![]()
Nizip’te yeni açılan ama eski tadı günümüze taşıyan Hayri ustanın paçasının tadına diyecek yok. Yeni yerinde nezih ve damak tadı keyfinde bir mekan. Nizip’imize hayırlı olsun. .
Adminimiz yoksa davet mi etmişti? .
Yazdırılabilir Görünüm
Akşam konferanstan sonra olabilir :).
Akşam konferansdan sonra hayri ustanın yanındaydık ....
Tabii orhan abi ne kadar yeiğinin belli olmaması için yüzünü gizlemeye çalıştı :-)).
Metal beni rezil etmiş. :)))))))))))))
SEVGİLİ USTAMA SAYGILAR.HAYIRLI UGURLU OLUR İNŞALLAH .ALLAH UTANDIRMASIN.ŞİMDİ GURBETTEYİM İNŞALLAH GELİNCE YEMEGEDE GELİRİZ.VALLAHİ ÖZLEMİŞİZ BE.ELLERİNE SAGLIK USTAM ALLAH HAYIRLI İŞLER VERSİN
.EFE MINDIGIN OĞLU MEHMET
agzımız sulandı ya amcam oglunun pacasının nekadar lezzetli oldugun çok iyi bilirim ama nedense işin sırrını bir türlü bize vermedi istanbulda bir paça cı açalım.
haksizlik yav bu sabah sabah nerede bulacam pacaciyi almanyada selamlar
Allahım yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Deliriyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.... Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....... Yaw bu sitede herkes yediği yemeğin resmini buraya atıyooooooooooooooooor....Gecenin bu vaktinde napcaz şimdiiiiiiiiiiiiii....
Anneeeeeeeeee karnım aaaaaaaaaaç.......
huzinin annedi = zıbar yat bu saatte ne yemeği:)))
Arkadaşlar şaka bir tarafa ; gerçekten çok temiz ve güzel bir lokanta. Herkese tavsiye ederim. Hayatımda bu kadar lezzetli kellepaça yemedim. Mükemmeldi. Misafirlerinizi götürebileceğiniz ve yüzünüzün ak çıkacağı bir lokantadır.
Heykelin ordan sola dön,sonra bakkal var hah o bakkalı geç...İleride bir cd ci var haaaa haa tama tamam onu da geç....Cd ciyi geçtikten sonra kocaman bir otel var,o otelin hemen yanından 52. cadde geçer...O caddeden ağzı aşağı devam et....Caddenin bitiminde 126.cadde var...Tamam tamam sola dönme tam gaz devam et... Oralarda bir oyuncakçı var,dur orda... Bundan sonrasını bende bilmiyom...Sor orda gösterirler......
Üüüff beee... Amma zor oldu beeeeeeeeeee......
Valla görüntüsü fena değil. Kapanan mini lokantanın paçası hala damağımda. Nizip’e gelince bir kalite kontrol yaparız. Beyin salata da var mı?
abi adres hırdavat malzemecisi ender cam var onun karşısı eskiden fıranca fabrikasıydı orası
az önce test ettim.hakikaten nefismiş.hayri usta meğer bildiğimiz kasap hayri abiymiş.helal sana usta nezih bir mekan,kusursuz bir hizmet ...tabii lezzetli yemekler.illaki paça ama! bundan sonra orayı yol ederiz herhalde.hala tadına bakamayanlar acele etsin bence.ilk tadanlardan olmak bir şans olur ilerde.haydi afiyet olsun...
vaybe gercekten özlemisim,eskiden hemen hemen hergün yerdim,ama almanya da bulamiyoruz,neyse hemsehrilerime hayirli olsun,insallah izinde doya doya yerim .selamlar
Hayırlı olsun, Allah bol kazanç versin hayri dayımın Kelle paçasıbir numaradır. tadına bakmayanlara şiddetle tavsiye ederim. .
HAYIRLI OLSUN ALLAH BOL KAZANÇ VERSİN VALLAHİ CANIMDA ÇEKTİ BİRDEN ARKADAŞLARI ARAYAYIMDA GİDELİM OLMAZSA .
Sevgili dayım Hayri CANKESENin bu iş yerini açtığını siteden öğrendim.Bu konuyu açan ve fotoğraflayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.İşte bizim sitemizin farkı bu.Ayrıca dayıma da hayırlı kazançlar dilerim..
hep kendinize müslümansınız insan bir adres verir ve buyur eder hani Nizip ve Nizipli misafir perverdi ne oldu biz gurbettekileri hiç düşünmezmisiniz
hayri Ustadan Paça Hakikaten Mükemmel ....yemiyeni Döviler Gündüz Karniniz Acikirsa Bariş Ustanin Pizzalarinin Tadina Bir Bakin Enfes!!!!!!! Gündüz Pizza Lahmacun Gece Paça çorba Hadi Afiyet şifa Olsun........ .
Noli abi yav hangı sayfaya baksak ya hürmet ya işkembe e tabi ba da gerekli de bukadarda olmaz ha .ençok ilgiyi bu sayfalar göri buda beni çok üziiiii
Ya Hayirli Olsunda Bu Paçayi Gece Içince Ertesi Gün Akşama Kadar Tok Tutuyor Diyer Esnaflar Aç Kalacak Vallahi
Hep paça dedik ama Hayri ustanın çıtır lahmacununu da unutmayın. Yek kelime ile harika.
Orhan abi anca yazıyorsun ama... :)
maşallahı var hayri babanın.lahmacunu nasıl bilmem ama ,saç kavurmasını beğenmedim.eeee canım her yemeğe de el atmasın ..başkaları ne yapar sonra?merak ettim bu hayri usta siteye reklem parası veriyormu?haa admin,var mı ?.
siteye gönlü veren arkadaşlarımızın eseri bu lütfen kıskanmayalım. her şey para demek değil ..
.
ustam bu haksizlik agzimin suyu akti almanyada paca bulmak cok zor özledim valla afiyet olsun size
şimdi paça yapılıyormu nizipte selamlar