konusunu acmak benden
tanıtmak kendisinden
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanıtmak kendisinden
yorumlar sizden
:))ziyaaaaaaaaaaaaaaaa elini cabuk tut...2.bebekte oldu bizde sükür
sen baya yaslanmısın be sakallı ehuehuehu:))))
sakallı burdan tanıdıgım kadarıyla gayet iyi biri beni en çok güldüren en çok konularıma yorumlarda bulunan en eglenceli en renkli kişiliğe sahip kasrısındakini asla sıkmayan bunaltmayan insanların hos vakit gecirmesini saglayan ve sitede yabancılık çektirmeyen biri bu yüzdednde tesekkürlerimi borc bilirim ehuehuehu:))
öncelikle seni tanımama vesile olan nizip.com site yöneticilerine ve emegi gecen herkese sonsuz tşkler
bu vesileyle seni tanıdım ve tanıştıgımada memnun oldum hakan kalkan
Her rüzgar savuracak bir toz bulur, her hayal yaşanacak bir can bulur, her düş gerçekleşecek bir umut bulur. Unutma bulunmayan tek şey senin gibi bir dosttur.
ne güzel arkadslıgınız daim olsun:)
hoş insan bu hakan yaa.. gecen günlerde çok fena atıştık özel mesajdan ama sevdim kendisini :)
dürüst, açıksözlü, çalışkan , yardımsever ve deli biri :)
Gurbete, hele de yurtdışına gidip benliğini kaybeden çok insan tanınır.Hasan Kalkan kardeş,Almanya'da yaşamasına rağmen öz benliğinden kopmayarak taa uzaklardan doğduğu toprağa ve insanına hizmet aşkı ile çıırpınan vefalı bir dost örneği.İnşallah yolu açık, şansı bol olsun...
ilk zaman lar gıcık aldığım birisiydi (tanımazdan önce) ama tanıdıktan sonra melek gibi bir insan oldugunu anladımm
Dikkat et Şeytan da bir melektir.
Gerçi sakalli heç eyle birine benzemiy emme...
bencede melek gibi biri:)
hakanım harikasın vallahi ya. burayı teskereci erin hatıra deftarine çevirmişsin :)
vallahi niye yalan söyleyeyim sitede ilk dikkatimi çeken kişilerden birisi senden. çünkü profil resmindeki o beyaz takım elbisen taaa nerdeyken gel gel dyordu :)
şaka bir yanada nizip dilini yazım tekniğin harikaya nerden buluyorsunda yazıyorsun o hanekleri şaşıyorum sana :)
bu arada sen secret e alıngan demişsin ama bana göre sende çok alınğan birisine benziyorsun ....
ama seni seviyoruz canm hemşerim :)
Sakallı,Bu nicki görünce baya şaşırdım.Her konuyu karıştıran cins cins konular açan:)bir arkadaş.Sütaşta biraz atıştık ama:)sonradan özelde tatlıya bağladık.Yardım sever iyi birisi.
Sevgili sakallı sen ve senin gibi insanlar her zaman için lazımdır.Dürüstlüğün ve ailenden gelen sevgi ve saygın ile bütünleşmişsin.Ve bu değerini kesinlikle yitirme.Seni Allaha emanet ediyorum.
Eeee. Bu kadar yorumu okuduktan sonra bana da yorum yazmak farz oldu. Ben de ilk etapta muhalefet biri olarak gormüştüm. ama sonradan öyle olmadığını anladım. Ayrıca bir çok insan vardır bir konu üzerinde tartışırken kişiselleştirip forumdan ayrılıyorlar(ne akla hizmetse artık). Nitekip Sakkalli kardeşim bu tür durumlarda israrla konuyu sonuca bağlıyor. Pes etmeyen biri bence :P
Poz verişi akıllardan çıkmayan espiri kabiliyeti yüksek Nizip sorunlarını çözmeye çalışan Nizip adamı.
herkese te$ekkürler
aslinda bu tip askeriye hatira defteri gibi sayfalar acmamin bir nedenide
yanli$larimizi görüp ,yanli$imizdan geri dönmek icindi
ve de insanlarin gözündeki güzel yorumlardan etkilenip,kendini hep o seviyede tutmak adina bir sorumluluk icindi
göründügü kadariyla kendi adima esprili kisiligimle ön plana cikmisim
yani ben artik kendimi böyle gördügüm icin sizlerin gözünde
kalp kirmam güldüren biri olarak kalmaya caba gösteririm
tüm yazan arkadasalra t$klerimi tekrar gönderiyorum sagolun varolun
Yalan yok saçlarını ilk gördüğümde "Bu da kim yahu" demekten kendimi alamadım. Çünkü sakallı biri bekliyorduk . Kardeş hakkını helal et. Ama bir kaç kere oturup sohbet etme fırsatını bulduk. Çok cevval, gayretli, sıcakkanlı, esprili ve hazırcevap bir arkadaşımız. Allah göynüne göre versin kardeş işin gücün rastgelsin.
Gözü gönlü bol,espirili azıcık dedesine çekmiş hoş sohbet gönlüde yüregide güzel bir arkadaşımız allah onu hep mutlu kılsın
te$ekkürler coskun kardes helal olsun hakkim
fatih dayicim sana da te$ekkürler
en güzel sey sevilmek :=)
sakallı arkadaş bu mamet ammi ve badirye deyzaya ne oldu..yaşıyolarmı....:)
Geleceğin Almanya FATİH'i
Anormal Derecede Doğal... iyi KalpLi, YakışıkLı Çok sevdiğim Bir Büyüğüm...Allah Ondan Razı Olsun...
yazdiginda en güzel kisim <<<yakisikli
ama gönül isterdiki anormal derecede yakisikli deseydin:)))))
anormal derecede dogalin yerine o kisim daha iyi giderdi :))
neyse önemli cevabi gec olsada aldim:)) konumu kaldiriyorum artik yazmaniza gerek yok :))))))))))
Pardon Hakan düzetiyorum:) Anormal derecede YakıŞıkLı...
şımartmayın hakanı fazla :)
nizip.comun neşe kaynağı,sitenin sevilen abilerinden .yengemize ve size bizden selamlar
evet bence nizip.comun en espritüel adamı.....hiç tanımam etmem ama acaip sıcak ,sempatik bi adam.eminim etrafına hep neşe saçan , güleç bi adam.hayattan bıkan ,batsın bu dünya repliklerindeki umutsuz,işssiz ve aşksız insanlar için birebir ilaç gibi geleceğine eminim.misal bi holyvood un meşhur aktrsisti MEG RYAN vardır...hep gülümseyen,tatlı ,sevecen duygusal filmlerin aranan oyuncusudur. Sakallı kardeşimizde artist gibi adam.Sitenin güleç,sempatik,sevecen ismi....pozitif enerjinin babası....ismide,yazılarıda,kendide hoş....
Hakan gerçekten gitti galiba ben ara sıra yazar diye umut ediyordum.
hakan cok amartı bende okula gidiyom hatta okuldan sonra işe yinede fırsat buldukca siteye giriyom,
hakan kendini fazla özletme bak sevenlerin ne kadar cokmuş' bunu niye yazıyom biliyomusun belki başka niklede girersen:D okudugunda anlarsın
sevgilerimle kardeş
slm yav ben anlayamadım sakallı siteyimi terk etti
evet gitti :( bende arada yazar sanıyodum
Haydaaaaaaaa niye gitti ya birisimi kızdırdıki acaba
hayır almanca ögrencekmiş
sakalllıııııııııııııııııııııııııııııııııı burdasın yaz 2 kelime bişi yahu...........
sagolasin arkadasim zaten hayat ta hep böyle düsündügün gibi hatirlanmak istemisimdir
ölüp gittikten sonra bile insanlarin yüzünde bir tebessüm birakmak cok önemlidir bence
mesela kemal sunali neden hala öldügü halde ismi anilinca gülümsüyoruz.
bu arada meg ryana benzettigin icin tsklerimi göndermekle beraber asla kimseye benzemeye calismadim
hatta yaptigim esprilere gelince inan sadece her olaya tersinden bakiyorum.tek sirri burda insanin mutlu olmasinin bence tek sirri üzecek olaylara tersinden bakmaktir
örnegin nasrettin hoca esege neden ters binmis dünyaya ters bakmak icin.olay bu yani
özel bir yetenegim yok espri konusunda dedim ya sadece tersinden bakiyorum o kadar
ama asil üzüldügüm ne biliyormusun murat:)) sen bir erkeksin:)))) yani yazdiklarin birsey ifade etmiyor benim icin :))))zaten kizlar görmezki .kizlarda kafa olsa bana asik olurlar. eger ben kiz olsaydim bana asik olurdum yanii
yok yok saka yapiyorum sagaolsin kardesim simdiye kadar aldigim en güzel iltifatlardan biriydi tskler.