Arkadaşlar bu benim 1000 nolu mesajım olacak.... artık hep bu rakamda kalsın istiyorum. 1 mesaj bile yazmayacam artık. lütfen hiçbir konuya bana hitaben mesaj yazmayın :)) cevap vermezsem alınmayın :)).
1000 kere maşallah demeyi unutmayın tabi :)).
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar bu benim 1000 nolu mesajım olacak.... artık hep bu rakamda kalsın istiyorum. 1 mesaj bile yazmayacam artık. lütfen hiçbir konuya bana hitaben mesaj yazmayın :)) cevap vermezsem alınmayın :)).
1000 kere maşallah demeyi unutmayın tabi :)).
Yav akhenaton abi tebrik edr masallah yine derimde, senin bu sozunden anlıcagıım aramızdan ayrılıyorsun demektir.Boyle ne anlamı kaldı ki?
sezer abı nereye ya sen bıze ıletı yaz bız sana yıne 1000 kere masllah derız senın gıbı degerlı bır abımız kaybetmeyı ıstemeyız kont haklı yanı sen bızı bırakıyorsun gıbı geldı
ilk önce 1000. mesajın hayırlı olsun da sen bunu daha 2000 lere çıkaracağa benziyorsun sen dayanamaz yazarsın o zamanda kimse senden alınmaz...
..............
Binler bölümü diye bi konu açsak iyi olacak. Bini aşanları yazarız :)
.............
Kemal abim ağzından bal akıyo beeeeeeeeee.... Ama abi aha bunlar benim ayın üyesi ödülümü bile vermediler....Yaaaaaa....
Huzeyfecim AKHANATON diiilll AKHONOTON :-)))))
Eeee binler bölümü açılırsa benim rütbem nolucuuuuu
Huzeyfe alem adamsın haaa sana o ay ultra prima aldık yaa daha ne istiyorsun
.................
tebrikler
alıntı:
"quote" admin demişki:
Binler bölümü diye bi konu açsak iyi olacak. Bini aşanları yazarız :) . "quote"
bak bunu tuttum abi :)) .
hem ben dayanamamki zaten buraya yazmazsam çatlarım walla :)).
.
metal akhonoton değil canım, akhenaton!!! ben seni uyarmaktan bıktım ama sen hâlâ akhonoton yazmaktan bıkmadın yaa... bir ara yanıma uğra da sana ders vereyim. hem okuma hem yazma öğreteyim :))
Bak huzeyfe senin yazdığın akhanaton için bişey demedi ama akhonoton’a dayanamadı ve yazdı :-)))))
Akhonotoncum benim öpüyorum gözlerindenhuzeyfede ellerinden öpüyor abisi :-)).
ıyyyyyy uzak durun benden ya :))
hayırlı olsun akhenaton biraderim
teşekkürler hocam... darısı sizin başınıza :))
Dayamadın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Heh heh....
İyi iyi sonunda dogru yolu yeniden bulmus topragıms............:)
bu site tiryakilik yapıyor abi.. dayanmak nerdeyse imkansız ..:)).
herkesi özledim ama huzeyfe hariç :)))).
Demek benide özledin akhonotoncum,
Afferim yola gel bakayım :-))
adımı doğru söyleeeeeeeeeeeeeeeee
herkesi özledim ama huzeyfe hariç :)))).
.
Hah hay...Hah haaay...Sevsinler seni...Ağlamaktan gözlerimizden olduk sen yoksun diye....AKHONOTON......
şşşş huzeyfe akhonoton abinle güzel konuş bakayım hımmmmm
bak yoksa sana uçar haberin olsun :-))
Bırak uçmayı sen yolda yürümesini bile beceremzsin beeeeeeee......
Akhanoton seni seviyom canım.....
Hahahahahahahahaha.....
metal ve huzeyfe artık siizn akhonoton deyişinize kızmıyorum. çünkü anladım ki: sizin klavye kullanma kabiliyetiniz bu kadar :))
Metalim nasılsın canım iyimisin.
abiiiiii...hayırlı olsun...sen bakma metalle huzeyfe ye...aynen devam et...
İHER Hocam hamdolsun iyiyim siz nasılsınız, özlettiniz kendinizi yaaaw, bak sen yoksun diye huzeyfeylede tek uğraşmak sıkıcı geliyo,
aman konu akhonotonun konusu dağıtmayalım, şşşşşşşşş akhonoton acı varmı acııı :-))
teneke’cim acı yok canım :))