Bu lig fenerbahçe biraz kötü başlamıştı.ama artık fenerin durumu iyiye gidiyor ve bizim gibi fenerbahçelileri sevindiriyor:d
demlarını bekliyoruz
Yazdırılabilir Görünüm
Bu lig fenerbahçe biraz kötü başlamıştı.ama artık fenerin durumu iyiye gidiyor ve bizim gibi fenerbahçelileri sevindiriyor:d
demlarını bekliyoruz
dinamo kievi seviyoruzzzzz.....
he ya siz uefada ki besiktasi yenen takimla yaptiginiz takim adi ne bilmiyorum ama neden yenildiniz biliyormusunuz cunku sari larcivert forma ile ciktilar maca hahahahahahaha
hatiralar sardi 4-1 yanimi
anti-cinconlar
Alçalsa da fark etmez. Fenerbahçe sevgimiz hiç bitmez. Bu renklere sevdalıyız.
yukselsın bakalımm..kuş giribi olursa ...görürsünüzz
ewet dinamo kiev maçı hakkında yorumLarınızı aLaLım.şükrü saraçoğLundaki FinaLde Siz Var mısınız yoq musunuz _?
(şansınız bir dinamo kiev e tutmuyor bide pendik e hehe ) :D
yoklar miksammm....ne finaliii...seyirci olarak galatasayı izlemeye gelebilirler.....
ezik bahçe.........
ezik cimbom....
siz o stada final oynamaya gelin bende burada cinconu ovecek konu acmazsam ne diyorsaniz o olsun varmisiniz takiminiza guveniyormusunuz cinconlar yok oynayamazsanizda siz FENERBAHCE mizi ovecek konu acacaksiniz hadi bakim takiminiza bu kadar cok guveniyorwsaniz buyrun hodri meydan
ama sunu unuttum siz o kadikoyde en son sevfincinizi 10 sene once almistiniz sakin ha yanlislik olurda finale gelirseniz stadda yine korkmayin karisinizda bu defa sarilarcivert olmaz hahahahahahahahahahaha
Ezikbahçe nn Stadına Kupa Alacaz diye kalbiniz az kalsın yerinden gidecekti. O korku size yeter bilmem anlayan anladı mı :D
hop hop cimboma laf ettirmeyiz. ezik mezik seviyorum kardeeeeşiiimmmm:)))
tabi cnm tabi öle iyi ki çıkmadınız o stada hamburg maçında hamburgu fenerbahçe den bile çok destekledim hele 2-1 olduktan dedim kesin olarak biz kazandık maçı sonra 2-2 olunca ben tek başıma hamburgu destekleyen biri olarak yerimde duramıyordum ve kapanış oldu 2-3 çok güzeldi anlatılmaz yaşanır sadece...
Yolun Açık Olsun HAMBURG...