Nizip'in sevilen simalarından olan dayım Recep Öztürk'ü düşünceli bir halde yakaladım.
Acep dayim ne düşüniyor...?Güzel yorumlar arasında bir kişiye ödül verilecektir. :))
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
dayı ne düşünecek geçti gençlik yaklaştı ölüm bu dünya boş ölümde hoş
bizlere nasihat ediy ben bişey anlamadım dünyadan anlayan varmı diyor.:):):)
ekonomik kriz bizi vuru mu acaba nerelere yatırım yapsam:D
gor neler dusunuyordur ınsan oglu o kadar sorunu sıkıntısı var...
bilmem ne düşünüyor ?bir insanın duruşundan ne düşündüğünü bilme gibi bir özelliğimiz yok ...
memleketin içler acısı halini düsünüyo olabilir
yemekler lezzetliydi,fazla yedim :)acaba cebimdeki para heseba yetecekmi?:) yoksa mutfak yolumu gözüküyor.inş. bulaşık azdır:D
Hiç biriniz bilemediniz BIYIKLARI döülmeye başladı ondan kara kara düşünüyor.Selamlar
aah ahh ne güzel görüniy kelle paça nerden çıktı bu kolestrol:(
gözüm yimeğe bakıy kanım içime akıy:(
mehmet abi doğru mu:)
Şeyh Şamil yine ne yaramazlık yaptı, bu çocuk niye böyle,ne zaman büyüyecek diye düşünüyordur. :)
krizden çıkabilecekmiyim, die düşünüyor
recep dayım kesin fenerbahceyi düşiniyyyy:D:D:D ah fener ahh yaktın dayımı :D nerde kupa, nerde şampıyonlar ligi , recep dayım daha cok düşniyy :D:D:D
yemekleri düşünüyor olabilir...
bu kadar borcu nasıl öderim diye düşünüyor....
Eğer yanılmıyorsam bu şahıs 1977'lerdeki meşhur "Komando Recep" tir. Cumhuriyet İlköğretim Okulunun arkasında Kırtasiye dükkanı vardı. Solcu-komanistler tarafından dükkanı yağmalandı, kundaklandı. sonra kırtasiye işini terk etti. Bir zamanlar gönül verdiği Partisinin, dükkanını yağmalayan-yakan solcu bir parti ile işbirliği yapmasına çok içelenmiş gözüküyor. (Aralık-1977 olaylarını unutmayalım)
Nizip'in insanları ne hikmetse hep birbirine benziyor, bu resim bana Nizipli bir çok insanı hatırlattı.
"Düşünüyorum Öyleyse Varım" mı diyor acep :)
İnternetten manitalara bakıp ulan şimdiki gençlerde iş yok, bizim zamanımızda olsaydı suluya götürüp anadınmı, diyordur. ( UUUYYYYY TERLEDİM HA)
Ali Kaygısız kardeşim size katılıyorum. Recep abi adamın hasıdır. Öyle kuru gürültüye pabuç bırakan adam değildir. O ne kavgalara ve kurşunlara göğüs germiş yiğit kahraman bir Türk evladıdır. O yıllarda dükkanının yağmalandığını ben korku ve içim ağlayarak izlemiştim. Onu seven,gönüldaşları ile beraber dükkanını yağmalayanlara kısasa kısas yapmış gereken cezayı vermişlerdir. Anlayacağınız Recep abi acılı ve sıkıntılı yılların hamuru ile yoğurulmuş biri olarak, ne işi, ne yemeği, ne krizi, nede geçen günlerine üzülecek biri değildir. Sanırım bir şeylere takılmış kalmıştır. Allah kendisine uzun ömürler versin Buradan Recep abimin ellerinden öpüyorum.
benim de babamın halası oglu dur
bence gıdım gıdım ömrünü verdıgı gecmışe dalarak bır sanıyede hayatının o anına takılıyor ve o anda arkadaş fotarafını cekıyor
hani benim gençligim nerde diyor
Iyiki varsın recep öztürk bu yorum ları okudukca da çok degerini anlıyorum allah seni başımızdan eksik etmesinin uzun ömürler ihsan etsin
recep dayı nizipin eski kurtlarından olduğu için bu ülkenin sürüklendiği yer içler acısı diye onu düşünüyor
ahh ahh nerede o gençlik yılları mahalleede herkesi döverdim diyor kesin:)
bence ömrünü çürüttügü istanbul düşünüyor:):):)
İstanbul'u Düşünüyorum
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
Önce hafiften bir rüzgar esiyor;
Yavaş yavaş sallanıyor
Yapraklar, ağaçlarda;
Uzaklarda, çok uzaklarda,
Sucuların hiç durmayan çıngırakları
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı.
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı;
Kuşlar geçiyor, derken;
Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık.
Ağlar çekiliyor dalyanlarda;
Bir kadının suya değiyor ayakları;
Serin serin Kapalıçarşı
Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa
Güvercin dolu avlular
Çekiç sesleri geliyor doklardan
Güzelim bahar rüzgarında ter kokuları;
Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Loş kayıkhanelerıyle bir yalı;
Dinmiş lodosların uğultusu içinde
Bir yosma geciyor kaldırımdan;
Küfürler, şarkılar, türküler, laf atmalar.
Bir şey düşüyor elinden yere;
Bir gül olmalı;
Bir kuş çırpınıyor eteklerinde;
Alnın sıcak mı, değil mi, biliyorum;
Dudakların ıslak mı, değil mi, biliyorum;
Beyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasından
Kalbinin vuruşundan anlıyorum;
İstanbul'u dinliyorum.
bence şu yemekler gelse de bir güzel yisem diyordur...
Nizip'in sevilen simalarından olan dayım Recep Öztürk'ü düşünceli bir halde yakaladım.
Acep dayim ne düşüniyor...?Güzel yorumlar arasında bir kişiye ödül verilecektir. :))[/quote]
yorumları yaptık ödül nezaman hiç sesin çıkmıy
Ödül dırnaklı ekmekmiş abi. Nizip'e geldiğinde iki tene verecem sene :)
Recep amcamın ellerinden de hürmetle öpüyorum. Sözünü esirgemeyen, bir siyasi miting anında o kalabalığın arasına dalıp, konuşma yapan yetkiliye, dobra dobra eleştiri yağdıran adamdır. Bu hoş konudaki anlayışı içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
daha cevap bilen olmadı bilinki hediyeyi verelim
Acaba ben nerde yanlış yaptım:D
bildigim kadariyla asiri sag görüslü bir dayimiz recep dayi
hükümetin basiretsizligini memleketin düstügü duruma icerleniyordur.ahhh ahhh bizim zamanimizda bunlar olcakti ki diye düsünüyordur
gecti gecti gectiii o güzelim yillar siyasette gecti diye düsünüyordur
recep dayı şunu düşünüyor: ''ben böyle kara kara düşünüyorum ama ya bizim yeğen beni fotograflarsa ve nizip.com'a atarsa ne yaparım? en iyisi düşünme pozisyonundan hemen çıkayım'' diyodur. ama malesef o pozisyondan çıkamadan fotoğraflanmış :)
yada yeğeni recep dayıya demiştirki: ''dayı sen bişeler düşünüyormuş gibi yap ben senin resmini çekip nizip.com'a atacam:)
recep dayı da düşünüyormuş gibi yapmıştır. tabi bu esnada acaba ne düşüneyim diye düşünüyordur :)
haralda dayım yeniden evlenmek istiy hyorum maramçok düşüniyy
Recep abimiz kendisi hakkında burada mesaj yazanlara dava açmayı, açacağı davada ne kadar tazminat alabileceğini düşünüyor.