Arkadaşlar nizipcom ailesi olarak haftalık veya 2 haftada bir halısaha maçları yapalım mı?
Hem spor yapmış oluruz,hemde daha iyi kaynaşmış oluruz.Ayrıca sosyal bir ortam kurmuş oluruz.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar nizipcom ailesi olarak haftalık veya 2 haftada bir halısaha maçları yapalım mı?
Hem spor yapmış oluruz,hemde daha iyi kaynaşmış oluruz.Ayrıca sosyal bir ortam kurmuş oluruz.
Hayri bunu ben de söyleyecektim ama her hafta Nizip'e gelmediğim için söylemem havada kalabilir diye dememiştim. O nedenle de konuyu açmamıştım. Ama böyle bir şey olursa Nizip'e geldiğim zaman size katılabilirim. Bence de çok güzel olur...
Ben varım;)
ama nizip.com lu olupta gelemeyecekler olcak onlar nasıl olcak!!!!
evlere servis yaparız:)
bizde olanlarla oynarız:)
2 yıldır ayagıma top deymiyor :D :)
Ya önemli olan 2 takım kurulması. Her hafta gelecekler olan burada ben geleceğim der. 14 kişi her hafta bulunur bence...
dervişde formamız olacaktı, alıp oynayabilirsiniz tabi
ben en son gecen sene oynadim o zamanda 8 sene oynamamiştim
kaleci oldum 30-40 tane gol yedim rahat :) tabii gozler bozuk olunca normaldir :D
seçimlerden sonra güzel bir takım kurarız inş.
Zateb ben bu konuyu 3/4 aydır düşünüyordum sadece havaların biraz ısınmasını bekliyordum.Vehavalar ısındı sayılır.Bu konuyu açmamdaki amaç;
1)Nizip içerisindeki gençlerin bir birlerini tanımas
2Spor yapmak.
3)Faliyet yuok diyen arkaaşları bu tür faliyetlerle faliyete sürüklemek.
Eğer bu hafta çiğköfte partisi varsa ayrıntıları orada görüşebiliriz...
İstanbul nizip.com ile bir maç ayarlarım.
seyirci lazımmı...gecen sene takım kurulmuştu..rakip dayanmadı..nede olsa 9 bin üyesi var..
olur bence güzel bir çalışma olur bende varım
Tamam bu hafta o zaman takımları kuruyoruz.Takıma katılmak isteyen arkadaşlar cumartesi günü çiğköfte partisine gelsinler...
Evet Murat top sende kardeş.. dilerseniz ben nizip.com a karşı bir takım çekeyim? Halı Sahacı İbrahim abi ile AkrabaLığınız Var Tahminim. Sen ayarlarsın artık?
Tamam cumali kardeş o zaman ben nizipcom'un takımını toplamaya başlıyayım
Gelecek olanlar
Gökhan mustafa kayıtsız üye ben bi kaç kişi daha buluruz.Ben ilk fırsatta bizim takımı kuruyorum sen bizdensin demi:)?
Cok guzel bir fikir. En cok ozledigim halisaha maclaridir. Bu yaz kismetse Nizip'teyim ve boyle bir organizasyonda olmak buyuk keyif olur. Eger duzenliyecekseniz beni de yedekler arasina kaydedin yaza transfer olurum insallah.
Murat aldınmı maçı? bi zahmet özelime telefon numaranı yazarsan sevinirim...
arkadaşlar bizde tedas spor olarak rakibiz...varsa takımınız bi maç ayarlayalım..:)
Hasan ve Ömer Kadronuzda olacaksa Olur:)
hangi hasan????
GüvenLikciniz illa lakabınımı yazayım:)
yokk o kadroda değil..:) rakip olarak onunla antreman yapıyoruz...::)