Hayat bana......... öğretti diyeceksiniz,oyun çok basit boşluğu kafanıza göre doldurun
ben başlıyayım önce:
hayat bana sevmeden sevilmemeyi öğretti!
Yazdırılabilir Görünüm
Hayat bana......... öğretti diyeceksiniz,oyun çok basit boşluğu kafanıza göre doldurun
ben başlıyayım önce:
hayat bana sevmeden sevilmemeyi öğretti!
hayat herşeye rağmen hayat ta kalabilmeyi umut etmeyi ögretti...:)
hayat; bana hata yapmayı ama yaptıgım hatalar içinde geri dönüşümün olmadıgını ögretti
özlemeyi ama ulasamamayı
bitaraftan kaybedişleri bitaraftan kazanısları
bulunduğunda tüketilen ama ele gecirilemeyincede zor olan askı
yalanı acıları korkuları
2. şansların olmadığını
en önemliside herseyin bir bedeli oldugunu ögretti...
KULLANMASINI BİLMEDİĞİN ARABANIN DİREKSİYONUNA GEÇMEMEYİ ÖĞRETTİ.Mecazi anlamda.
hayat bana her şeye ragmen yaşamayı ögrettı
belki icimizden hayatta memnun olmayanlar vardır
inanın hayatda onlardan memnun degildir )))
hayat bana umudumu yitirmemeyi öğretti.. her zaman bir çıkış vardır demeyi öğretti
hayat, cevabını bir türlü alamayacağımız soruların bizi duvara çarpa çarpa yanıtını vermeme halidir
hayat denince neden hep havlu aklıma gelir:D
annemi aradıgımda nedin dedigimde hayata oturuyom diyo demekki annem en iyisini yapıyomuş hayata oturmakla:D
hayat her şeyin bi bedeli oldugunu..ve bunu yaşayarak ödememiz gerektiğini ögretti...ve her zaman hayat ben senden daha güçlüyüm demeyi ögretti..
her şeyin iyi yada kötu sonuçları oldugunu ögretti
hayat bana hic bir zaman olmiycak duaya amin dememeyi ögretti.
insanların kimi zaman vazgeçilmez kimi zaman ise mide bulandırıcı yaratıklar haline gelebildiğini,
ne olursa olsun unutmanın en iyi ilaç olduğunu,
kimseyi sevmemeyi kimseye güvenmemeyi
nefret etmeyi, sevmeyi
insanların hoşçakal derken bile aslında senin hoş kalmanı istemekten ziyade kendisini sensizlikle hoşnut etmeyi istediğini ve bunu anlayabilmeyiKesinlikle gercekci bir hedefimin olmasını ve bu hedefe ulaşmak içinde sabırlı olmamı öğretti,
hayat bana istemeyi değil uygulamayı öğretti
Ne kadar ince kesersen kes kestiğinin iki yüzü olduğunu öğretti........?
hayat bana sabrın öfkesinden korkmam gerktiğini öğretti ...
hayat bana bizi satanı biz beleş veririzi ögretti
Hayat bana tüm dostlar, akrabalar ve arkadaslarım yanımdayken dahi aslında yalnız oldugumu öğretti.
ne olursa olsun yaşamayı öğrettti
hayat bana bazen susmanın en güzel cevap olabileceğini öğretti.. konuşmadan önce dinlemeyi, yargılamadan önce anlamam gerektiğini öğretti..
herseyin gecici oldugunuda bide:(
evet oyle secret üzülme bos ver... bi de var ya hayat bana herseye üzülmemem gerektiğini de öğretti..
cok mu duygusalız ne?? duygunun cok olduğu bir yerde mantık pencereden kaçar..
ben cok duygusalım ama mantıgımıda tamamen devre dısı bırakmam
Hayat kimseye birsey oqretmez.insanlarin birbirilerine oqrettikleri herseyler vardir iyi yada kotu.