Yazdırılabilir Görünüm
Yalnış anlamayın..Bu Ahmet'in Sürahi konusunun intikamı degildir :))))
Bence bu resmi ana sayfaya koymak lazım bende zaten yazıcıdan bastıracağım hep yanımda taşıyacağım, dürümün ne olduğunu bilmeyenlere dürümün nasıl tutulacağını göstereceğim.
Bence alt parmaklar fazla sıkılmış. Bu teknikde, yağlı dürümlerde yağın alta akma ihtimali çok yüksek oluyor. Fakat patlıcan kebabı gibi yazın kısa kolla yenilen dürümlerde dirseğe kadar akan yağın tekrar yanilmesi lezzeti hesap edilmişse o zaman doğrudur. :)
Dürüm uzmanları konuşuyor.
dürüm sevenlerin en cok bakacagi konu olarak ve en cok okunan makale olacagini öngörmenin yanisira
esas oglanin dürüm SIKI$I yanindakine hic uymamakla beraber
ortaya 2 ba$li bir olay cikmaktadir
ortadaki resimdekiyle soldaki resimdeki arkadaslarin yeme teknigi farkli
esas oglanin kol acilari uzayi gösterirken
soldaki arkadasin kol acilari MAGMA YI gösteriyor:))
demekki o andaki oturma pozisyonuna bagli yeme $ekli
bence hic bilimsel degil :))
ayrica esas oglanin dürüm SIKI$ $ekli aynen kurbanlik koyun kacmasin diye boynuzundan tutuyor gibi bir izlenim yaratmaktadir:))
halk dilinde BOGUYNNN HA BOGUYNNN deyimine cuk oturan bir bilimsel resim olmu$
:))))
ayrica 4 kisi var resimde
aynen 4 ki$ilik bir orkestra repertuar calismasi gibi olmu$
dikkatli bakinca
1.sadece kolu görünen siyah montlu : dürüm yapmak icin marula uzanirken
2.soldaki arkadas: dürümü yapmi$ken
3.esas oglan: dürümü yemeye ramak kalmi$ken
4.sagdaki arkadas ise : tam filli gerceklestirirken
5.görünmeyen 5.$ahis ise tuvaletteyken cekilmemi$ olmasi genel adaba aykiri olmasindan dolayidir
aslinda bu resim üzerine tez bile yazabilirim:))
Birde ne dürümü yediğine bağlı.
yüz ifadesıne bakılınca..sankim bogazında kalmış bi izlenim edinmekte insan..karşısındakine bakıp..bı su ver ne resim cekiyorusnn der gibi bakıyor...yada cok hızlı yemiş bogazından kalmış havası hakim...:)
Ahmet bu işi bilir,bilir bilmesinedeeee...Önce yanındaki acemiye öğretsin baksana çocuk tek elle kavramış dürümü :)
sürahinin intikamı malesef çok acı oldu
ya ben burda dürüm yaptım valla tutamadım içinde ne var ne yok hepsi döküldü geri onları içine kor,yf,dum sonra gene döküldü:( baya bi cebellestim hehe neyse resim aydınlatıcı olmus tesekkürler:)
birlesme noktasindan dikmen lazimdi dürümü secret
o yiyenler kö$ker
köşker ne demek?
Müslüm akpek'in dürüm yeme şekli "nizami dürüm nasıl tutulur" sorusuna yeni bir boyut kazandırdı..Çok profesyonel ve de estetik bir tutuş şekli sunan akpek'in dürüm yeme şekli çevresindekileri de hayrete düşürecek kadar profesyonellik arzediyor... :)
nizpli oldukları dürüm tutuşundan bellioluyor ama ikiresim arasıda göz farkı var biri açıkken diyeri kapalı
kapalı olması herhalde daha iyi konsantre olması içindir :)
Mızıka çalar gibi olmuş.
Şimdi hafta sonu balcan buluşmasında en iyi dürümü kim tutacak bakalım.
Bence en iyi dürümü sen tutacaksın. Örneğini Uludağ'da gördük.
Benim uludağda tek elle dürüm yediğim resmim var onu bulunda atın bari 6. yada 7. sayfada olsa gerek.
İlker seni mutlaka bekliyorum.
ilker abi senin oglanın resmini görmesen seni buralarda görecegimiz yok
Acaba dürümcü oktay dürümü nasıl tutar? elimde bomba bi foto var...ama önce şantajı deneyeceğim...oktay kabul etmezse sürerim piyasaya :)
Maşallah karakaş 2 hamlede işi bitirmişdi :)
Ya adminim bu oynar resimleri nasıl yapıyon.
Abi kısmet bugün osman abiylende konuştuk.
Az önce feribot listesine baktım 07:30 ve 18:00 var,
oğlan saat 10-11 gibi geliyor eve, hava güzel olursa çağatayı kapıp gelmeye niyetim var. Biliyon uzun zamandır sıkıntılar içinde fazla katılamadım , kısmet abi inşallah bende gelmeyi çok istiyorum.
selamlar,
ilker
Bu resimdeki köpekler kesin Türkiyededir,ancak bizim köpeklerimiz ekmeği dürüm gibi tutar...:) La yoksa bunlar rus itimi :)
Özledik bu tabloyu
Acele etme seçimlere az kaldı Müslüm amminin kuzusunu Nizip'te keserik olmassa :)