Mehmet Karakaş ve Hasan1983 Her cuma günü Cuma namazından sonra Tava ziyafeti vermektedir. Cuma günleri Öğle saatinde sanayiden geçen değerli Nizip.com üyelerine duyrulur :)
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hmmm bunu biyere not edeyim
Fotomontaj bu resimler
Ne güzell..
Harika bir düşünce ve etkinlik.Bizi biz eden ve kaynaşmayı sağlayan, halkımıza özgü bir davranış.
Kutluyorun bu arkadaşları.
Sevgiler...
Cuma günleri namazdan sonra...
Namazı sanayi sitesi camiinde kılıp çabucak orda olmak lazım,:) tava soğursa lezzeti kaçar.
Her hafta bu iki arkadaş tava yaptırıp msn den kamerayı açıp beni kıskandırmaya çalışıyorlar bu haftada resimlerini çektim :) :)
Herkesin başımızın üstünde yeri var gelin bekleriz
İntikamını aldın demek:)
iyi ozaman bazen sanayide aç kalıyorum olmasa mehmet abinin yanına gider karnımızı doyururuz
afiyet olsun arkadaşlar...
bı daha ki haftaya butun nizip.com uyelerı olarak cuma namazını sanayi caminde kılalım :)
Yandı keten helva yandı.Zeynelin intikamı çok acı oldu gibime geliyor.Selamlar
Geleneksel Cuma tavası 1, geleneksel hah haaaa çok güldüm ya.
Hasan1983 adlı üyemizi bencede durdurmak gerek,tavayla 4 ekmek yenirmi?:)
Mehmet siz yandınız ben Bursadan Mahmudu getireceğim, bak sen kaç ekmek yeniyormuş.
Bu kadar büyük çekmek zorundamıydınız ağzımızın suyu tavaya akacak nerdeyse.
Yukarıdak tabak Hasan1983'e ait:) Yanlış görmediniz kuyruk:)
Mehmet sendemi :)
az yiyin azz hayirdr kitliktanmi ciktiniz ne::)))nizipte yemek kalmaislar diyorlardi demek hepsini siz yediniz:::))))
bogazinizda kalsin emi hasan 4 ekmek yenilirmi::)))
Vallaha ekmek kalmadı ekmek olsaydı 5. Yide yerdim :)
5. demi yerdin zaten firinlarda ekmek kalmamis kalsaydi yerdin bencede::)))
Vallaha mehmet elimden aldı ben doymadım dedi 6 ekmek yedi 10 aldık adam başı 5 şer tane ama mehmet haksızlık etti 6 tane yedi :)
3 kişi 10 ekmek çokmu:)
ne tasarufu admin abi::)))baksana 10 ekmek yemekle tasarufmu edilir::))
mehmet sen hasana niye haksizlik yaptin yazik cocuk ac kalmis::)))
Yuh 10 ekmekmi amelemisiniz siz.
zeynelin eline düstünüz arkadaslar gelinde kurtulun::)))bu nee kac kisi yedi bunu kesin hepsini hasan yedi doymadinmi hasan daaha::))
Vay vay kirli çamaşırlar bir bir dökülmeye başladı.