konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Bu karakaşın (mehmet karaka$ ) Ş ile $ (doların) ilişkisini anlayamadım...biraz açarmısın :))))
ramazan abi iyi seni online gördüm hele $ükür dur senin isminede konu aciyim
abi ben almanyadan katiliyorum ya bende $<<harfi yok onun yerine dolar isareti yapiyorum $ yerine s var ozaman da kara KAS olur KA$ LA KAS birbirine girer aman konu dagilmasin
mehmeti anlat abi sen cok samimisiniz
bende anlatcam daha
mehmet abiyi en iyi ben tanırım :) çok iyi birisi dir 1 numara bir adamdır
1983 Nizip doğumluyum.Bedenimiz iri olduğundan kimse inanmaz yaşımıza:)İlkokul salih ekmekçi.Orta okul Bilal saide
Maruf oğlu.Lise Ticaret lisesi(Hayatımda yaptığım en büyük yanlış) kısa bir süre Silifke taşucu m.y.o gümrük işletme.Daha sonra okulu bıraktım.2004 yılından beri Sanayi sitesinde New Holland servisliği ve yedek parça tali bayiliği yapıyorum.
2006 yılında evlendim.Mehme Karakaş'ı bende çözemedim bazen çok sinirli bazen çok iyi.Saatim saatimi tutmaz.
Hüseyin Nihal ATSIZ hayranı.Turanı ülkü eden Bir Türk Milliyetçisiyim.
Ülkücü Milliyetçi ilk sıralar çok hararetli tartışmaları vardı ama tanıştıkça yüzündeki güleryüzü ve tatlı dili ortaya çıktı.Bakmayın öyle sert duruşuna çok yumuşak kalplidir o.
tanıştıkça ve tanıdıkca karektieri ortaya çıkan güzel bir insan.
Mehmet Karakaş Kardeşimi lise yıllarından beri tanırım.İçi dışı bir olan mert ve dürüst bir insan. Arkadaşları arasında sevilen ve sayılan haksızlığa, yalana tahamülü olmayan Türk Milleyetçisi dava arkadaşımdır.
kardeşimle site aracılıgıyla tanıştım bazı konularda fikir ayrımcılıgı yacamışsam da yine tanıdışka tanışasın geliyo
yeterki gönlümüz bir olsun degilmi memet
Mehmet karakaş arkadaşa iş hayatında başrılar diliyorum.
sitede davasini tek kalmasina her elestiriyi alacagini bilmesine ragmen
cesurca savunan bir arkadasimiz dava insani
konulara yaptigi sert yorumlarla ve sonuna kadar ayni dogrultuda giden
benim dogrum en dogru olan diyen bir arkadasimiz
sütas karikatüründe dedigi gibi ati$tik ama biz artik nizip com olarak bu olaylari a$tik
artik arkadasligimiz kiytirik sebelerden dolayi bozulmaz diye düsünüyorum
sütas ta en cok malzeme olan arkadas fiziken yapisida ona müsait diyemi ne tarhan abinin en cok kullandigi adam
iyi bir aile babasi sanalla özeli ayircak kadar bilincli
ailesiyle güzel bir ömür gecirmesi dileklerimle...
iyi bi insan gerci bi sözüne alınmıstım ama olsun kalbinde kötülük olmadığınıa eminim:)
Kendini ideallerine adamış bir insan ama düşüncelerinin arkasında cesur bir şekilde durması kendini özel bir insan yapıyor özel insanlardan biri...
1 Numara karakaş mı?
Rahmetli babasını Veli abiyi çok iyi tanırım. Çok iyi çok dürüst, prensiplerinde ödün vermeyen bir insandı nur içinde yatsın. Mehmet kardeşimizde babasından almış olduğu dürüstlük, çalışkanlık sevecenliğini bizlere fazlasıyla yansıtmaktadır. Sitemiz için çok değerli bir üyemiz olup kendisini tarife gerek yok. Sitemizin temel taşlarındandır....
vatanımız gibi yüregi güzel agırbaşlı güzel bir kardeşimiz inşallah tanışmak nasip olur.Selamlar
karikatürleri ve yorumları çok yerinde olan saygıdeğer ve muhterem bi abimiz hemde eski mahalleden komuşumuz saygılar abi...
Kalıbının Adamı,AğırbaşLı Has bir AnadoLu Çocuğu İçi dışı bir... Allah Kendisinden Razı Olsun...
Milliyetçi vatan sevdalısı bir şahıs
mehmet abi biraz sinirli olmasına rağmen,bir o kadarda sitede sevilen üye abilerimizdendir.bizden saygılar