Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nda son maçta Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmanın final niteliğinde olduğunu belirterek, ''Bize beraberlik yetiyor, ama bu maçı kazanmak için oynayacağız'' dedi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nda son maçta Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmanın final niteliğinde olduğunu belirterek, ''Bize beraberlik yetiyor, ama bu maçı kazanmak için oynayacağız'' dedi.
Devami...
Nurullah hocanın çabaları yetmiyor, yöneticiler Gaziantep'e gereken önemi vermiyorlar.
abi buraya okadar sert yazıyom ki antep hakkında dinliyenmi var nerde eski gaziantepspor
haber 7 gönderiyo ama ne okuyan var nede yorum yazan yürüme antepim kim tutar ???
Bencede teknik kadroda sorun yok Gaziantepspor iyi yonetilmiyor birde seyirci faktöru var mesela Trabzonda butun Trabzon Trabzonsporu tutar antepte durum öyle degil her kez üç büyüklerin taraftarı ANTEPLİ İstanbul takımlarını bırakıp canı gönulden kendi şehrinin takımını desteklemesi gerek o zaman başarı gelir
gaziamntepin final oynamasını temenni ediyorum...
Nerde bizim zamanımızdaki spor ve sporcu faktörü nerde şimdiki zaman.biz cebimizden para koyarak maçlara dona dona giderdik şimdikiler uçağı beğenmez oldular.bizler uzun çarşıdaki yaşar amcaya ayakkabılarımızı lehimletir maçlara öyle çıkardık.şimdikiler çivili vidalı ayakkabıları beğenmez oldular.bizler bi sezon boyunca karın tokluğuna emek harcardık,şimdikiler lahmacunun arasına kebap beğenmez oldular.bizler bir sezon boyunca acaba maçlarda galip gelirsek yöneticilerimiz bize ne kadar vercek diye beklerken,şimdikiler masaya oturup pazarlık yapıp para beğenmez oldular.ama şunu unutmamak gerek bizler her maç türübünleri dolu seyircilere oynardık,şimdikiler seyirci gelmez diye dertlenirler.Bizler bu işi amatörce profesyonellik yaparken şimdikiler profosyenillik nedir bilmiyorlar.Sevgiyle kalın
Yöneticilerimizden kimler kaldı onlarıda pek bilmiyorum ama en kısa sürede onu da öğrenmek istiyorum.Mesela cango ismet vardı ceyar atilla ali deniz mehmet ekmekçi gazeteci mazlum ve abisi rahmetli benli coşkun bi tek bunu hatırlıyom öldüğünü Allah rahmet etsin.
Tşk ederim kardeşim sağol.Vallahi bizler maç bittiğinde yöneticimizin ağzının içine bakardık acaba prim verceklermi diye ama şimdikiler sezon başlamadan önce prim konuşuyorlar.ha bu arada benim küçük biraderimde antepsoprda 1985 ile 1988 sezonunda top oynamıştır.
mustafa abi nizip sporda bir memoli vardi galiba bundan 18 20 sene önce.acaba noldu güzel bir oyuncuydu .büyük takima gittimi?
yada ismini tam hatirlayamiyorum
bide yine hal de esnafin bir oglu vardi kivircik sacli sarisin birde lagabi vardi unuttum onun ismi neydi o abi nerde simdiki bilgin varsa bi yaz sana zahmet
evet sakkalı 1988 yılında kefrikliydi yanılmıyorsam memoli rahmetli abim ile beraber oynarlardı.ki bahsini ettğini hal esnafından olan kıvırcık saçlı kurubeş MÜSLÜM de benim abim olur onuda 2002 yılında kaybettim.Mekanı cennet olsun eğer nizipspor konusuna girersen ordaki fotoğraflarımı görebilirsiniz.
bak simdi cok üzüldüm mustafa abi.kurubes iiyi bir insandi sakayi kaldirirdi herkesle saka yapardi sevilen biriydi.ALLAH RAHMET EYLESIN:COK ÜZÜLDÜM GERCEKTEN
Soğal kardeşim.Hasan deden de çok severdi rahmetli abimi. biz çok giderdik dedenin dükkanına bizler çom sarışındık ozamanlar benim sarı uşaklar geldi diye severdi rahmetli ile beni.Bide halın yokuşunda Keretli ahmet vardı ufak tefek biriydi fırının yanındaydı dükkanı.Bana göre KURUBEŞ MÜSLÜM nizipsporun gelmiş geçmiş en süratlı futbolcusuydu.
bence de süratliydi iyi futbolcuydu.keretli ahmet amcayida taniyorum.firin vardi orda birde.müslüm abi nolduda rahmetlik oldu cok gencti daha
kusura bakma yarani destik bilmeziye
halin ordaki kebabcinin kebabinin tadini daha hic bir kebabda bulamadim ben.abin rahmetlikle hep orda karsilasirdik.kebabci yukari obada otururdu lagabida vardi unuttum
2003 yılının ocak ayında beni aradı kardeş sırtım çok ağrıyor diye gel seni burda bi doktora göstereyim dedim gelmesiyle ölmesi arası 3 aydır (AKCİĞER KANSERİYDİ)
Kebapçının lakabı şarlo idi yıllarca kaldı halın içinde onların oğlu mustafa benm asker arkadaşımdı
konuyu acmışken rahmetli hurubeş müslüm dostumu rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun