![]()
86/4 tertipler askere gitmeye başladı. Yolları* açık olsun, sağ salim gidip gelsinler İnşaallah.
Yazdırılabilir Görünüm
ben de şubat ta askerim haberiniz olsun. artık bir gece falan yaparsınız. :)).
tüm asker kardeşlerimizin yolu açık olsun. sağ salim gidip gelirler inşallah..
ooo büyümüşte askere gidermiş canım sezerim beni.:):).
Allah yolunu açık etsin kardeşim...
:)) ben hep büyüktüm cicim...
5 yıl tecilden sonra gidiyorum bilesin :)).
duan için teşekkür ederim...
1-metalcim ben kaçak değilim ki alıp götürsünler...
2- yıldıza selam veren tek asker sensindir kesin :)).
3- akhonoton değil akhenaton gülüm :)).
Yaa akhonotoncum askere gitmek için niye acele ediyorsun ki, nasılsa şunun şurasında huzeyfede 10 sene sonra askere gitcek barii beraber gidin, bize iki iş birden çıkarmamış olursunuz :-))))).
Askere giden tüm arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum yolunuz açık olsun.
metal sen rahatına bak abi. bak beni kızdırma askerlik fotoğrafını atarım buraya:)).
neo_turn teşekkürler kardeş...
insala sag selim gider gelirisniz gidisnizde savas var ama insalla gelisiniz baris dolu gelir
Askerlerimize
Davul zurna ile yolcu ederiz seni
En büyük asker bizim asker diyerek
Emirleri vazifebilirsen eğer
Melekler korur seniCanım Askerim.
Çıkarsınbirliğinde sivil esvaptan
Kolaylık dileriz sana Allah�tan
Korkmayasın sakın gölgeden,karanlıktan
Nöbetin kolay olsun Canım askerim
Fecri Sadık.
Karanlığın en yoğun olduğu an, aydınlığın en yakın olduğu zamandır"
şiir çok güzel fecrisadık abim. yüreğine sağlık ama senin şu imza var yaa? zamanında bu cümleyi çok söylerdim kendi kendime ama işin aslı öyle değilmiş. karanlığın en yoğun olduğu an, yeni karanlıklara gebeymiş malesef..
Askerlik kutsal, zor bir o kadarda güzel bir dönem. Diğer illerde karşılaştığımız asker uğurlama sırasındaki kazalar,olumsuz davranışlarumarım ilçemizde yaşanmaz....
Huzeyfe akhonoton ile birbirimize düşmedik ama o sonunda asker ocağına düştü :-))
askere giden tüm kardeşlerimize hayırlı teskereler diliyorum yolunuz açık olsun ALlah selamet versin
bende aralıkta gidiyorum askere...
hayırlı teskereler
butun vatanı gorevı yapmaya gıden kardeslerımıze hayırlı teskereler dıler kazasız belasız gerı donmelerını temennı edrırız
istanbuldan tüm Nizipli askerlere şimdiden hayırlı teskereler diliyorum...
allah sehitlerimizi rahmet eyle.
askerlerimize sagolsun onlarin sayenlerde geceleri rahat uya biliyoruz .
onlar mahsum bakislarinla ve gurulu bu kelimeyi diyorlar hersey vatan icin .
.
Bütün 86/4 ’lere hayırlı teskereler.
<strike askerlerimize hayirli teskereler diliyorum </strike .
.
ALLAH YOLLARINI AÇIK EYLESİN BENDE ASKERİM TEKİRDAĞDA 86/2 BİRAKİN GELSİN ÇÖMEZLER BEN OTOGARDAN KARŞİLARİM :)) AS.İZ ÇVŞ Ş=230
ALLAH YOLLARINI AÇIK EYLESİN BENDE ASKERİM TEKİRDAĞDA 86/2 BİRAKİN GELSİN ÇÖMEZLER BEN OTOGARDAN KARŞİLARİM :)) AS.İZ ÇVŞ Ş=230
hayirli teskereler arkadaslar hayirlisiyla gider gelirsiniz saygilar
Iste agliyor,
Dayanmis duvara mektup okuyor.
Bakmayin ona, belli, agliyor kalbi,
Hasret atesiyle yaniyor.
Hani asker aglamazdi, iste AGLIYOR...
Ruhunda gecmisi düsünüyor.
Kim bilir o hayallerde kimi aniyor.
Hani asker aglamazdi, iste AGLIYOR...
Bazen yollara bakip daliyor.
Kim bilir aklina kim geliyor.
Düsündükce derinden hep ah cekiyor.
Of dedikce agliyor.
Bu garip asker sonra dedi ki,
Bilmesekte parlak taslar üzerinde dans etmeyi,
Elbette biliriz delikanli gibi sevmeyi.
Hepinizin yolu acik olsun insallah
Bırakın gelsinler mezar taşlarım onlar benım kardeşlerim her turk gencı gıbı sızde vatanınız icin*gelin gorevınızı tamamlayın.Hayırlı tezkereler kardeslerım *(Dbakırda gorev yapıyorum) ŞŞ:002 Nizipteyım ınsallah 05.12.2006 gunu selamlar.
Askerlik kutsal bir görevdir her millet basaramaz bu gorevı ama biz bu gorev ugruna nıce şehitler verdik yinede yılmadık yılmayacagız....NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE... Ş:002 A.Çiçek.
Bende tekirdağ çorluda askerim inşallah sapasağlam gelirler usta birliklerine onların yolunu gözlüyorum biletlerime allahtan kolaylık diliyorum rahat biter inşallah .
şafak:070
mızarlı kardes zaten o ustabılrlıgındekıler bu altt dewrelerı ezmek içn beklıyolardır baska ne için beklerler kı?