DEĞERLİ ARKADAŞLAR DUMANIN YENİ KASETİNDE REZİL ADLI ŞARKISINDA LEM YELİD LÖP YUTAR DİYEREKTEN BU ŞARKIYA TEPKİLERİNİZİ BEKLERİZ
,
http://www.youtube.com/watch?v=0mTJNGez5MY
Yazdırılabilir Görünüm
DEĞERLİ ARKADAŞLAR DUMANIN YENİ KASETİNDE REZİL ADLI ŞARKISINDA LEM YELİD LÖP YUTAR DİYEREKTEN BU ŞARKIYA TEPKİLERİNİZİ BEKLERİZ
,
http://www.youtube.com/watch?v=0mTJNGez5MY
tam bir rezillik bu bir dine bu kadar saygısızlık yapılmaz. sizin dilinizden konuşmaktansa. mahşer gününde halini izlemeyi tercih ederim. şarkıyı kınıyorum:mad:
Üyelerinin tamamı ermeni olan bir grup... Hiç şaşırmadım...
(Alıntı)
Başka bir forum sitesinde bu konu için böyle bir yorum vardı...eğer gerçekse yaşasın kafirler için cehennem...
şikayet edilecek yer neresi.selamlar
değerli üye benim pc McAfee tarafından korunuyo bilmem neden açmıyo yine de sağol olmazsa nizip radyo da çalarsa dinlerim
arkadaşlar reklamın iyisi kötüsü olmaz.adamlarda böyle yaparak reklam yapıyolar..bizde konu acarak daha fazla reklamlarını yapmayalım..en iyisi yokmuş gibi davranmak..bu sarkıyı yaparken bu tepkiyıde beklıyorlardır...amaç aykırı görünmek insanların inançları üzerinden pirim yapmak reklam yapmak para kazanmak..
tamam boroboro abi.
bizim herhangi reklamdan haberimiz yok biz sonuçta müslaman bir topluluksak bu konuyuda geri plana atmamamız lazım
şimdi şükrü arkadaşım biz buna tepki gösterelimde..bunu hiç dinlemeyen insanalr ...dıyecek ki bu arkadaşlar nedne tepki gösterıyor dıye onlarda dinleyecek ve popolitesi artacak...
biz dinlesin demedik bilgisenlir diye söyledik
bende video aöılmadı konu başlıgına ve yorumlara bakılırsa olumsuz olaylar var bende sevgili fatih amcamıın destekçisiyim o zaan :)
normalde severek ve begenerek dinlediğim bi gruptu grubun dini görüsü zaten bizi ilgilendirmez kendilerini baglar ama insaların kutsal inanclarınıda bu sekilde tiye almaları hoşta karsılanamaz...
Sevgili secret' e aynen katılıyorum.
Herkes farkıl görüşlerde olabilir.
Ancak herkes,herkesin görüşüne saygı göstermek zorunda.Kimse kimsenin inanış ve kutsal değerlerine pervasızca saldırammaz.
Bu evrensel insan kurallarındandır.
Sevgiler...
eğer bu reklamsa gitsin başka şekil yapsın. ne bilim bazıları gibi donla şarkı söleyip reklam yapsa bundan daha muteber olur. Din pop şarkılarında malzeme olacak konu değildir.
Bu iş reklamdan öte tamamen laubaliliktir.
Dine lakaytlıktır.
Maalesef bu tür adam itibar görüyor zevkle dinleniyor !!!
en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptıkları çok ayıp birşey şukru kardeşim iyi olmuş bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarı şarkıcıları dinlemediğim içim bilmiyordum
[QUOTE=m altay;187804]en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptıkları çok ayıp birşey şukru kardeşim iyi olmuş bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarı şarkıcıları dinlemediğim içim bilmiyordum[/QUOTE
malesef yapılan tam bir **********lik
ben işin doğru yanlışlığına kendi vicdanımca değerlendirmemi yaptım,tasvip etmiyorum ama şimdi burada bunu dillendirmenin olayı daha da popüler yapacağı kanısındayım.Biz tamah etmezsek böyle mevzulara zaten gereken cevabı vermiş oluruz.
Ayrıca içimi ürperten bir ifade de MENES arkadaşımdan gelmiş.Grubun hepsi ermeni demiş.yazık yani böyle bir düşüncenin islam= terörizm diye düşünenlereden hiç farkı yok bence.Belki MENES heyecanla yazmıştır ama bu konular hassas biraz yani ermeniymiş vs miş hiç önemi yok bir insan hiç bir dine mensup değilse bile insanlığı altın kuralları vardır.Bunu uygular o nedenle ben MENES in bu tavrını değiştirmesini bekliyorum..
Ayrıca Kasım Böler abimizin paylaştığı çok güzel bir söz vardı bir zamanlar;
İSLAMI KURTARMAYA DEĞİL;İSLAMLA KURTULMAYA BAKIN... :)
Bu adamları kaale almaya değmez...