konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Sevgili kardeşim sakallı çok teşekkür ederim sana.
Ben 11.03.1965 tarihinde Nizip Cumhuriyet mahallesinde dünyaya geldim.Babam Sebze halinde komisyoncu Sarac Mehmettir.Abim Namı değer Kurubeş Müslümdür (Herikisininde mekanı cennet olsun)ilkokul,Ortaokul ve liseyi Nizip te bitirdim.Okul yıllarında hem nizip lisesi takımında hemde Nizipsoprda top oynadım.1979 yılında nizip eczanesinde çalışmaya başladım.o zamanüniversite için izmire geldim ama olmadı okuyamadım ve geri döndüm.1989 yılında Memur olarak Ankaraya tayin oldum.Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler mezunuyum.1999 yılında da yine tayinen İzmir e geldim.Şu an kamu kuruluşunda İnsan Kaynakları Amiri olarak görev yapmaktayım.
seni tanımıyorum abi sende iyi birisindir muhakkak
mustafa kökoglunu tanırım adam gibi adam derlerya işte öyle biri saygı ve selamlarımla can arkadaşım mustafa bir gün görüşmek dilegi ile
Sevgili mustafa kökoglu emekli olamadık daha malatyadayım
Sevgili secretgarden yaşınız nedir bilmiyorum gençsiniz herhalde.abiniz ve babanızı tanırım ben eğer kim olduğunuzu söylerseniz.Çünkü iyi bir nizipliyimdir ben.ve hemen hemen de tanırım herkezi.
Çok değerli kardeşim yanlız kurt verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.sende adam gibi adamsındır iyi bilirmi seni.seni bildiğim gibi ailenide çok iyi bilirim.bizler ata baba dostuyuzdur seninle Ankarada görev yapmakta çok güzeldi.neydi o günlerimiz.ben şu an İzmirdeyim.0232 555 21 70-0232 555 21 71 telefon numaralarım bunlardır.ararsan sevinirim sesini duymuş olurum.Seni özledim be ahmet.
Tanımak istediğm bir üye.İnşallah çiğ köftede tanışırız.
sEVGİLİ mEHMET SOYİSMİN BANA ÇAĞRIŞIM YAPIYOR KARAKAŞ OLARAK SINIF ARKADAŞIM VARDI.MEHMET KARAKAŞ ONUNLA Bİ BAĞINIZ VARMI BİLMİYORUM.BABASININ BEYRUT PASAJI GİRİŞİNDE ÇAYOCAĞI VARDI ORAYI İŞLETİRDİ.SINIF İLKOKUL SINIF ARKADAŞIM İDİ.AMA OUNUNLA BAĞINIZ YOKSA KENDİNİZİ TANITIRSANIZ BENDE TANIMAK İSTERİM SİZİ.HALA ÇOK İYİ DOSTLUKLARIM VARDIR NİZİPTE BUNLARDAN BAZILARI EMİN ÇALIŞKAN,NEVZAT AKIN,METİN YILDIRIM,AHMET GÖZEY,VELİ BATIK,İLHAN KILINÇ,BELEDİYE BAŞKANI HACİFEVZİ,ECZ ALİ TEMİZTAŞ.ECZ HALUK ORAL VE DİĞERLERİ ÇOK YANİ SAYAMADIĞIM.SEVGİLERİMLE.İNŞALLAH ÇİĞ KÖFTE PARTİNİZEDE KATILMAK İSTERİM.
Yok abi bir bağımız yok.Kendimi daha önce size tanıtmıştım.Merhum Veli Karakaş'ın oğluyum.Sanayide traktör servisliği yapardı.1995-2000 yılları arası DSP ilçe başkanlığı yaptı.
Tamam mehmet şimdi oldu.hatırladım baban rahmetliyi.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah razı olsun.Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin.
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
simdi gelelim dede dostumuz mustafa kökogluna
mustafa abiyi burda tekrar tanidim.cocuklugumdada nizip sporda rahmetli abisine hayrandim cok süratli bir futbolcuydu gercekten
rahmetlik oldugunu söyledi ögrendigimde gercekten cok üzülmüstüm.ne yaparsin taktir i ilahi
mustafa abi site icinde etliye sütlüye karismayan ,kimseyle hir gür cikarmayan,uyum lu birisi
sitede benden sonra ikinci yakisiklidir
sirf 1.olmak icin siteden gitmemi isteyenlerin basinda gelir
ama ben biliyorum eskilerin cok hizlilarindan di :)))
o gözler genede bir hiz cagristiriyor bana.
bu ya$a gelsede hizini alamamis:)))
freni patlak kamyon gibi yoku$ a$agi gidiyor capkinlik adina
abi umarim esprielrimi ho$ kar$ilar kücük bir tebbessüm edesin diyeydi
ama dediklerim hep gercek :))
benden kacmaz<<<<<<<<<<<<
Hehehehehe tşk ederim saol :)
hımmmm kimse yorumda bulunmamış hayret.demek yavaş yavaş ihtiyarlıyozki kimse tanımıyor bizi
Mustafa kardeşimi yıllar öncesi meslektaşım olarak tanıdım. Maşallahı var o yıllardada hem yakışıklı hem karizmatik hemde fırtına gibi birisiydi. Yıllar sonrası burada gördüğümde çok sevindim. Mustafa kardeşim her girdiği ortamda kendisini kabul ettirecek kadar hoş sohbet, dürüst bir insandır. Onu kısaca şöyle tarif edeyim. Kendisi kısaca adam gibi adamdır. İnşaallah bir gece çiğ köfte etkinliklerimizde kendisini aramızda gördüğünüzde sizler bana Mustafa Kökoğlunu az bile tarif etmişsin diyeceksiniz. Aramıza tekrar hoş geldin sevgili can dostum Mustafa Kökoğlu....
Mustafayı gençlik yıllarından tanırım çok heyacanlı sempatik bir insandır.Selamlar
sevgili fsoyarik beni tanıdığın için teşekkür ederim ama bende sizi tanımak isterim
Mustafa bey'i hayal meyal hatırlıyorum ama futbolcu kardeşini (Rahmetli) çok iyi tanırdım, sebze halinde flinta gibi giyinir iyi top oynarlardı bizde onlara imrenirdik.
Sebze halindeki dükkanlarından eve eşya alırdık hemen eşekli bir hamal bulurduk ben eşeğin yularını tutardım hamal da kasaları tutardı, arkadan rahmetli Saraç Mamet seslenirdi "evladım boş kasaları tez gönder haa" diye geri gelirkende ben eşeğin üzerine binerdim zavallı hamal da beni kırmamak için kasayı elinde taşıdı.
Kasım eviniz sebze halinin arkasındamıydı yanlışmı hatırlıyorum acaba.bende seni hatırlar gibiyim
Evet sebze halinin tam arkasında, kum ve briket ardiyası vardı, orada.
tamam ya şimdi seni iyi hatırladım kasım.sizin bi tarafınız birecikliydi dimi
sebze hali taşınacakmış diye duydum doğrumu acaba
Mustafa bey şu linki bir inceleyin lütfen...
http://www.nizip.com/showthread.php?...ght=sebze+hali
Sevgili Kasım Böler yolladığın linke baktım ama durumu ben şu an içler acısı görüyorum okadar hal esnafı ne yapacak peki aslında şu seçim üstü hal esnafının durumlarını belirtir bi şekilde başkana çıkmalarını söylerim tabi seçim olduğu için bunu söyledim vesair zamanda olacağınıda zannetmiyorum.Yanılmıyorsam şuan 55 tane dükkan vardır bunları oya dönüştürürsen bayağı bi tutar.Bence çıkmaları lazım başkanın yanına söz alsınlar ne demek sebze hali yapılacak burası deyipde fıstık haline dönüştürmek ben esefle kınıyorum bu olayı
Sevgili Mustafa, sayfama yazdığın övgü dolu sözlere teşekkürler.Elbette biz yakın akrabayızÇünkü dedelerimiz teyze çocuğu ve İsmet amcan halamla evli.Eski akrabalık ilişkilerinin yaşandığı günlerde güzel hatıralar paylaştık.Mehmet amca çok efendi bir abimizdi.Umarım annende sağlıklı ve afiyettedir.Ben seni Ankarada biliyordum.Keşke ya senin istanbula ya benim youm İzmir'e düşse de görüşsek? İyi bir görevde çalışmana sevindim.Başarı ve sağlık dileklerimle selamlar...
Evet mahmut abi eski akrabalık ilişkilerimide çok anlamlı günlerimiz olmuş.Abi ben 10 yıl oldu buraya geleli ankaradayken geldiydim istanbula 3 ay görevli kaldıydım meşhur hasbahçede.inş kısmet olursa bende seni görmekten büyük mutluluk duyacağım
Mustafa Abi,
Görmeyeli yılar seni fazla yıpratmamış.Buna emin olabilirsin.
Selamlar Saygılar
Sevgili Ahmet karadağ sağol kardeşim ama sen beni iyi tanıyorsun ben tanıyamadım seni
Mustafa Abi,
Sana Bakka Ali Karadağ'ın oğluyum desem yeterli olurmu acaba ?
Selamlar Saygılar
Evet sevgili ahmet şimdi oldu.Baban nasıl iyimi çok slm söyle benden.uzun zamandır göremedim vallahi
Abi kusura bakma uzun süredir işlerimnedeniyle giremiyordum.Mesajını şimdi gördüm.Özür dilerim.
Selamın başım üstüne...
Selamlar Saygılar
Nizip'te Ekol olmuş 3 kişiden biridir yakışıklı abim... Hemde yakışıklılığına imrendiğim kişidir o...Adam gibi adamdır...