DEÐERLÝ ARKADAÞLAR DUMANIN YENÝ KASETÝNDE REZÝL ADLI ÞARKISINDA LEM YELÝD LÖP YUTAR DÝYEREKTEN BU ÞARKIYA TEPKÝLERÝNÝZÝ BEKLERÝZ
,
http://www.youtube.com/watch?v=0mTJNGez5MY
Yazdýrýlabilir Görünüm
DEÐERLÝ ARKADAÞLAR DUMANIN YENÝ KASETÝNDE REZÝL ADLI ÞARKISINDA LEM YELÝD LÖP YUTAR DÝYEREKTEN BU ÞARKIYA TEPKÝLERÝNÝZÝ BEKLERÝZ
,
http://www.youtube.com/watch?v=0mTJNGez5MY
tam bir rezillik bu bir dine bu kadar saygýsýzlýk yapýlmaz. sizin dilinizden konuþmaktansa. mahþer gününde halini izlemeyi tercih ederim. þarkýyý kýnýyorum:mad:
Üyelerinin tamamý ermeni olan bir grup... Hiç þaþýrmadým...
(Alýntý)
Baþka bir forum sitesinde bu konu için böyle bir yorum vardý...eðer gerçekse yaþasýn kafirler için cehennem...
þikayet edilecek yer neresi.selamlar
deðerli üye benim pc McAfee tarafýndan korunuyo bilmem neden açmýyo yine de saðol olmazsa nizip radyo da çalarsa dinlerim
arkadaþlar reklamýn iyisi kötüsü olmaz.adamlarda böyle yaparak reklam yapýyolar..bizde konu acarak daha fazla reklamlarýný yapmayalým..en iyisi yokmuþ gibi davranmak..bu sarkýyý yaparken bu tepkiyýde beklýyorlardýr...amaç aykýrý görünmek insanlarýn inançlarý üzerinden pirim yapmak reklam yapmak para kazanmak..
tamam boroboro abi.
bizim herhangi reklamdan haberimiz yok biz sonuçta müslaman bir topluluksak bu konuyuda geri plana atmamamýz lazým
þimdi þükrü arkadaþým biz buna tepki gösterelimde..bunu hiç dinlemeyen insanalr ...dýyecek ki bu arkadaþlar nedne tepki gösterýyor dýye onlarda dinleyecek ve popolitesi artacak...
biz dinlesin demedik bilgisenlir diye söyledik
bende video aöýlmadý konu baþlýgýna ve yorumlara bakýlýrsa olumsuz olaylar var bende sevgili fatih amcamýýn destekçisiyim o zaan :)
normalde severek ve begenerek dinlediðim bi gruptu grubun dini görüsü zaten bizi ilgilendirmez kendilerini baglar ama insalarýn kutsal inanclarýnýda bu sekilde tiye almalarý hoþta karsýlanamaz...
Sevgili secret' e aynen katýlýyorum.
Herkes farkýl görüþlerde olabilir.
Ancak herkes,herkesin görüþüne saygý göstermek zorunda.Kimse kimsenin inanýþ ve kutsal deðerlerine pervasýzca saldýrammaz.
Bu evrensel insan kurallarýndandýr.
Sevgiler...
eðer bu reklamsa gitsin baþka þekil yapsýn. ne bilim bazýlarý gibi donla þarký söleyip reklam yapsa bundan daha muteber olur. Din pop þarkýlarýnda malzeme olacak konu deðildir.
Bu iþ reklamdan öte tamamen laubaliliktir.
Dine lakaytlýktýr.
Maalesef bu tür adam itibar görüyor zevkle dinleniyor !!!
en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptýklarý çok ayýp birþey þukru kardeþim iyi olmuþ bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarý þarkýcýlarý dinlemediðim içim bilmiyordum
[QUOTE=m altay;187804]en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptýklarý çok ayýp birþey þukru kardeþim iyi olmuþ bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarý þarkýcýlarý dinlemediðim içim bilmiyordum[/QUOTE
malesef yapýlan tam bir **********lik
ben iþin doðru yanlýþlýðýna kendi vicdanýmca deðerlendirmemi yaptým,tasvip etmiyorum ama þimdi burada bunu dillendirmenin olayý daha da popüler yapacaðý kanýsýndayým.Biz tamah etmezsek böyle mevzulara zaten gereken cevabý vermiþ oluruz.
Ayrýca içimi ürperten bir ifade de MENES arkadaþýmdan gelmiþ.Grubun hepsi ermeni demiþ.yazýk yani böyle bir düþüncenin islam= terörizm diye düþünenlereden hiç farký yok bence.Belki MENES heyecanla yazmýþtýr ama bu konular hassas biraz yani ermeniymiþ vs miþ hiç önemi yok bir insan hiç bir dine mensup deðilse bile insanlýðý altýn kurallarý vardýr.Bunu uygular o nedenle ben MENES in bu tavrýný deðiþtirmesini bekliyorum..
Ayrýca Kasým Böler abimizin paylaþtýðý çok güzel bir söz vardý bir zamanlar;
ÝSLAMI KURTARMAYA DEÐÝL;ÝSLAMLA KURTULMAYA BAKIN... :)
Bu adamlarý kaale almaya deðmez...