere oturayım...
Mehmet Karakaş'a bugün birşey olmuş ne büyüğümü tanırım ne küçüğümü diyor canı sağolsun biz allaha havale ettik.
Anlaşıldı Nizip comu bir deniz veya fırat temizleyecek iyi bir tatil lazım.Hepinizin söyledigi aynı aslında amma ne faide Balcan çıktı çare yok.Selamlar
arkadaşlar güzelim konuyu ne hale getirmişsiniz. balcan yemeden başlamış yan etkileri..ben adminin şok resimlerini yayınlıyorum..siz aranızda tartışma cıkarıyorsunuz...bi sorun varsa özelde halledelim lütfen....