NİZİP'TEN PANORAMA BİR FOTOĞRAF... YİNE BEN TARAFINDAN FOTOĞRAFÇILIK ADINA NİZİP'TE BİR İLK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM... BEĞENİNİZE...
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Resim Nizip'in ihtişamını gözler önüne sermiş.
Evet güzel bir çalışma olmuş.
Panoramaya meraklı isen ben zaman zaman çekiyor fakat birleştirmeye eriniyorum. çalışmak istersen benden alabilirsin.
çok güzel olmuş ama tabi daha nice güzellerine sahip nizipte insanlarımız var emeğine sağlık
Bu resim nerden çekilmiş gerçekten harika.
Resim çekim ve birleştirme çok güzel olmuş elinize sağlık.
Yanlız 4.35 MB çok büyük alan kaplıyor MB olarak küçültüp 781 KB olarak resmi sıkıştırdım hem sayfa tıklanınca resim çabuk açılır.
Bu resmi ilk resimle değiştirirseniz daha sağlıklı olacaktır.
Tabi yine siz bilirsiniz.
Nizip Panorama
teşekkürler....
Kadir Bölükbaşı kardeş resmi küçültürsen ne anlamı kalır ki kalitesi düştükten sonra. Benim amacım bastırıp bürosuna falan asmak isteyenler olabilir... O yüzden o şekilde ekledim... Üstüne çoğu kişinin yaptığı gibi imza bile atmadım sırf millet nasiplensin diye...
İki resim arasında eğer piksel olarak görüntüde kalite kaybı varsa haklısınız.
Resim için tekrar Teşekkürler.
Bencede eski haliyle kalsın.
Teşekkürler Müslüm Bey... İnşallah resim konusunda bir çok projem var... Gerçekleştirebilmek umuduyla..
Çok güzel bir çalışma...Toprak mahsülleri deposuna bakılırsa bu foto Karkamış tarafındaki bir tepeden çekilme...Biz geçen yaz yağmur ağaç tepesine çıktığımızda da buna benzer bir görüntü çekmiştik..
Süper bir kare olmuş,eline sağlık hemen pc ye indirdim.
İlginize teşekkürler... Çalışmalar ne kadar takdir ve değer görürse ardı arkası kesilmez...