Hayatta en çok ibret aldığım şeylerden birisidir KENDİM...
Yaşlandığımı hissetmek,ayne-l yakin ve ilme-l yakin görmek...
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Yaş kaç oldu bu arada?
Not: Orhan abi diyeceğim, siz de Uzun Çarşı'da yetiştiniz değil mi? Baba ismi Gaffari. Umarım yanılmıyorum...
Evet aynen,yaş 34 oldu bu arada.
2009 yıLı resmi en qaRisMaSı abicim.yaşın ilerLedikçe Daha bi yakısıkLı oLuyorsun.sayqıLar...
Hey be orhan abi sende yaşlanıyon biz büyüyoz :) Evet ibret hayatını doğrulara hakka yöneltmiş veya yöneltme çabasındaki abim.. Bana pek laf düşmez edepsizlik etmeye başladım affola...
Abi hayat bir film şeridi gibi geçmiş gözünüzün önünden belli :). Ben bu sahneyi bir yerden hatırlayacam ama dur bakalım......Buldum! Buldum! Bence mezarlıktan yer ayırtmanın zamanı gelmiş. :D
Şaka bir yana, Orhan Abi çocuklarıyla kardeş gibi durur. Ben en büyük oğlunu gördüğümde vallahi oğlu olduğuna inanmamıştım. Uzun süre kardeşi olduğunu iddia etmiştim. Hatta bir ara kendisi de şüphelenmeye başlamıştı. 2009'dayız, 2099'da görüşelim abi. :)
Evet ya Osman ! Sende baya büyüdün be,babanın tayini çıktığında küçücüktün :)
Orhan;
Allah nice hayırlı ve sağlıklı yıllar nasip etsin..Tabi fotolarda:)
Önceleri küçükler abi diye hitap ediyorlardı şimdiyse amca demeye başladılar. Gün gelir de dede demeye başlarlarsa o zaman ayağımız çukura girmiş demektir.:D
ORHANIM SEN İBRET DEGİL ÖRNEK ALINACAK ENDER GÜZELLİKLERDEN BİRİSİN, ben bu halde yaşamayı çok çok özledim.selamlar
Binaya bir taş koymak mı?
Binadan bir taş almak mı?
Günde bir taşı binâ-yı ömrümün düştü yere,
Can yatar gafil, binası oldu viran bîhaber"
Bir ticaret yapmadım, nakd-i ömür oldu hebâ,
Yola geldim, lâkin göçmüş cümle kervan bîhaber.
Ağlayıp, nâlân edip, düştüm yola tenhâ, garip,
Dîde giryan, sîne biryan, akıl hayran, bîhaber.
Niyazi Mısri
Bu resim ne peki BÜYÜK BİR İBRET DEGİLMİ hehehe.Selamlar
sen teksin abi
vaybe yıllar su gibi akıp geçmiş ömründen be abi...
Orhan Kardeşim gerçekten de örnek alınacak bir insansın, yaşlanmaktan asla korkma, dünyada geçen ömrümüz aslında çok kısa, günler su gibi geçiyor.
Bana ilk amca diyen kızı hiç unutmuyorum, günlerce aynaya bakmıştım ben gerçekten amcamı oldum diye, ama insan alışıyor, şimdide müslüm emmi diyorlar artık aldırmıyorum, dede diyen bile var, nizip'e gelince hepsinin diline biber süreceğim.
zaman nasil geciyor kücükken büyüsek diyoruz büyünce keske kücük kalsaydik diyoruz iste hayat budur..ama masallah orhan abi daha 25li yaslari gösteriyorsun:::)))
allah uzun hayirli saglikli seneler göstersin..
Orhan Çelik önümüzdeki seçimlerde belediye başkanı olacak onunla iyi geçinin.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var orhanım, takma kafana şapkadan başka bişey...
Orhan! Giden yaşların pek fazla bir önemi kalmadı artık;Giden gitmiştir diyorum.
Önemli olan, bundan sonraki yaşlar. En önemli yaşlarda zaten bizimki, yani orta yaşlar sınıfı;
Kıymetini bilmek lazım.
Son olarak söyleyeceklerim; Rabbim bizleri yaşını en doğru ve güzel şekilde yaşamayı,yaşayan kullardan etsin.
Abiciğim gerçekten yaşın ilerledikçe dahada yakışıklı oluyorsun bu bir gerçekkk çok ciddiyim şaka felan değil
zamanın bizden aldıgı kadar verdigi şeylerlede ilgilenmek lazım. yani madalyonun birde diğer tarafına bakıp kendimizi bu şekilde motive etmeliyiz.
orhan abi sanki her geçen yıl biraz daha genşleşmiş vallahi :)
yıllar seni eskitmemiş abi allah iç güzellikte nasip etsin...
orhan abi herzaman doğaldır müslüm abi zaten belediye başkanı görünümünde ihtiyacı yok görüşüme göre
gençleşmiş diyen arkadaşlara tavsiyem birgün karşılaşırlarsa orhan abinin saclarına yakından baksınlar bir sürü beyaz var :)
ama özellikle 2002 öncesi ve sonrası çok farklı sanki, siyaset eyii yaşlandırmış
bencede mustafa ibrahim abi kıskanıyor
Sevgili doatlar iltifatlarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim ancak,burada vermek istediğim mesaj ; hayatın nasılda çabucak geçtiğini sizlere görsel bir şekilde anlatmaktı... Bu kadar hızlı geçen hayata bel bağlamanın ve ahireti bırakıp sadece dünya için yaşamanın ne kadar yanlış bir şey olabileceği konusunda dikkat çekmek istedim...Yoksa karizma konuları felan vs. bunlar bizden geçti artık. :) Ayrıca Fatih abi alacağın olsun emi ! Belden aşağı vurmuşsun. :)
Siz bursaya gelmesseniz belden aşagıyı görürsün o zaman.açtıgın konu için çok teşekkürler gerçekten dünya hayatı boş bir nefes varız bir nefes yok.selamlar
ben 26 oldum ve bendede yaslanma kompleksi basladı yaaa:( zaman ne kadar cabuk geciyor ve hep kaybederek...
orhan abi seni daha tanımıyorum ama üyelerin yazdığı mesajlara baktığımda çok ii biri olduğun hemen gözönünde canlanyor. ALLAH uzun ömürler versin abi( ha bide git gide daha karizma olmuş abi:))
yarın kine bekleriz abi...
gitgide gençeleşmiş ben bunu her gördüğümde yüzüne de söylüyorum.ne diyeyim allah nazardan saklasın göz değmesin orhan abimize.çünkü gerçekten çok hoş bi insan allah ondan razı olsun. vesselam
zamansız zamanlar geçiyor ömrümüzden kim kaldı eskilerden bak var mı dönen seferinden..