arkadaslar Gaziantep'in en büyük en iyi alanında uzman doktorlara sahip en son teknolojiyi uygulayan hastanesi hangisi???
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaslar Gaziantep'in en büyük en iyi alanında uzman doktorlara sahip en son teknolojiyi uygulayan hastanesi hangisi???
sanko hastanesi.doktorlarinin bir kismi özel olarak amerikadan günübirlik gelip gidiyor.ve son derece modernize bir hastane.gaziantepte adresi eski otogar yani.
aslında sanko çok iyi ama son zamanlarda açılan özel hastanelerde eğer ki isimlerini duyurabilirlerse yani kaliteyi sağlayabilirlerse onlardan biri de olabilir...
Kesinlikle TIP fakültesi. Her türlü uzman,profesör ve teçisata sahip bir hastanedir. Arından SANKO,onun ardından devlet hastanesi ve onun ardından PRİMER hastanesi gelir.
eger seni motor carparsa, ne sanko nede konukoglu kurtarabilir?)))):)
bencede tıp fakültesi şahsi olan hic bir sektor iyi degildir:confused:
Babamın rahatsızlığı sırasında hastanelerle çok uğraştık ama kim ne derse desin devlet hastaneleri en güvenilir kurumlardır.
herkes farklı söylemiş kafam karıstı ilerde bi ameliyat olma ihtimalim var o yüzdende en iyi hastane olması lazım buranın yabancısı olduğum için hiç bi bilgim yok yani alanında cok iyi doktorlar cok iyi bi anestezi uzmanı artı hijyende önemli tabi herhangi bi enfeksiyon ihtimali dahi olmamalı ben dün biraz baktım netten önce özellere baktım amerikan sev hastanesi sanko bide premier baktım sizce bu özel hastanelerden birimi daha iyi olur yoksa tıp fakültesimi yani.. bu gercekten çok önemli
tamam en cok sanko ve tıp fakültesi denilmiş ikisinden birini secmem lazım
Aman amerikalılara dikkat genlerini falan değiştirirler falan, bu aralar Amerikalılara asla güvenmeyin.
evet benim orda akrabam yatti.ve kalp ameliyati bile yappiliyor orda acik kalp ameliyati
gercekten kafam karısık bi aklım sankoyu tercih etmekten yana sonucta güzel toknolijik olarak iyi netten baktım ama bi aklımda tıp fakültesinden yana Orhan abinin dediği gibi profösör uzmanları techizat bide ameliyata daha fazla dr girer öyle olmasıda daha iyi olur peki amerkan sev hastanesi ne onuda netten buldum odamı iyi??????
sen bu kararsizlikla zor ameliyat olursun.bu konuda 5 sene kapanmaz:)) bi dis icin 20 sene beklemissin:)))
yaa lütfen bişi söyleyin kafam karısık gercekten ve bu önemli..tıp fakültesi ve sanko arasında kaldım evet ben cok kararsızım yapım geregi:) ankatmi yapsam acaba bu konuda :))
hatta nizip haporlösüne ver.orhan celik yardimci olur o belediyeci :)
oda olurr Orhan abi yardım eder tabikide bizi yarı yolda bırakkmaz:) yada sen bi anket ac bu konuda :))))) neyse tamam tıp yada sanko ikisinide gidip yerinde görüp sonra kararımı vermem iyi olur
şimdiden geçmiş olsun,karar verebilirsen de haberimiz olsun.
sanko ve medical park
medical park yeni gördüm baktım şimdi oda güzel görünüyo:) ama ben büyük ihtimal tıp fakültesini secicem daha cok dr var sanki dahamı iyi olur bilmiyorum bide özel suit odaları varmıs tıp fakültesinde 13 tane
geçmiş olsun....
tesekkür ederim sağolun
evet huzi benim attığım adım olay :)))))))))) ama sana yetişemem merak etme bu konuda
Efendim bu arada geçmiş olsun,Allah şifalar versin...Ele ayağa düşürmesin icabında...Dimi yani...
merciii huziii ufak bi ameliyat olduğu için sorun yok ama ben pimpirikli olduğum için ince eleyip sık dokuyorum :)
Geçmiş olsun secret... bu arada ne oldu benim ev işi huziiiiiiiiiiiiiiii?
tesekkürler akhe..
Öncelikle geçmiş olsun ben size sanko(sanikonukoğlu) nu öneririm.Tıp fakülteside ileri teknoloji kullanıyo onuda hatırlatırım tekrar geçmiş olsun...