Arkadaş, dost listen varmı?
Yıllar önce başıma birşey gelmişti, çok çaresiz kalmıştım, tüm kapılar yüzüme kapanıyordu, işte bu dönemlerde bir Prof Hocam bana dediki şimdi sakin bir yere git ve gerçekten inandığın dostlarının bir listesini yap, bunları bir kağıda telefon numaralarıyla yaz sonra gel dedi, gittim gerçektende liste yaptım, belki 500 kişi vardı, döndüm hocamın yanına, aldı listeyi, baktı dediki şimdi sen bu dost dediğin insanları arasan onların her birinden 100 TL istesen ve bu paralarıda geri veremeyeceğini söylesen listedekilerin hepsi verirmi dedi, listeye yeniden baktım, hayır vermezler dedim, o zaman listeyi yeniden yap dedi, oturdum ve o listeyi yeniden yaptım, liste 150 kişiye düştü, hocam dediki şimdi otur ara bunları ve her birinden 100 TL iste dedi, ve istedim gerçektende.
Sonuç iki gün içinde 15 bin TL para aldım bu gerçek dostlarımdan ve tüm problemlerimi hallettim, sonra nemi yaptım, bu liste hala cebimde, allah göstermesin kötü bir duruma düştüğümde benim DOSTLARIM VAR VE LİSTESİDE CEBİMDE.
Sizlerde şimdi oturup gerçek dostlarınızın listesini yapın bakalım kaç kişi çıkacak, bu listeyi yaparken zorlanabilirsiniz unuttuğunuz kişiler olacaktır, onun için telefon rehberiniz size yardımcı olacaktır. BU LİSTENİZİ HİÇBİR ZAMAN YANINIZDAN AYIRMAYIN.
Hadi kolay gele,