--Okul yýllarýnýzda veya þu anda okuduðunuz okulda sýranýzda ne yazýyordu?
--Bunu paylaþmaya ne dersiniz
--Mesela benim sýramda "Baþarmak için çalýþmalýsýnýz?" ve "Çalýþmayý býrak yaþamaya bak"yazýyordu
.
Yazdýrýlabilir Görünüm
--Okul yýllarýnýzda veya þu anda okuduðunuz okulda sýranýzda ne yazýyordu?
--Bunu paylaþmaya ne dersiniz
--Mesela benim sýramda "Baþarmak için çalýþmalýsýnýz?" ve "Çalýþmayý býrak yaþamaya bak"yazýyordu
.
benimm siramin üstünde hep sevdigim kizin ismii yazardi ama yalan oldu kendisi :D benimki þimdi siraya yazmyorum ama ep aklimda bir iþi yapiyorsan en iyisini yapabimeliyimm .
Eðer o yýllarda Kumraladayý tanýyor olsaydým masama KUMRALIM,oturduðum sýraya da Metal elementi yazardým.... .
Fakat o yýllarda genelde kopya çekmek için formülleri yazardým...
Huzeyfecim o sýraya kopya yazma marifeti cok gerilerde kaldý, biz daha ilericiçözümler bulmuþtuk... (ya hacalarým kýzmasýn ama hani olurya hocalar derler agzýnýzla kuþ tutsanýz bile kopya cekemessiniz, bu söze yazýlýdan sonra vayda gülerdik, ama piþmaným )
Pek çok sýrada kopyalar hariç bir tek kale alacak birsey yoktu ama son sýralarýmda YARINSIZ yazdýgýmý hatýrlýyorum...........
Benim sýramdaysa sürekli olarak ve yine ayný þey yazýyor "HEDEF KÝTLESEL DEÐÝL KÝÞÝSEL BAÞARI YAZARDI" ve halada universitedede o yazýyor hep ayrý sýraya oturdugum için nerdeyse hepsinde yazýyor.
Ben okula gittigim icin, kopya, sevdiklerimin isimlerini yaziyorum. Gavurlar gibi yabancilara küfürler yagdirmiyorum.
hiç bir þey yazmazdým ben.Hep baþkalarý yazardý ben okurdum.Týpký bugün gibi baþkalarý söylüyor ve bizler de yapýyoruz yada maruz kalýyoruz.
Bizim okulda atelyöde genelde o sýralarýn ortasýnda delikler olurdu malum cekiç ve tornavida gibi malzemeler ile çalýþýlýrdý; o deliklerin etrafýna ne resimler ne çizimler yapýlýrdý hatta birisinde deligi dünyaya benzetip etfafýna bazý anlam yðklü semboller çizmiþlerdi eminim o sýralar sayesinde yeteneklerinin farkýna varan bircok kiþi olmuþtur :) o sýralarýn dili olsada konuþsa dersin en sýkýcý anýnda adeta dert ortagýmýz olulardý en güzel yanýda hep biz söyler (yazar) o dinlerdi... ah ah .
Felluceli abim çok manalý bir ifade kullanmýþ ama,yarým saat düþündüm çözemedim... Hani diyorum biraz daha açýverse iyi olur....
alýntý:
alagoz27 :
benimm siramin üstünde hep sevdigim kizin ismii yazardi ama yalan oldu kendisi :D benimki þimdi siraya yazmyorum ama ep aklimda bir iþi yapiyorsan en iyisini yapabimeliyimm . ..
Kursun kalemle kopya yaziyordum...
Tükenmezle yazcak halin yokya :)
Biliyormusun?Kursun kalemle yazdigim halde bile franzisca ögretmenim yakalamisdi beni.....
Benim sýraya yazý yazma alýþkanlýðým yoktu. Ama üst dönemlerden genelde üstünde resim yapýlmýþ veya küfür yazýlmýþ sýralar miras alýrdýk!!
Acemilik diyelim, yoksa zeki bir insan olduguna inanýyorum :).
Kural bir; kurþun kalamle sýraya kopya yazmýþsan ellerin devamlý nemli kalacak ki hemen silebilesin....
benim sýramda basketbol sahasa çiziliydi aslýnda sýralarýn karalanmasý iyi birþey ddeðil ama yapmýþtýk bir kere ama .
18 yýllýk öðrencilik hayatýmda o kadar çok þey yazdýmki hatýrlamýyorum çoðunu...genelde damardan herkese selamlar yazardým...birde NÝZÝPPERÝKIZI diye....
beným sýrada ise bazen sevdigim kýzlarýn ismini yazardým ama okýzdan ayrýlýpta baþka kýzdan tanýþtýgýnda onu sýlerdým hemen yený taniþtigim kýzýn ismini yazardim.kopye çekmek içinde çok yazmiþindir ama beným yanýmda oturan arkadaþtan en çok kurtlar vadisiden ögrendigimiz vecizelerle dolu sýram.bený tek anlýyanda hep sýram olmuþtur derdým oldugu zaman tahta kalemle derdimi yazardýmdert ortagýmdý en son iseelvada yazdim
Ýnþallah ELVEDA kelimesi bir acý son gibi bitmemiþtir,geçtigin limanlaraelveda derken yeni ufuklara yelken acmaný saglamýþtýr....
benim sýraya yazý yazma huyum yoktu ama hep oturdgum sýralarda biþeyler muhakkak yazardý ama birgün nasýl olduysa derin ciziklerle kos koca FB yazmýþtým :).
ÞÝMDÝKÝ SIRAMDA HER SEHRÝN ÝSÝMLERÝNÝ GORMEK MÜM KÜN BENDE GAZÝANTEP NÝZÝP YAZMASSAM OLUR MU?TABÝKÝ AFFETMEM..
HA BÝRDE TAKIM ÝSÝMLERÝ ONADA BÝRSEYLER YAZDIK ÝÞTE...:)
karabacak(alýbey) yawas ol dokturme yawas yawas soyle senden bu kadar anlamalý lafduymaya alýsýk degýlýz tamam mý?
anlamlar maddelerde degil okuyanla, onu anlayanlamana kazanýr, seninde nekadar derin oldugunu bilirz...
yok ya alýbey ne derýn olmalýyým olsakta senýn kadar olamayýz yaw
Site üyelerinden baþka okula giden yokmu ya? :) Galiba digerleri özellerini yazardý okul sýralarýnýn üstüne :) Hadi hadi inat etmeyeyin ne yazmýþdýnýz sýralarýnýza... aslýnda size biþey dimi ben heo dikkat ederdim oturdugunuz sýralar orda oturan ögrenciyi az cok anýmsadýrdý....
biz sýralarý sabahçýlarla mesajlaþmak için kullanýyorduk,.
ben öðlenciydim , akþam çýkarken ayný sýrada oturan sabahçýlara yazardýk, (kýzlarýn oturduðunu biliyordum)..
eee ne yapacaksýnýz sene 1985-86 o zamanlar msn vb. yokki, o zamanlarýn sanal yazýþmasý böyleydi, .
onlarda bana yazarlardý , .
hiç birbirimizi görmeden bu böyle yaklaþýk 6 ay gitti, sora bir gün onun çýkýþý benim giriþime denk gelen bir saatte buluþalým dedik, ve baktýkki ne o benim tipim ne de ben onun tipiyim , ve BÝTTÝ, .
selmalar, .
.
ilker.
.
alýntý:
"quote" ilkaytrade demiþki:
ve baktýkki ne o benim tipim ne de ben onun tipiyim , ve BÝTTÝ, .
selmalar, .
.
Ýlker abi bitti demiþsin ama bakýyorumda kýzýn ismini unutmamýþsýn, haa sakýn klavyeden ötürü yanlýþ yazmýþým selamlar yazacaktým deme, yemezler :-)))))
çok güzel bir soru okul okudum mu bilmiyorum bile hep boþ geçti ta ki lise son da son zamanlar ilk deðil bu son zamanlarým okul yýllarýmda ilkler güzeldir buda benim sonum kötü ilkimde kötüydü sýramda ne yazýyordu dersen okulu boþ geçen bir kiþinin sýrasýnda ne yzabilir ki tabi aþkýnýn baþ harfi S yani
Sýralarda takým,il,ilce koy,sevgili isimlerinden baska ne olabilir ki?.
.
sýralara o kadar sey yazdýkký ýlk yýllarda ne yazdýgýmý hatýrlamýyorumo son yýllarda kendý ýsmýmý yazardýmve ýmzamý atardým.
NÝZÝPÝN SEFÝRÝ SÜLEYMAN ÇAKIR .
valla eskileri hatýrlamýyorum ama lise 3 teyken sonbaharla ayný sýraya oy-turuyoduk genellikle .
iki kiþilik sýraya üç kiþi otururduk vay beee ne günlerdi efkarlandým...sýramýzýn üstüne WKÞ yazardýk bunun açýlýmýný bizi tanýyanlar bilirlrler..neyse ya valla çok özledim liseyi.....
.
Elimde eski takýmdan kalma sýrt çantam.
Arkamda komple balçýða bulanmýþ kramponlarým.
Yýrtmýþ atmýþým formamý.
Bir sen kaldýn bir de ben.
Hadi yap artýk þu ortayý .
Bekliyorum....
SALDIRAY SENÝN SIRANDA BUMU YAZIYORDU??????????
evett kendi eserim nasýl beðendin mi?.
EVET BAYA GÜZEL ÇOK DUYGUSAL AGLAMAMAK ÝÇÝN ZOR TUTTUM KENDÝMÝ:-))).
ÞAKA BÝ YANA BEGENDÝM....
.
tþkler :))
saldýray abý guzel yazmýssýn elýne saglýk : ).