konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
Yazdırılabilir Görünüm
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
akhe abi çok iyi bi insan asla insanları kırmayı sevmez kalbindede kötülük barındırmaz uyumlu biri
Sakallı ne delisin sen ya :)
secretgarden yorum için teşekkürler, güzel yüreğinle güzel görmüşsün.
sakallı demişsinki ''konusunu açmak benden tanıtmak kendisinden''
signatürümde kendimi anlatmışım zaten: ''Bir Garip
yolcuyum işte'' :)
garip yolcuyu anlat o zaman
benle ugrasma :)laf ta yaristirma:)
Bu garip nizipte 1980 de bir kış günü başlamış yolculuğuna. o günden beri ''Bir Garip yolcu'' diyorum ben ona ..:)
ilköğretim ve liseyi nizipte tamamladıktan sonra 1999 yılında hatay mustafa kemal üniversitesinde makina mühendisliğini kazandı garibim, sonra 3. sınıfta acı sebeplerden dolayı öğrenimini yarım bırakıp tekrar nizipe döndü, bu dönüş buhranlı zamanların başlayışıydı aynı zamanda... içindeki yalnızlığı ve paylaşma arzusunu bastıramadı ve en sonunda NRT de radyo spikeri olarak yolculuğuna devam etti...ve hâlâ da devam ediyor..
umarım yeterlidir :)
evet simdi geldik sezerin gözümdeki yerine
3 yila yakin zamandir tanirim ama daha canli canli görüsemek kismet olmadi
kendisi cok laf ebesi cok zeki ,aninda her lafa mantikli bir cevap verebilen
cok mütevazi
asiri duygusal.hani erkeklerde aglar denilcek türden.
biz erkeklerin bastirdigi erkekler aglamaz duygularini kendisi aciga cikaran.
hayata pozitif bakan,dünya malinda fazla hevesi olmayan hirslari olmayan
sadece insan gibi yasamaya calisan bir arkadasimdir
saol kardeşim... ama keşke bu kadar övmeseydin beni, şimdi büyük bir yük yükledin omuzlarıma, böyle biri değilsem bile böyle olmak zorunda kalcam bundan böyle :)
amacta bu degilmi zaten:))
hani akhe kardesim insanlar kötü bile olsa onlarin mutlaka iyi bir tarafi vardir,
ve bu iyi tarafini göstererek onlari daha da iyi etmelidir onlari senin dedigin gibi zorunluluk altinda birakilmalidir
ama sana dedigim sözlerim kesinlikle benim gercek düsüncelerimdir
ben senin yüregini böyle tanidim cünkü
bahse edilen arkadaşı yeni tanışmışlığım var ama iyi bi insan çevresinde sevilen ve sayılan biri
teminajans kusura bakma ben tanıyamadım seni, nerden tanıdığını yazarsan sevinirim, belki hatırlarım
sezer abim doğru dürüst genç yakışıklı bir kişiliği vardır aynı zaman da çok güzel şiir okuyor radyo dan istek verebilirsiniz kendisi şiir okuyor yani::D
mavi_şahin iltifatların için teşekkür ederim. umarımbunları birazdan parca isteyeceğin için rüşvet tarzında yazmadın :)
sezer burayı ıstek hattına cevırsek mı..:) soner arıca dan biz adlı şiiri çalsana...
Radyo sunuculuğu yapmak, kusura bakmayın her babayiğidin harcı değildir kendisini tebrik ederim, hayata bakış tarzı farklı inaçları güçlü bir kardeşimiz, Allah yolunu açık etsin.
Kasım abi Allah razı olsun, siize olan muhabbetimin kaynagı nedir bilmiyorum ama birgün biraraya gelirsek bu soru işaretini kaldıralım:)
mesleğim grafikerlik lakin şu aralar ilçemizde bi matbaada çalışıyorum matbaa medya reklam ve tanıtım üzerine himzet veriyoruz
bi ara gelip oturmuştunuz beş dakilalığına
Sevgili Akhe.... Yaav gardaşım ben ismini söyleyemiym. Sen o ismi kullanıysın. Bu bilem böyük hüner. Nrt'nin gülü desek mi acaba? Ne de olsa haftada bir gün çiçeklerle uğraşıyor. Dostum seninle bir araya gelmeyi çok isterim gerçekten. Yeri ve zamanı belirleyelim ve en kısa zamanda yüzyüze görüşelim Sezerciiim.
NOT: Kestane kebap acele cevap!
akhe abi bak ne kadar cok sevenin var:)
müslüm abi bir konu açmıştı nrt uydudan neden izlenmyor diye bende müslüm abinn konusuna nrt radyo ile başımdan geçen bir olayı yazmıştım hiç bir ard niyet gözetmeden.
meğer olayı yaşadığım dj arkadaş bizim sezer kardeşmiş :)
benim yorumumu okuduktan sonra saolsun bir bilğilendirme yazısı yazmış ve benim göynümü almıştı :)
Kadife sesli:)Nrt spikeri.
Kalpten gelen bir sevgi..
ve ben seni bir yerden tanıyorumla başlayan dostluk gönüldaş...
Bu kadar övgüyü gerçekten hak eden değerli bir insan.
İnşaallah sitede üyeleride 1 Şubat ta yapılacak düğününde seni yalnız bırakmazlar.
Maddi ve manevi desteklerini senden esirgemezler inşallah...
Abi düğün davetiyeni atsana siteye...
bu kadar iltifatı haketmediğimi biliyorum, bu yazdıklarınızı dua olarak kabul ediyorum ve inşallah dediğiniz gibi biri olurum.
bu arada ''Bir Güneş''kardeşim şimdi düğün mevzuu nerden çıktı? eski üyelerdensin galiba :)
Sezer geçen gün sana mesaj atmış bir şarkı istemiştim ama çalmadın, bu akşam yine isteyeceğim çalmazsan NRT yi sana dar ederim haberin olsun.
Abi çaldım bence yaa... dinlememişsindir yada ben unutmuşumdur :(
bu akşam yolla abi, 2 tane birden çalayım sana
cahildim dünyanın rengine kandım Neşet ertaştan olması lazım. Dinliyorum şu an.
Kendisi gökde parlayan bir yıldız misali neyse uzatmayalımda iyi bir insandır ...
İnanki şimdi kırdın abi beni. Bizler birbirimizi menfaat için sevmiyoruz ki.
Seni karşılıksız, çıkarsız, şartsız seviyoruz abicim
bu akşam lütfen mesaj gönder abi, affettirelim kendimizi.
Vay be ne sözdü ama :D:Dağlayasım geliyor bu duygusallığın karşısında bu arada çok da duygusal bir insan kendileri ...
:) ben de şaka yapmıştım :) ama bu akşam mutlaka mesaj gönder abi, bir mesaja bir de benden bedava parca var sana :)
Mesaj attım az önce ama cevabı gelmedi.
yanlış attın muhtemelen.
NRT yaz boşluk bırak mesajını yaz 3969 a gönder abi.
Ama yine cevap gelmedi.
abi belkide sistemde problem var. www.nrtmedya.com/radyo.php bu adresten dinle beni ve orda istek hattı yazan yere tıkla ve ordan ilet mesajını hem de ücretsiz :)
tamam sen keyfine bak ben, seni sevdiğimi unutma. NRT de söyleyebilirsin.