Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Osman Elbek, sigara ile en etkin mücadelenin fiyatını yükseltmek olduğunu söyledi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Osman Elbek, sigara ile en etkin mücadelenin fiyatını yükseltmek olduğunu söyledi.
Devami...
isterse yüzde yüz zam yapılsın yine içilir bence...
benim bir amcam var fıstık sezonun da günde 3 paket içer 3*4:12 işte ne kadar zam yapılırsa yapılsın yine içilirr
Yapın yapın hatta bir paketi 50 TL yapın, heheeee, nasıl olsa ben içmiyorum.
aman kaçak çok kötü.bi kere içiyim dedim az kalsın ölecektim:))
Sarma olabilir, hele siirt tütünü olursa.
adıyaman'kide güzel abi..
sigara içmeyenler içinlerin halinden anlamaz. zam çaydırıcı olabilir.
siğarayı herkesin rahatlıkla ulaşmaması gerek pahalı olursa belki içinlerde azaltır.
Yaşlandığınızda çocuklarınıza muhtaç olmadan ölmek istiyorsanız bırakın bu cigarayı. Verdiğiniz para zaten gavura gidiyor. Yani her tarafı zarar bu meredin.
Sigaryı bırakmak herhalde dünyanın en zor alışkanlıklardan olmalı.
Sigarayı bırakmak için önce beyninizde bitirmelisiniz, bu meredi bırakmak gerçekten çok zor ama imkansız değil, bıraktıktan sonra asla bir tane bile olsa içmeyeceksiniz, içersen tekrar başlarsın, aklına geldiğinde kendini başka işlere yönlendir hemen unutursun.
Uzun ve sağlıklı yaşamanın tek yolu budur, ya sürüne sürüne öleceksin, yada adam gibi öleceksin.
bence zam karetmez bu işe fiyatı ne kadar yükseltseler içenler gene içer
Zam tam bir çözüm olmayabilir ama kısa vadede zam iyi olur.
Bence en güzel çözüm bırakmak.
sana katılıorum müslüm abi ama nerde. şuanki gençlerimiz sigara içmeyi erkeklik olarak görüyorlar
Belki birileri için çözüm olabilir.