Dün "Gülsüm" büstü devirdi tüm köylü sorgudan geçti başlıklı konu aranmaktadır...Bulanların,duyanların bilenlerin insanlık namına haber etmeleri rica olunur...
Yazdırılabilir Görünüm
Dün "Gülsüm" büstü devirdi tüm köylü sorgudan geçti başlıklı konu aranmaktadır...Bulanların,duyanların bilenlerin insanlık namına haber etmeleri rica olunur...
Bence senin konuyu Silivri Cezaevine atmışlardır.
Müslüm abi inan çok kızgınım, kim uçurduysa erkekce çıkıp desin yoksa çok ağır konuşacağım...yani millet başka bir Mahmut tanıyacak...
Ortaya çıkar birazdan konunun başına ne geldiyse.
Evet öğlen oldu bekliyorum...
İbrahim kardeşim konuyu gördün mü bilmiyorum... bir köyde ineğin biri okulun önündeki büstü devirmiş ilçe milli eğitim müdürlüğünün talimatıyla tüm köylünün ifadesi alınmış... ve inek sahipleri ceza alırız korkusuyla ineği yok pahasına komşu köye satmışlar...yav bu konu kaldırılırmı ne var bunda... vallahi çok kızdım sabah bir yeri kontrole gidiyordum şoför bile anlamış kızgın olduğumu hayırdır bir şeymi oldu dedi... yok arkadaş böyle olur olmaz şeye konu silinmemeli...admin çıksın ben sildim desin elini öperim ama işgüzarin biri yaparsa bunu kabul edemem..inan bütün dostluk arkadaşlık biter... Sana samimiyetimle söylüyorum ben Bursaya geldim yıllarca Nizip'e dönüp yatmadım...Şurda iki yıldır zaten birçoğunu da Nizipten uzaktan yakından tanıdığım samimi insanlar vardı diye yeniden siteye girip insanlarla selamlaşıyorum hepsini ..k edecekler. ha kimsenin umurunda değilse benim hiç değil.
bende konumu kaybettim arıyorum.görenlerin hakkında bilgi sahibi olanların insaniyet namına haber vermeleri, rica olur.sevgiler buse...
Valla ben kaldırmadım :) di verin cevabını
ben öğrendim nerde olduğunu?şu an çöpteymiş:))
Demekrasiye kurban verdik.... Hamzaköy'de ara!..:(:(:(:(:(:(
malesef herkes hoşuna gitmeyen konuları rahatlıkla kaldırabiliyor
yapmayıın kimsenin emeğine vurmayın
Evet beyler akşam oluyor...bekliyorum.
menes bey en son dün görmüştüm ben gayet iyiydi:))))))))
Sen daha çok beklersin, gel biz senle öznizip.com diye bir site kuralım, kimsenin konusunu silmeyelim.
bende gelebeilirmiyim oraya????
bence mahmut abi sen ödül koy ki hemen bulunsun...:)
Yav abi alem adamsın ha...otobüs firmasımı ki bu...Öz Nizip seyahat gibi... yok almıyayım, ben siteden memnunum... ciddiyim yani, bekliyorum. Öyle sil konuyu kaç deliğine olmaz...hani silinecek bir şey olsa hiç gıkımı çıkarmam admin yapsa eyvallah...valla bu iş Osmana kalacak gibi gözüküyor.
abim takma kafana rahat ol.bak bana ben artık takmıyorum.kaç tane konum silindi.boşver.canım sağolsun de geç....
benim yerel seçimlerde silinen msjlarımın konularımın hadii hesabı yok abii
müslüm abi ben bir site adı buldum www.nizipfunclab.com 10 yıllıgı 120 tl isterseniz alalım bunu tabi maddi bankamız olmaya razıysann
Şu ana kadar işin şakasındaydık ama gerçekten bütün gün konu silmeye yetkili kılınan şahıs ortada yok, eğer sabahtan beri siteye girmediği için bu olaydan haberi yoksa bütün gün siteye girmeyen üyenin idareciliğini ve yetkilerinin yeniden gözden geçirilmesi kanaatindeyim, yok konuyu okuyorda cevap vermiyorsa bu dahada büyük ayıp, bence bir an önce ortaya çıkıp ben bu konuyu şu sebepten dolayı sildim desin.
bu konu önemlidir....bu yanlışa ,saygısızlığa bir açıklama yapılmayışı olayı dahada çirkinleştiriyor....işin kötü yanı ,bu yanlış nedeniyle tüm moderatör arkadaşlar,yetkililer töhmet altında...admin bey kendi namına açıklama yapmış..müteşekkiriiz .cevab verme nezaketini göstermiş.. ...dünkü kimsen kimsin sanane konulu forumda kaybolmuş....kuralları bilelim ,oyunu ona göre oynayalım...kafasına esen ,istedigi gibi yazıp çizme SİLME işlemini yapıp,millete saygısızlık yapmasın
Ben bu konudan gerçekten rahatsızım, silme yetkisi verilen üyelerin bu yetkilerini kullanma şekilleri yanlış, her forum sitesinde olduğu gibi sebebep belirtilerek silme işlemi yapılır ama burada nedense astığım astık kestiğim kestik mantığı devam ediyor.
Konuyu silen arkadaşımız belli tabi ki...
Siteye en son sabah girmiş her dakika sitede olacak diye bir durum sözkonusu değil, siteye girdiği zaman silme sebebi açıklayacaktır.
Bu kadar üstüne gidilmesi de uygun olmadığı gibi bu durumdan ayrı bir pay çıkarmakta olmaz.
Kasım bey sitede görev ve sorumluluk alan bir yöneticinin, en azından siteye gün içinde girmesi gerekir, bu konu editörler kısmındada var, mesaj yazıyorsunuz kim onaylayacaksa bekle ki onaylasın, silme yetkisi verilen üyeninde en azından gün içinde siteye girmesi gerekir.Eğer sorumluluk alanını denetleyemiyorsa, yetkisini sorgulamanız gerekiyor, yoksa ben onu CHP nin kayığına bindireceğim.
valla silme işlemlerini bilemem ama son zamanlarda gereksiz cok konu acılmaya basladı buda bence sitenin kalitesini düsürüyo kişisel mevzularınızı genele tasımayın biz görmek zorunda değiliz arkadaslar dimi ama... bu arada menes abi sizin konunuzu bunun dısında tuturoyum sakın yanlıs anlamayın :)
valla hocam vurmuşsun vurmuşsun tam ölecek menes abi sen bir kenara geç senin ki ayrı olsun :mad: varmı böyle bir durum abim haklı olaram burda sıkıntısını dile getirmiş iyide yapmış çünkü baksananıza bu durumdan ne kdar çok şikayetçi üye var bu durum bence şahsi bir konu degil ve çok açık ve net sorun olan bir konu. açıklama bekliyoruz yöneticilerden
sen anlamadın sanırım yazımı bi daha oku menes abinin konusunun silinmesine bişi demiyorum ben baska üyelerin actıgı sacma sapan konulardan bahsediyorum onların silinmesini dogru buldugumu söylüyorum bazı ikili konuların siteye tasınması ne kadar mantıklı sence yine diyorum menes abinin konusuna lafım yok oke
sizin için sitedekilerin önemi yok sanırım hocam :mad:
burası bir formsa ve üyelik ile giriliyorsa ve üyeler hoşlaranıa giden ilgisini çeken konuları buraya taşıyorsa ve siz buna saçma sapan die tabir ediyorsanız sizin için önemsizdir o zman bu kdar üye :mad:
size konulara saygı duymak ve düşüncenizi paylaşmak düşer size uymayan bir konu ise yorum falan yazmazsınız olur biter :mad: siz üyelerin düşüncelerine hakaret ve saygısızlık edemezsiniz :mad::mad::mad:
bu kakkı kimse size vermiyor!!!
egerki varsa böyle bir hakknız ve size bu hakkı kim verdigini ögrenmek isterim.
ben bana atılan yalan ve iftira üzerine benim onlarca mesajım silindi konum kayle alınmadı.
bende 2 ay sonra gelen üyeler evet üyeler diyorum çünkü onların profilinde üye benimkisinde ise hala yeni üye yazıyor vee hala benim modülatörüm kalkmadı :mad:
asıl bende kabahat ben dalkavukluk yapmadım ondandır!!!!
elbetteki sitedeki insanlar benim için önemli( bikaç greksiz üye harici ) ama sen hala nedemek istedigimi anlamamakta ısrarlısın bikaç üyenin sacma sapan arka arkaya acılan konularının gereksizliginden bahsediyorum ben o konuların açılma nedenlerinide söyleyeyim sana birilerinin üzerinden prim yaparak reyting kaygısıyla açılan içi bos konular ve ben buna elbetteki sinirlenirim varsa bi problemi özelden hallatsinler genele tasınmasıda ne demek oluyo artı sana bi lafım yok benim senin actıgın hangi konuya olumsuz bişi dedim ben hakkını Savunacaksın tabikide artı ben gereksiz diyosam bi bildigim vardır bazı konular için sen bilmediğin durumlar karsısında sessiz kal bence olurmu bu durumun senle alakası yok çünki...
ben de silmedim :)
mehmet karakaş abim görünmüyor ama neyseee :) :D
Bu durumun en buyuk musteki ve madurlarindan biri olarak kayitsiz kalmam mumkun degildir. 'secretgarden'a katilmakla beraber ki, ben de olsam sunlari silmek isterim dedigim cokca basit, gereksiz yazilar olmasina ragmen yine de 'ozgurluk' adina 'insanlarin SACMALAMA haklari da vardir' gerekcesiyle silinmesini istemem. Ozellikle genc insanlarimizin ilgilendigi yazilar maalesef cok ama cok dusundurucu boyuttadir. Demekki yeteri kadar bilgi edinme gayretleri yoktur. Maalesef guzel Turkcemizi kullanmakta gosterilen zaafiyet bile yeteri kadar dellildir. Yine de cok cok okumayiz, aldiris etmeyiz....
Isbu durumda hem cok uzgun ayni zamanda yine 'hakli' cikmanin verdigi duyguyla muteessirim. Gelisiguzel tasarruflarin dogru olamiyacagini ancak bir baskasinin basina gelince 'hakk' aranmaya baslamasinin ne kadar anlamsiz olacagini bir daha gozden gecirmek elzemdir!
Tekrarla, insanlarin adina karar vermekten vazgecin ve hur iradelere hurmet edin lutfen. "Daragaci..." baslikli konu dahil nice konular tartisildi ve beklediginiz gibi 'kan davasi' cikmadi, cikmaz da. Tamam bizde 'kavga/siddet kulturu' daha baskin gorunebilir ama bunun en bariz sebebi tartismaktan/konusmaktan degil aksine 'susmaktan' meydana gelir.
Burda hemen hemen hepimiz birbirimizi oyle ya da boyle taniyoruz ve benim hickimsenin olgunlugundan suphem yok, dolayisiyla 'ozgurlukten' korkmayalim. Mustemim olan her cihette 'yargi' aciktir. Iski bunu o noktaya vardirmayalim.
yusuf bey çok güzel düsünüyosunuz size hak veriyorum elbette zaman zaman sacma konularda acılabilir ki bende actım yeri geldi benim asıl kastettiğim bazı insanlar saçma konudan ziyade karsısındaki insanları rencide edici onurunu kırıcı seklinde konular acıyolar ikili meseleleriyle siteyi işgal ediyolar benim sözlerim dolaylı değil direk onlara beni anladıgınızı düsünüyorum saygılar...
Dün siteye hiç giremedim.
O yüzden cevap veremedim.
Herhangi bir Türk büyüğünün büstünün herhangi bir nedenle kırılmasına hepimiz karşıyızdır.
Bu tür konular
şaka mizah veya değişik başka bir şekilde ele alınamaz.
Konu özgürlük çerçevesinde veya iyi niyet şekilde de anlaşılmamalıdır.
Lütfen hem kendinizi hemde çevrenizi bu tür saçmalıklardan koruyunuz.
Ben hepinizin saygı duymasını beklerken.
Şükrü Menes ve Müslüm Abinin bu konuya bakışlarında be yazık ki bu bakışı beklerdim.
Ama üzüldüğümü söylemekten kendimi alamadım.
EVETT... Bu sabah bilgisayarımı açtım özelden bir mesaj gelmiş...pek sayın Osman DEMİR efendi lütfen zahmet gösterip "ben sildim" diyerek ne kadar cesur olduğunu bizlere kanıtlamıştır...bende tüm site üyelerini tenzih ederek diyorum ki; senin gibi dar kafalı, sığ düşünceli insanla bir daha aynı ortamda bulunursam,sana laf atarsam, konularına mesaj yazarsam, senin bulunduğun etkinliklere katılırsam,sana selam verirsem,cenazene gelirsem,bulunduğun ortamda da bulunursam benim adım seninle anılırsa ben dünyanın en aşağılık insanı olayım..seninle olan site arkadaşlığım,dostluğum bitmiştir...site ile bir sorunum yok ama bir müddet girmeyeceğim...Şimdi iş için çıkmak zorundayım son bir mesaj daha yazacağım...
Bu haber basın mensublarının bir işgüzarlıgıdır.Eger bir yerde Türkiye cumhuriyetinin kurucu ATA TÜRK'ün büstü kırılıyorsa tabiki oradakiler olayın aslının ögrenilmesi için sorguya çekilecektir.Mahmut abi işe espiri boyutuyla bakmış,Osman abide kırılan büst ATA TÜRK'ün büstü olunca ve haber dalga geçilerek verilince kızmış.
Mahmut abi,dar kafalı sığ gibi kelimeleri size yakıştıramadım.Düne kadar belki size hak verenler olduysa da bu kelimelerden sonra kimse sizin yanınızda olmaycaktır.Sizin dostluk arkadaşlık anlayışınız bu gibi basit konularda çabucak bitiyorsa,zaten yalancı bir DOSTLUK ve ARKADAŞLIKTIR.
Son bir sözümde Müslüm Akpek'e sitedeki üyeleri yönetimdeki arkadaşlara karşı kışkırtmaktan vazgeçin!!!