Kategorilerinizde bulunan ve burayı ilgilendirenleri bu kategoriye taşıyabilirsiniz.
Selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
Kategorilerinizde bulunan ve burayı ilgilendirenleri bu kategoriye taşıyabilirsiniz.
Selamlar
Neyi nereye niye????
benden başka atlayan yok mu????
Adminim bu konuya biraz açıklık getirse iyi olur, ne demek istediği anlaşılmıyor.
Adminimiz fak kurmuş, Müslüm Bey bakalım kimler........
Birtek bizmi düştük bu faka yani.
internet paylaşım ve Pc yardımburayı ilgilendiren konuları buraya taşıyabilirsiniz internet paylaşım ve pc yardım diye bir kategori açtım, bu kategoriyi ilgilendiren konularınız varsa buraya atın dedim o kadar.
Şimdi yine anlamadım dersem, Mehmet kesin beni atar siteden, zaten avatar resmine bakılırsa, durum kötü, ağalar gibi oturmuş.
İkimizi tuttu ya artık baktı ki büyük geldik bahane arıyor:):):):)....
Yav daha nasıl açıklasın. Konunun açıldığı kategoriyi yazmış işte.
Siz bir konuya son mesajlardan girerken sağ tarafta hangi kategori olduğuna bakmıyormusunuz.:)
Biraz tefsir etmeye çalışayım...
birincisi "taşıma" teriminden başlayalım...kimler konu taşır...yetkili olanlar taşır..Yetkili nerde.. dağa çıktı...dağ nerde....diye devam eden bi yaklaşım vardı hani...neyse "orayı buraya taşıma" terimini ele alalım..neresi oarası? kim gelecek oraya...taşınan kim.. ev tutuldu mu...kirası kaça diye yaklaşırsak konuyu şıp diye anlarız..bunda anlaşılmayacak ne var ben de anlayamadım :)))
Admin Abimiz kısa yoldan bi şey duyurmaya çalışmış ama biz ler kısa yolu nerden bilelim açıkça yazsaydı yeni bir bölüm oluşturdum dikkat edin deseydi.....
Ama bizi düşürdü:(:(:(:(
Ben neyi taşıyacağım nereye kamyonlamı.
Şehir içinde kamyonun dönümü ağır olur Müslüm Bey....
internet ve pc ile güncel bilgileri paylaşmak için :)
ilk bende anlamamıstım şimdi biraz anlar gibi oldum desemde tamda anlayamadım ama siz ben anlamasamda bana anlayıs gösterin:)
Bir edebiyat öğretmeni bile anlamamışsa ??????????????
hersey bir kez ve emin bi şekilde istememe baglı ben istedikten sonra yapamıyacagım sey nerdeyse yok gibidir sen merak etme cadde:)
Gençlerle muhabbet bölümünde bulunan teknik konuları, o bölümün sorumlusu arkadaşlar bu kategoriye atabilirler demek istedim. bu kategori derken bu konu değil. bunla birlikte başka kategorilerde bulunan ve burayı ilgilendirenleride bu kategoriye atabilirsiniz.
Sizde bu kategori ile ilgili ve bizimde bilgilenmemizi istediğiniz konuları bu kategoriye atabilirsiniz.