herkes cok sevdiği en begendiği sarkıları yazsında burda paylasalım arkadaslar hem benim içinde alternatif olur müzik indirirken:))
Yazdırılabilir Görünüm
herkes cok sevdiği en begendiği sarkıları yazsında burda paylasalım arkadaslar hem benim içinde alternatif olur müzik indirirken:))
Benim sevdiğim şarkıları siz dinlemezsiniz ki, Ruhi su mesela.
evet adını duydum ama dinlemedim hiç açıkcası:) benimde en sevdiğim sarkılar;
1. erkan ogur-cihat askın ''selanik türküsü'' (bu arada Atatürk'ün de en sevdiği sarkıymıs ögrendiğime göre)
2. nev ''efkarlıyım'' sarkısı
3.secret garden ''nocturne''
bu arada müslüm abi sana ayrıca tesekkür ediyorum actığım konulara her zaman duyarlı yaklasıp cevapladığın için ve okuyup es gecenlerden olmadığın için... senin gibi konularıma iştirak eden3-4 kişi daha var saolsunlar onun dısında kimse benim yazdıklarımı umursamıyo.. bu konuyu sırf sizlerden fikir almak için acmıstım hem müzik ruhun gıdasıdır..
latife- di gel yarim
cevdet bağca- kırgın
cevdet bağca- ben seni yasaklarda sevdim
onur akın- seviyorum seni
erkan oğur- seher yeli
nev-mühürlü kaderim..
bu kadar alternatif şimdilik yeter sana :)
tesekkürler ama cevdet bagca ve latife kim onları ilk kez duydum:)
alternatif olsun demedin mi? bende alternatif olsun diye hiç dinlemediğin sanatcıları yazdım:) youtube de falan bulabilirsin bi dinle bakalım seversin umarım..
evet gercekten güzelmiş begendim valla ama yorumlarda değişik seyler yazıyolar niye ??
ben youtube de dinlemedim bilmiyorum yoruma ne yazmışlar? neyse buraya yazma sen. belki sakıncalı şeyler yazmışlardır. beni sanat kısmı ilgilendirrir. gerisi bağlamaz. güzel müzik yapmışlarsa dinlerim.
yo güzel söylüyo ama seside sarkısıda gayet güzel kırgın adlı sarkısnı dinledim.. alternatifler için tesekkürler aklınıza geldikce yazın :))
murat ince: çekil git
aklıma geldikçe yazarsam her yazışımda sayfalarca yazmam lazım:) şimdilik yeter :)
yabancı sarkı dinlermisiniz
boroboro bende bana çekil git dedin sandım önce korktum :))))))) sonra yanındaki ismi görünce anladım :) onunda adını ilk duydum murat ince bi bakıyım
çok fazla değil ama dinlersem de slow olarak genelde mariah carey ve celine dion tercih ederim.
hareketli çalışmalarda ise Radio Mydonose ve Radyo 5 Hits isimli karma albümler var onları tercih ederim. ama türkü gibisi yok bence :)
sting_shape of my heart
eagles_hotel calıfornia
beatles_yesterday
evanense_my immortal
schindler's list
son mohikan:) müziği güzel ama
borboronun dediği sarkıda güzelmiş ben ilk kez duyuyorum bu sanatcıları:)
Bende Ruhi su yu gerçekten çok severim...Özellikle Nefes i
Zahid Bizi Tan EYleme
ben sabah beri dinliyorummm..güzel şarkı...
bunu söylemeden gecemiycem. orhan hakalmazın son albümündeki ''hediyem olsun'' isimli parca çok hoş :)
bi sarkı buldum nurettin recber diye biri sarkının adıda ay düsünce.. müziği güzelmiş
1.ferdi tayfur....(hasret sancisi)BAK YINE BAHARIMI KISA CEVIRDIN2.orhan gencebay...8HATASIZ KUL OLMAZ)kaybettim kendimi ne olur bul benii.3.gönül yazar...uslan artik deli gönül.4.kibariye...peri kizi5.ibrahim tatlises...yakamoz.6mustafa ugur ...gurbet kuslari
sakallı bunlar neee:) ben arabesk dinlememki hiç:) yine aralarında en iyisi orhan gencebay
bu arada Tuba özerk'in 'acı hatıralar' diye bi sarkısı var siddetle dinlemenizi öneririm:))
ezginin günlüğü-gemi
sıla-ne desem inanırsın
nev_sükut-u hayal
ziynet sali-ta mavra matia sou
bende yabanci dinleyemiyorum secret garden.hatta nikiniz bile yabanci:))ee benim nikimde göründügü gibi arabesk kokuyor:))sakalli olan biri hic yabanci dinleyebilirmiki=)).hele hele pop muzigi hic sevmem baris manco haric...ama niikinizin anlamini bilecek kkadar ingilizcem var.benim muzige bakisim anlamadigimi dinlememek.muzik evrenseldir diyenlere sunu diyecem sadece sözsüz muzikler evrenseldir-yani sadece muzik olcak örnegin mozart beethoven falan
secret garden albümünün çogu müziği sözsüz ama sadece enstümanlardan olusuyo hem ben sadece yabancı dinlemiyorumki agırlıklı türk müzikleri dinliyorum kulağıma hos gelen herseyi sadece arabesk hariç ama:) ayrıca nickimin anlamı hosuma gidiyo ondan bunu aldım..
bak garden kardes bugun iyi günümdeyim onun icin arabesk yazdim.yoksa bunun daha barak havasi varrrrrr uzun havasi varrrrrr :)))aslin da bak dinlediginiz yabanci muziklerle barak havasi arasinda cok buyuk benzerlik var.örnegin ikiside anlasilmiyor:))evet evet ben yabanci muzikte dinliyorum ,barak havasi yani:))))
ve size zamaninda korsan cd cilik yapmamdan dolayi bir yabanci grup önereyim onlarda genelde enstrumantal calisiyorlar .ENIGMA .AMERIKALILAR HERHALDE.yok dinledigimden degil ticaretini yapiyordum:))anlayacaginiz korsan bile olsa bir zamanlar müzikle iciceydim:)))
akhenaton hosgeldin lowwww sen askere gittiginde ben antalyadaydim bakkk ben sana ne demistim sen gelene kadar derenin altindan cok sular gececek.nisanlandimevlendim alamanyaya geldim sen daha safak sayiyordun:)))
barak havası nasıl bişeyki ilk kez duyuyorum youtubeden bakarım
bakin bakin anlarsaniz banada anlatirsaniz sevinirim:))
baktım ama hiç bişi anlamadım işin acıkcası:S
eee yabanci muzik demistim size:))o barak havasini söyleyen ustatlar hemen hemen hergun top 10 listesindeler mtvde falanda:))))
Türk sanat müziği dinlemenizi tavsiye ederim.
Zekai Tunca: Gülü susuz seni aşksız bırakmam.
Benim tarzım biraz farklı buyrun dinleyin...
Uğur Işılak- sizin gibi değilim
http://www.dailymotion.com/video/x5l...2008-yep_music
Abdurrrahman Kızılay - Altın hızma mülayim...
http://www.dailymotion.com/video/x7d...av-mlayi_music
Üstad Necip Fazıl - Sakarya, şarkı değil ama...
Sakarya Türküsü - Necip Fazil Kisakürek on Yahoo! Video
birde Abdurrahman Kızılaydan dinleyin Evlerinin önü boyalı direk
Abdurrahman KIZILAY-Evlerinin önü boyal?± direk
paylasımlar için tesekkürler güzelmiş:) bide sunu dinleyin http://www.dailymotion.com/video/x5z8m_selanik-turkusu
http://www.gitarakor.com/video/nev_e..._izle-5198.htm
http://www.vidivodo.com/87637/gulay-selanik-turkusu
y. kardeşler,fatoş incegüzel,belkıs özener, bergen