Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı 1 Ölü, 26 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Gaziantep'e giden Mehmet Şerif Çalışkan, yönetimindeki 34 VG 9119 plakalı yolcu otobüsü, Ereğli'ye bağlı Sazgeçit beldesi yakınlarında karşı yönden gelen Ahmet Sezer idaresindeki 80 KD 052 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü Çalışkan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 26 kişi Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden otobüs sürücüsü Nizip’li Mehmet Şerif Çalışkan'ın cesedi, kurtarma ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.Acı kazada hayatını kaybeden Nizipli otobüs sürücüsü Hz.Ali Camii’nde bugün öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Nizip Asri Mezarlığın da toprağa verilecek.
Devamı İçin Tıklayınız...
Talihsiz Şoför Toprağa Verildi
Geçtiğimiz gün meydana gelen kazada, Konya'dan Gaziantep'e gelen Mehmet Şerif Çalışkan (67) yönetimindeki 34 VG 9119 plakalı yolcu otobüsü, Ereğli'ye bağlı Sazgeçit beldesi yakınlarında karşı yönden gelen Ahmet Sezer (67) idaresindeki 80 KD 052 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada sürücü Mehmet Şerif Çalışkan hayatını kaybetmiş, aynı kazada 26 kişi de yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Şerif Çalışkan'ın cenazesi dün Hazreti Ali Camii'nde kılınan cenaze namazın ardından Nizip Asri Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Mehmet Şerif Çalışkan'ın ailesi ve yakınları ile Belediye Meclis üyesi Bilal Deniz, Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özkeleş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Devamı İçin Tıklayınız...
ben turizm 4 numaralı antep yolcuyum bunu herkes okusun haberdar etsin birbirlerini
bu yazıyı ailesi kazanın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsa okusun lutfen, yada amcamın nasıl şehadet olduğunu tüm açıklığıyla anlatmak istiyorum .
4 numaralı antep yolcusuyum, uykum gelmediğinden genellikle ön taraflardan alırım koltuk numarasını.yolu izleyerekten gideyim antebe demiştim sınavlarım bitmişti uşaktan binmiştim arabaya Adamın aklına gelen başına gelirmiş derler. Konya öncesinde buzda kayan bi kamyonu sollamıştık ve kamyon kayıyordu aklımdan da geçti. ileride de başımıza gelecekmiş.
Neyse konyayı çıktık ereğliye 5 km kala saat sabahın 5 i bizim amca nın sellektörü ile tedirgin olup yolu seyre koyuldum. Çünkü gelenler hızlıydı biz ise bir adam yürüse bize yetişecek kardar yavaş ilerliyorduk bizim yaptığımız sellektör ile yavaşlıyorlardı !!birde baktım ki kamyon çok hızlı geliyo. bizim amca sellektör yaptı kamyoncu son anda anladı heraldeki frenlere asılınca, kamyonun kafası kendi şeridin de, kasası ise yan dönerek bizim şeride geçti. tıpkı son durak filmi gelmişti aklıma
Tüm yol kapanmış ve üstümüze doğru gelmişti sadece 2 saniye içerisinde patlama sesini duydumç ve o an sadece ben bittik dedim sadece bittik!.yapabildiğim üç kere yüksek sesle bismillah diye bağırmak oldu bu laflar arasında amcanın bizlerden ayrıldığını düşünüyom,ortalık tam bir mahşer yeriydi elimi yüzüme götürdüğümde heryerim kandı!!! yarıma kadar patates soğan arasından kalmıştım. kamyon pamuk elyaf gibi hafif değildi tam yüklüydü .o gün o kamyonu yavaşlatmasa, rahat 20-25 kişi o kamyonunun altında kalırdı. Bence o bir kahraman . Allah şehadetini kabul etsin o kendi canını vererek bizleri kurtardı. Şehadetin kabul olsun amca mazlum bi şekilde can verdin, o anı düşündükçe mazlum halde can verdiğini düşündükçe kahrolmuştum. Tekrar Allah şehadetini kabul etsin sen bir kahraman sen bir şehitsin inşallah...