Yazdırılabilir Görünüm
En çokda Türkiyeye güldüm kesinlikle elektrik idaresi o direği sökmek için kanun çıkması gerek demiştir.
:) türk insanına has bir çözüm :)
aynı buna benzer bir olayda nizipteki bir evde yaşanmıştı.
geçen aylarda bir haber kanalında izlemiştim evin içinden elektirik direği geçiyordu ve aile çok yoksul bir aileydi.
işin ilğinç yanı ise evde yaşayan ailenin elektirik diregini bir çamaşır askılığı gibi kullanmasıydı...
çok ilginc ve aynı zamandada komik manzaralar çin ve hindistanda ne kadar cok insan var yaa öyle üstelik bu iki millette hep kötü seyler yiyo hindistanlıların fareleri beslediğini duymustum cinliler zaten malum herseyi yiyen bi millet bööö hatta en son kendi bebeklerini yediğinide gördüm ya tam oldu ıyyykk:( japonyadaki karpuzla kendiliğinden öyle yetişiyo olamaz dimi onundamı genetiğiyle oynanmıs??
bence en komik olan yine Türkiyedeki resim:))
ehuheuehuee bak ferhat sen simdi o hindistanın fareli resmini koy
bide cinlilerin bi yerde böcek yiyolardı gecen o resmi gördüm bööö(gerci 2 gün bişi yiyemedim o görüntüden sonra)
bide bunu koy bak bu konu nasıl reyting yapıyo sen beni dinle hadi:))))))) ehuehuheuee
ama resimlerde yiyolardı???
hadi ay koysana resimleri ehuheuehuee ben bakmıcamki sizler bakıcaksınız hehehe
ehuheuheuee niye gecen gün bana demiyomuydun o reimlere bakmadan bir gün bile gecirmem çok otantik buluyorum diye ehuheuheuehee
muhabetinize bakin hele:)))
VAY RECEP IVEDIKLER VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ben kimleri emzirmi$im :)))kimleri büyütmüsüm
sütüm haram olsun size:))
kaliteli espri yapin:))
bi ozaman affederim işte ehuheuehuee ama söyle janjanlı yazılsın ismim ısıltılı olsun hehehe bu arada evet ya bazen kendimi yalnız hissediyom erkeklerle ilgili bi konu olsa hani benim karsı çıkacagım yalnız kalıyom bire bilmem kaç oluyosunuz yokki arkamda beni destekleyecek baska bayan arkidiş:) olsa iyi olurdu gerci huziyide bayan sanmıstım ama hala bi muamma:)))))))