Dygularımızı kullanan mailler
Yazdırılabilir Görünüm
Dygularımızı kullanan mailler
İçerik haklı olsada, mmalesef bu tür mesajlar sadece emailleriniziz toplanıp birikip, email satan kişilere tekrar ulaşması için yapılan bir üzücü bir uyanıklıktır. Her gönderdiğiniz kişiye sizinle beraber başkalarınınkide eklenerek gidiyor ve en sonunda onlar bu email adreslerini toplayıp, reklam göndermek isteyen kişilere satıyorlar.
maille mum yakmakla ancak bu resimler cok daha fazla kişiye ulaşır.. belkide ulaşmaması gereken kişilere.. elden ele dolaşan hiçbir mail kimseye fayda sağlamaz anca toplu gönderimlerde bir çok insnaın mail adresinin daha çok kişilere ulaşmasını sağlar başkada işe yarayacagını sanmıyorum admin beyin dediği gibi ... ayrıca gercekten psikolojim bozuldu resimleri görünce :( nasıl bi sapık zihniyettirki en masum varlıkları böyle kirletebilirler nefret ediyorum bunları yapanlardan umarım birgün insan olmaya karar verirler... :(
şükrü kardeşim bu konuyu buraya atmak sence dogrumuydu..tüylerim acıldıya sabah sabah.
sayın adminim sizden ricam böyle konulara site bulundurmanız ve hale acık olması sizce dogrumu..ben konunun kalmasından tarafım..saygılar
secret sana katılıyorum psikolojin bozulmamak eldemii
Yahu bunlara insan denebilir mi?
Ben çok rahatsız oldum konudan haberdar olmak bile psikolojimi bozdu. Konuyu açan arkadaş uygun görürsse yazı kaldırılsın istiyorum.
Bence de kaldırılsın.....
Buna benzer bana o kadar çok email geliyorki her sabah oturup bunları okumadan siliyorum, adminimiz Mehmetin söyledikleri çok doğru bence bu emaiileri ciddiye almayın.
Bu yazıyıda kaldırsın arkadaşımız.
Sana daha ne emaiiller geliyordur.
:):)
böyle insanlara söylenecek çok söz var ama söyleyip de onlar gibi aşağılık bir durumda olmak istemiyorum açıkcası nasıl masum el değmemiş minicik çocuklara bunu yaparlar ya insanoglu neden sadece para peşinde ? çok mu önemli para
değerli arkadaşlar ben bilgi sahibi olmanız için yolladım herhangi bir reklam peşinde değilim
taamam ozmn kızma kaldırırız sıkma canını
sükrü sana kimse reklam pesindesin demediki yada hiçbirimiz kızmadık sana.. biz bu resimleri görmeye tahammül edemiyoruz ona üzüldük sadece lütfen yanlıs anlama olurmu
anlayışınıza dek teşekürler hocam