konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden(pek tanitcagini sanmiyorum ama)
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden(pek tanitcagini sanmiyorum ama)
yorumlar sizden
.................................
evet gelelim secret gardenin gözümdeki yerine
secret ,i$te bizim $u alingan secret
konusuna yorum yapilmadiginda aglayan:)
konusuna ters yorum yapildiginda konusunu silen:)
yorum yaptigi konulara gece düsünürek ben yanlis yaptim diyerek yataktan kalkarak
yazdigi yorumu silen,altta yazanlari kabak gibi ortada birakan
ve sabah konuyu okuyanlari dumura ugratan
konusuna yorum yapanlara nerdeyse hediye alcak kadar sevinen:)
cok iyi niyetli .yanlis anlasilmaktan korkan,a$iri ürkek
kalp kirmamak icin a$iri hassasiyetli,iyiliksever ve sosyal yönü cok agirlikli bir kardesimizdir
ve de pek mütevazi<<<demeyi unutmusum:)
maşallah . sendemi gül ayında dogdun:D:D:D gülmeyi seviyon hıııııı secretttttttt:D
secretgarden: gizemli ve alıngan :)
gizemini secret kelimesinden, alınganlığını ise annesinden almış :)
.......................
annem alıngan değildi gerci kime cekmişim ben
Sen şimdi merdiven altindan da gecmessin :D :D
ozaman söyle bir nazar kodu yazalim :D
<?php
if($uye == 'SecretGarden')
echo "Erişim Engellendi. Lütfen başka birine gidin";
else
echo "Nazar Değme işlemi başarılı";
?>
Şaka bir yana da, bence sen bu kadar üzerine düşdüğünden etkileniyorsundur.
Tamamen Psikolojik bence :D
açtığın noroloji testini geçmiş olabilirsin ama bence birde psikoloji testi ekle de test edelim :D:D
akıllı birisi ne benziyor:)
secret bana karşı ilk başlarda acayip paranoya yaklaştı sanki ona karşı antipatim varmış gibisine :)
aslında işin aslı hiçde öyle degil o her zaman oldugu gibi benide yanlış anlamış ve alıngan yaklaşmıştı.
benim için çok sert bir benzetme yapmış ama aslında hiçde öyle degilimdir.
umarımyakında bana karşı olan ön yargılarını yenersin :) :)
Sevgili secretgarden demek ankaralısınız 11 yıl kaldım ankarada sizde iyi birine benziyorsunuz Allah bahtınızı ve gönlünüzü açık etsin selamlar
gizliliğini hala koruyor duygusal biri herhalinden belli.iyi niyetli.
güzel düsünceleriniz için tesekkürler arkadaslar bu arada Ankaramı yani memleketimi özlemedim dersem yalan olur yazdıklarınız beni duygulandırdı valla
secretin actigi konuya yorum yapanlari okuduktan sonraki ruh hali:
iyiki bu konuyu acmisim
bak konuma kac kisi mesaj yazdi
ben olmasam bu konu acilmazdi
iyiki ben varim
Allah basimizdan beni eksik etmesin
Allah beni nazardan korusun
renkli gözlüler konuma yorum da yapmasin bana da bakmasin
benim nerem havali ayol
ne kadar mütevaziyim
ben bir harika olmaktan ziyade harikuladeyim
ben olmasam siz bir nane degilsiniz
vs vs vs
İyiki Nizip'e atanmışsın, seni tanıdık, tahminim edebiyat öğretmenisin, duygusal olman ve yazdığın yazıların edebi yönünü düşündüğümde bu çıkıyor ortaya. nizip.com da senin kadar aktif başka bayan üye yok, seni hep böyle görmek isterim.
Devamlı gülen duygusal biri.Kafasına herşeyi takıyor.Takma bu kadar:)
arkadaslar cok sağolun güzel yorumlarınız için
beni en cok güldüren sensin bu sitede yine karnıma agrılar girdi gülmekten düsüncelerimi mi okudun sen hepsi dogru biri hariç oda ben olmasam siz bi nane değilsiniz ora hariç hepsi dogru napıyım yani yalanmı söyleyim ehueheuehuee.. bak gece bile nöbet tutuyom cogu zaman sitede sitede uzun zamandır hiç hırsızlık oldumu olamaz neden ben varım ehuheuheee bi bakıyım diger konuma kaç kişi mesaj yazmıs gelirim tekrar ehuehheuheuee
yaf secret iyi demişsinde gece bile nobet tutuyorum demişsin tamam siteyi korumak istiyorsunda seni kim koruyacak :D:D geceçn demiyor muydun ? ben geceleri korkarim diye :) gece online oldugunu bilsem kafama çarşaf geçirip karşına çıkardım :D:D
secret branş ne yaww? hangi üniv. mezunusun
bence fatih sultan mahallesinde bir ilköğretim okulunda görev yapıyorsunuz? yanılmıyorsam ne öğretmeni oldugunuzu ve adınızıda tahmın edebılıyorum tabi ki yanılmıyorsam...
......................
ben nizipte yaşasaydım senin kim olduğunu çözerdm :)
bütün okullarımı tek tek gezerdin yani???:)))))
ama ben gercekten ögrenilmek istemiyorumki amacım sadece sizlerle muhabbet etmek bi bayan olarak istemem kimsenin bilmesini beni sahsen
şaka bir yana sen en sağlıklısını yapıyrsun..
şu an yaşadığın yerde halkın büyük çoğunluğu bir birini tanır. senin başka şehirden geldiğini hiç tereddüt bile etmden anlar :) ve bu sitede bana göre herkesin bilmesi görmesi gereken çoğu kişinin öğrenecek çok şeyi oldugu bir site.
evet dogru burası tamam çok küçük biyer değil ama çok büyükte değil ve cogu kişi birbirini tanıyo o acıdan erkek olsam belki bu kadar saklama geregi duymazdım ama bayan olunca isler değişiyo o yüzdende deşifre olmamak adına böyle olması en mantıklısı anlayısın için tesekkürler:)
konuyla alakasız bişey sorucaktım ama kimse kalmamıs ben yinede soruyum benim ciddi bi böcek fobim var böcek görünce 50 metre uzaga kaçan tiplerdenim önümüzde malum yaz ve simdiden beni telas bastı internette arastırırken bö böcek gördüm biraz örümcegi andırıyo güya G.Antepte çok fazla görülürmüş adıda bögümü böğümü ne öyle bişi ilk kez netten gördüm zaten yazın ondan burdada oluyomu gercekten yani apartmanlarda:(
eee ben söylemek ıstemıyorum emın ol hatta secret gardenden once ankaradayekn aldıgın bı uyelık daha var bence adın ve soyadının kısaltamaları ıle bence yanlıyorsam kusura bakma :p ama sanmıyorum tabı gızlı kalmak ıstedıgın için kabul etmezsın bence ama okulunu emın ol kı bılıyorum ıkı mah. arasında hatta bı mah. ınısında yokus gıbı bı yer war o kısımda okulun 500 mt falan ılersınde tazıye evı war yanılmıyorsam ;)