Telefon:
03425184349
POLAT MARKET GIDA VE HER TÜRLÜ YAŞ VE KURU SEBZE VE MEYVE
UCUZLUGUB TAM ADRESİ GÜZEL BİR ALİŞVERİŞ KEYFİ:o
Yazdırılabilir Görünüm
POLAT MARKET GIDA VE HER TÜRLÜ YAŞ VE KURU SEBZE VE MEYVE
UCUZLUGUB TAM ADRESİ GÜZEL BİR ALİŞVERİŞ KEYFİ:o
şimdi rasim abi diycek kardeşim yine adres yok..:)
Lüx polat tavukçuluk
günün her saatında taze ve günlük tavuk yogurt yumurta ve her çeşit gıda ürünleri .
aslında adres girilmiş ama biz neden görmüyoruz
ilanlar kısmına eklediği için çıkmamıştı. Firma kısmına kaydırılınca, bir ön sayfada adres görünüyor.
ben yazıymm adrsini. Lise caddesi. yeni yapılan itfaiyenin yanı. benim bildiğim orası başka bir yerse söylesin arkadaşımız.
Günlük tavuk.yumurta.yogurt.çay.şeker ve yemek siparişleriniz alınır. Evlere ve iş yerlere tepsis yemegi hazırlanır. Tel. 5178941
iyi bayranlar en güzel günler sizin olsun
kALİTE VE VE UCUZ BANVİT TAVUK KANAT VE BAGETTE SARMA İSTEDİĞİİN,Z CEŞİT YEMEK TEPSİSİSİ HAZIRLANIR
Allah hayırlı işler versin kardeşim.
Güzel ve temiz ucuz fiyatlar nizip halkına sunuyuruz. Ozel köy çulukları yani hindi siparisi alınır.
[sagolasın arkadasın.teşekkurler.]
Köy çullukları özenle temizlenip siparişi alnır tel 517 89 41
vay vay vay cullugda varmis.allah utandirmasin hayirli isler
Değerli abicim.Buradan reklam yapmak yerine uygun bir yardım mahiyetinde siteye reklam verseniz de site kendini geliştirse yani dolayısı ile tartışma konuları arasında reklam olmasa olmaz mı?Biraz da sitemize sahip çıkalım:)
Dostane bir mesajdır sitem değil yani yanlış anlaşılmasın ,öneri sadece:)
Saygılarımla...
günlük tavuk yumurta,günlük yumurta. taze özel peynir,tereyap bal,yemek siparişiniz özenle hazrlanır.hazırlanırr.
teşekkur ederiz mehmet bey. gercektenten Nizipe iyi bir hizmet sunuyoruz.
Günlük tavuk ve taze peynir,antep peyniri ve binam peyniri bulunur. itinayla yemek tepsisi hazırlanır. lüks polat tavukçuluk
her türlü taze peynir bulunur.Banvit tavuk
polat lüks tavukculuk
günlük taze peynir.tavuk ve özel zeytin bulunur.