dostlar, burada bulusmayi önerIyorum. selamlar,saygilar
Yazdırılabilir Görünüm
dostlar, burada bulusmayi önerIyorum. selamlar,saygilar
ahmet bey eski kullan?c? ad?n?z ve ?ifrenizi güncelledim, özel mesaj kutunuza bak?n
sayg?lar
SELAMÜN ALEYKÜM
AHMET KARDE??M NASILSIN ?Y?M?S?N
NE ZAMAN GEL?YORSUN
OSMANDAN VE NAMI SE?ER TIKTIK BEYDEN HABER ÇIKMADI
HERHALDE MUHARREM BEY YO?UN EV??LER?YLE U?RA?IYORDUR
SELAMLAR SEVG?LER
Bendeniz sizlerin hizmetindeyim
Admin Akif sayfay? buraya ta??d? bende geldim.?aban Hoca ile bir mülakat yapt?m Nizipteyken onu yazaca??m ama uzun ve geni? kapsaml? bir konu?ma öyle bir zaman?m olmal?ki bende ne yazd???m? bileyim.
?aban Hoca hepimizin bildi?i gibi gerçekten Hocad?r. Her zaman konu?malar? bize yön vermi?tir. E?er biz bugün ?mamm hatip Mezunu ise bunu en önemli iki ki?iye borçluyuz Cemil Hoca ve ?aban Hoca.
O okulun tabelas?ndan tahtas?nda emekleri var. Allah Onlardan raz? olsun. Di?er birçok ki?i de okul için çal??t? elbette...
??te bende Hocayla biraz konu?tum. Genel meseleler hakk?nda. Mütevazi K?rtasiye Dükkan?nda sizleri bekliyor. Nizibe giden arkada?lar?m mutlaka ona u?ras?nlar. (Rica ediyorum) Ondan ak?l als?nlar. Y?llard?r bize ak?l verir.Biz tükendik ama o tükenmemi?. Hala ümit dolu hala bilinçli. ?mam Hatip Karde?lerim bugün o kürsüde oturuyorlarsa minnet duyacaklar? ki?ileri unutmas?nlar.
Neyse konuyu yine da??tt?m. as?l mevzuya gelemedim.
Selamlar Sayg?lar
NOt: Konun ad?n? kim koydu (e?er A.Karada? ise bir itiraz?m yok.Boynumuz k?ldan incedir.) eski ad?n? buraya aktaramaz m?y?z?
Düzenleyen - felsefefe on 10 A?u 2004 17:39:30
Düzenleyen - felsefefe on 10 A?u 2004 17:46:32
tum Niziplilere selam su anda Nizipten cok uzak bir yerdeyim ama inanin Nizipi ozledigim kadar ailemi ozlemedim belki bir gun gelirim ama ne zaman bilmiyorum herkese selamlar 4 yildir uzaklardayim ama Nizipliler nizibin kiymetini bilin Nizipten ayrilmayan bilmez Nizip cenettir
Aziz Dostlar nas?ls?n?z ben size buradan yazmay? çok seviyorum.
S?cakta herkes iyi mi?
Tatilci Ö?retmen Muharrem denizde kaybolmu?. Bana bak o egeden kurtul bak volkan gelecekmi?. Bir volkan patlarsa görürsün. Re?at'da Birecike gitmekten ba?ka bir ?ey yapm?yor. Ya Ahmet ne bileyim.
Ömer dostlar?m?z i?leriniz nas?l Malum 3tane ömer var bizde.
Yusuf karde?im sen nas?ls?n Simoviçin durumu nas?l bilmiyorum. Simoviç senin için telefonumu gizliden normal numaraya çevirdim. Bilgin olsun. Salim Bilen varya çöp Müdürü nerede? Resarcher Where is he?Birde ?hsan A?can var bolu beyi oldu. O da kay?p.... Arkada?lar kafam yerinde de?il haftaya bir yaz? yazaca??m görürsünüz.
Selamlar
Düzenleyen - felsefefe on 14 A?u 2004 15:53:55
AB? KÖ?ENDE EPEYD?R BO? DURUYOR ZATEN, böyle editörlük olmaz :)
sevgili Nizipli hemserilerim ve admin.benim sizlere bir teklifim var.bizler gurbette yasan Nizipliler olarak haftanin belirli bir gününü ve saatini belirterek bir sohbet odasinda sohbet etmeyi öneriyorum.böylece birbirimizi tanimis olur,Nizip e ve sevdiklerimize olan özlemlerimizi biraz olsun indirgemis oluruz.umarim böyle bir düsünceyi hos görürsünüz...sevgilerle...
Çok güzel olur,tesekkür ederim.
?uan hazırl?k a?amas?nda olan, sesli, yaz?l? ve görüntülü bir sohbet odam?z var, oray? bu i? için kullanabiliriz, biraz deneme yapmam?z laz?m ve bir gece belirlemeniz laz?m, ben buralarday?m
Aziz Dostlar ben her geçen gün de problemlerimizin artt???n? ve baz?ların?nda çözülemeyecek hale geldi?ini görüyorum.
Kafay? yemek buna denir herhalde Tren Kazalar? yav bu ülkede çok hain var ama bu tren yolu çal??anlarına ne demeli.
Niye dikkat etmiyorlar ki. Nas?l bir ülkeyiz nas?l bir milletiz.
Y?llard?r aheste aheste trenler çal???r. Pek kaza filan olmazd?. Hükümet ülke için hizmet olsun diye Demiryollarına a??rl?k vermeye ba?lad?. Arka arkaya kazalar hükümete veryans?lar. Ben Demiryollarına hangi hükümet a??rl?k verirse ülkenin kaynakların? oraya yönlendirirse ben o hükümetin yan?nday?m. Ancak biz Allaha inan insanlar?z Kaza ve Kader Allahtand?r.
Bu ülkedeki hainler ise elbette bir gün tükenecektir. herkesin akl? ba??na gelecektir. Yoksa nas?l Osmanl? Devleti elden gitti ise bu ülkede parçalanacak. Hainler bilsinleri ki satt?klar? ülkede onlar da ya??yor ve onlarında çocuklar? ve torunlar? olacak veya vard?r. Parçalanm?? bir ülke de hainlik bile yapamayacaklar. Çünkü onlar? eylemleri art?k bir ayr?cal?k olmayacak. Kürt Devleti diye bir kavram. Ben bu kavramdan da bir ?ey anlam?yorum. Kürt kim Türk kim Arap kim Müslümanl?k ne demek? Bunların yapt??? düpe düz Rezillik ve aptall?k. Ve derin Devlet izledi?i politika o kadar yanl?? ki. ?nsan?m?za derin derin yaralar açt?. Çözülemez meseleler çıkard?. T?pk? Alevilik gibi Kürtlük gibi asl?nda özde manas? olmayan ama mesele olan olaylar.
Tarihte bir Karaman Devleti vard?. ??i gücü Osmanl?y? arkadan vurmak ve Gayr? Müslimlerle ortakl?k yapmakt?. Karaman Devletini herkes okusun. tarihte öyle güzel olaylar var ki. Bir tarihçimiz olmad??? için ben anlatay?m. Üffff anlatacak yazacak o kdar çok ?ey var ki.
Selamlar Sayg?lar
Sevgili ADMIN sen uygun bir zaman belirle ve ilan et o zaman haberdar olan hemserilerimizle bi sohbet ederiz.bekliyoruz seni
?uan için bir sohbet odam?z mevcut, ptt cad canl? linkine t?klarsan?z ula?abilirsiniz, ayr?ca orada havuz kameras? da bazen yay?n yap?yor, yani o pencere dönü?ümlü olarak kullan?l?yor
sevgili Admin.benim bir önerim var eger erkes icin uygun olursa,ben her gün türkiye saatiyle 20`de bulusalim derim.eger arzu eden olursa baska uygun saatlerde olur.her türlü istek ve arzlariniza uyarim.sevgiler.NIZIP SENI COOOOOOK ÖZLEDIM..!
saat 22.00 gibi sohbet odas?nda olmaya çal??aca??m
SELAMIN ALEYKÜM TÜM N?Z?PL?LERE SLM N?Z?P? ÇOK ÖZLED?M HRE?EY N?Z?P ?Ç?N HRKESE KOLAY GELS?N
?NTERNETE HAFTADA 1 G?R?YORUM KUSURA BAKMAYIN CVB YAZAMIYORUM E?ER BU YAZ N?Z?PE GEL?RSEM HEP?N?ZLE ?ÖRÜ?ÜRÜZ ALLAHA EMANET OLUN HR?EY N?Z?P ?Ç?N...
Merhaba Aziz Dostlar
Ben yazmassam kimse yazm?yor art? sitenin ad? da de?i?ince kimse u?ram?yor Nerdesiniz hu hu
?stanbulda sel sele kar??t? ama ben kay??da??n?n tepesinde oturdu?um için selle uzaktan ayk?ndan alakam yok. Ama insanların hali içler ac?s?. Bu kadar beceriksiz ?ehirle?meden bu çıkacak. Felaket ve tedbir dedikodusu ve vurdumduymaz insanlar. Türkiyede önce köyden bozma ?ehir kurulur epeyce bir zaman sonra yava? yava? alt yap? gelir. ?ehir planlamac?lar? bizde mafya ve i?ten anlmaz müteahhitlerdir. Adam bina yapar ama yapt???n? O da bilmez. Birço?u ilkokul mezunudur. Mühendislikle alakas? yokturdur. Alibeyköy ?stanbu^'un en eski yele?im yerlerinden biridir. Her zaman sel basar, de?erli belediye ba?kan?m?z sel alt?nda kalan yerleri istimlak edece?im dedi bu i?ten çıkar?lacak en güzel bölüm bu sözdür. Hem o zavall? insanların maa?duriyeti gidecek hemde o alanlar ya?il alan olarak de?erlendirilecek (in?aallah) Her?eyin daha güzel oldu?u bir Turkiye için hep beraber daha çok çal??al?m.
Selamlar ve Sayg?lar
Düzenleyen - felsefefe on 17 A?u 2004 15:42:45
Irak?n Ba??????????bakan? Türkiyede adam kendini korumaktan aciz. Her yer peri?an Türk vatanda?larına vize uygulamaya karar verimi??????????.
Beyefendi!!!!!!! senin ülkene kim gitmek ister. Çingeneye vezirlik vermi?ler babas?n? asm??.
Zavall? Irak bir Saddamdan sonra senin gibilerde ayn? kafadalar. Müstemleke ba?bakan? Amerikan Valisi.
Elbette buradaki vizden amaç Türkiyeden Iraka gidenleri fi?lemek. Yani korkuyor. Nasrettin Hoca türbesi gibi s?n?r? var normal insanlar? fi?leyecek. Her yerden Iraka serbest girebilirsiniz ama s?n?r kap?s?dan resmi girerseniz vize alacaks?n?z. Di?er kap? olmayan yerlerden giri?iniz vizesiz hatta pasaportsuz. Sen önce ülke güvenli?ini sa?la ve i?galcileri kov be adam. Ne Türklerden nede Türkiyeden sana zarar gelir .
Selamlar sayg?lar
Aziz dostlar tart??mak ne güzel benim arkada?lar?m her ?eyden uzak seyrediyorlar. tatil köyü ö?retmeni kayboldu. Nerdesin nerdesin ses ver.
Halimize bak o Irak?n atanm?? valisi kafam?n tas?n? att?rd?. Kendisini koruyacak durumda de?il ABd askeri onu koruyor. Yav neyse. Bu sel felaketi bir çok konuyu unutturdu bize. A?ustos ay? Türk milletinin zafer ay?d?r. Önemli sava?lar hep bu ayda kazan?lm??tr. Ancak son 10 y?ld?r bu ay felaket ay'? oldu Deprem sel krizler vs. Kafam?z? önümüze al?p dü?ünmeliyiz. Bir ülkede Kuran ö?renmek problem olmu?sa ba?örtülü bir k?z zor durumdaysa hile h?rs?zl?k rü?vet ç?plakl?k adam kay?rma ba? kö?edeyse ba?ka ne beklenir. H?r?s?zl?k ve rü?vet en önemli geçim kayna??m?z. K?zlar?m?z herkese cinsel duygular? uyaracak ?ekilde giyinip gezmeyi iyi bir ?ey san?yor. Çocuklar?m?z en önemli mesle?i manken ve futbolculuk olarak görüyor. Dürüst ve namuslu olmak erdem sahibi olarak ya?amak ra?bet görmüyor. Benim arkada?lar?m da bir birleriyle kavga ediyor bu ayetin ini? sebebi bana masal okumay?n ayetler açıkt?r siz i?inize göre anlamaya çalışıyorsunuz. Kuran ahlak? ile okursan?z Allah size zihin açıkl??? verecek ve hiç bir ?ey bilmesenizde Yüce Ö?retici do?ruyu gösterecektir.
Selamlar sayg?lar
Dostlar,
Osmanc?k ortam? bo? buldu,tatilden dönünceye kadar idare ediniz lütfen dönünce onunla hasseten ilgilenece?im.
Selamlar,sayg?lar,
Aziz dostlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun bol sevapl? geçsin.
Bu gece Regaip Kandili’dir. Bu y?l Regaip Kandili 19 A?ustos Per?embe gününü, 20 A?ustos Cuma gününe ba?layan gecedir.
Regaip, elde edilmesi arzu edilen de?erler demektir. Bu mübarek gecede, Yüce Mevla kullarına bol bol rahmet ve hibede bulundu?u için bu ad? alm??t?r.
Regaip gecesinin içinde bulundu?u Recep ay?, halk dilinde "üçaylar" olarak an?lan rahmeti, bereketi ve ma?fireti bol olan manevi bir ticaret mevsimine giri?imizin habercisidir. Recep ay? Kur’an’da haram aylar diye an?lan dört aydan bir tanesidir. Regaib gecesinin böyle bir ay?n içinde yer almas?, ayn? zamanda bu gecenin önemini de ifade etmektedir. Konuya ili?kin ayette Yüce Allah ?öyle buyurmaktad?r:
"Allah kat?nda ayların say?s? onikidir Bunlardan dördü haram aylard?r. ??te bu Allah’?n dosdo?ru kanunudur. Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin.”(1)
Hz. Peygamber’in yapt??? ?u dua üç aylara verdi?i önemi belirtmektedir: "Allah'?m! Recep ve ?aban ayların? bize mübarek eyle ve bizi Ramazan'a kavu?tur."(2)
Diyanet i?lerinin sitesinden al?nt?d?r.
Kan her yer kan Tüm müslümanların kan? özgür, hakl?, adil, bar?? dolu Dünya için dökülmü?tür. Kan döken herkes yarın Allah?n huzuruna çıkaca??n? bilsin 3 aylar bar?? ay?d?r. Ben ne söyleyeyim ki. Bar?? kim ne i?e yarar. Allah?n nizam?n? anlamak öyle zor ki . Kurandan korkanlar bilsin ki Allah elbette nurunu tamamlayacakt?r.
Ve zulmeden herkes bilsin ki zulüm payidar olamaz ve Müslümanlar kimseye hiç bir ?art alt?nda zulm etmezler.
Selam ve sayg?lar?mla
Merhaba arkada?lar,nas?ls?n?z?
K?smetse art?k sizlerle birlikte olaca??m.Dünden beri telefonum ba?land?.
Arkada?lar,konu ba?l??? çok güzel de...ama bence yine kendimize bir sayfa açal?m.Çünkü bizim amac?m?z birbirimizle olmak.Böyle olursa rahat olamay?z.Bunu mutlaka de?erlendirelim.Selamlar,sevgiler...
asl?nda sizler için forum ana sayfas?nda Okul arkada??m diye bölüm?n alt?nda, ihl ler için bir bölüm açt?m, oray? size tahsis edip, silme ve düzenleme yetkisinbi de size verebilirim. ?stedi?iniz gibi kullan?n
sevgili admin.benim siden bir ricam var. eger sizin icinde mümkünse yardimci olmanizi istiyor.ben burda (almanyada) elimden geldigi kadar güzel Nizip imizi ve dünyada esi benzeri olmayan Zeugma mizi tanitmaya calisiyorum.tüm tanidiklarima türkler ve diger milletten olan kisilere Nizip com a girmelerini öneriyorum.burada Nizip ve zeugma nin resimlerini gösteriyorum.eger imkaniniz varsa giraz daha ayrintili resimler yüklersenit sevinirim.özellikle Zeugma resinlerine cok ilgi var.sizden ricam mümkünse tabii Zeugma mozaik resimlerinin altina aciklama yazabilirmisiniz.(resindeki kimdir,hangi tarihte yasamistir vs..)veya böyle ayrintili olan bir site varsa bana bildirirseniz sevinirim.Hersey daha güzel bir NiZiP icin...
?n?aalllah yak?nda onun üzerinde çal??acam, birazda siz gayret edin lütfen :) buldu?unuz link resim ve kaliteli yaz?lar? siteye ekleyin, bu bölümler mevcut, ayn? zamanda sitedeki makaleler bölümündeki zeugma yaz?ların?, bildi?iniz dile çevirip siteye gönderebilirsiniz
selamlar sevgili Nizip.bi kac gündür internetimde sorun oldugundan Nizip.com a giremiyordum.simdi hersey düzeldi.cok sükür sonunda Nizip teyim.baya özlemisim bu siteyi.herkese selamlar.hep burdayim.
nedense bugunlerde kimse Nizip e özlem duyanlar sayfasina gelmiyor.Galibi artik Nizip e özlem duyulmuyor..!
Sevgili Ahmet bu Mehmet Akif'le Muharrem bizi di?er sayfaya att?lar orada yaz dediler. Bna da durmadan koltuk veriyor yaz diye . Bende oraya geçtim fakat sen nereye gelin dersen ben gelirim ?a??rd?m ?imdi birde onlarla konu? istersen. Seni k?raca??ma Muharremin saç?n? bozay?m, daha iyi varsa tabi Re?at?n saç?n? gördüm biraz seyrekle?mi? ama duruyor. Benim saçlar?mda da ak var ama hepsi gür ve acaip yak???kl?y?m. ?nanmayanalr varsa Asyan?n en büyük foto?rafç?s? Foto ?pek'e gidip baks?n. Bülente bu resmi büyütüp cama as dedim ama ne yapt? bilmiyorum. Dr. ?drisin bile saç? kalmam?? birde doktor olacak.... Ahmet Karada??n pek saç?n?n kalmad???n? dü?ünüyorum.
Selamlar ve Sayg?lar
Slm tüm Niziplilere
yeni üye oldum çok güzel bir sayfa eme?i geçen tüm arkada?lara tesekkür ederim.
Ayr?ca tüm 1996 ?mam-Hatip Lisesi mezunlarına selamlar dilerim.Görü?mek üzere Esselamün-Aleyküm
arkadaslar ben su an Nizipten çok uzaklarday?m sizden tek ricam n?z?p?n g?ymat?n? bilin benim için de havas?n? soluyun...
selam gökhan nas?ls?n bayramda gelmiyormusun .
al?nt?:
"quote" CERDOLU demi? ki:
arkadaslar ben su an Nizipten çok uzaklardayim sizden tek ricam nIzIpIn giymatini bilin benim için de havasini soluyun...
Ada??ma sonuna kadar kat?l?yorum ahh Nizip ahh:)
Bu günlerde havalar çok sıcak,Nizip'e hiç gelme abicim... Havalar o kadar sıcakki,göçmen kuşlar bile şehri terk etti haberin ola....
Dostlar,
Özür dilerim bu konu kapanmış olmalıydı.
Selamlar Saygılar