ben adil yatili okul mezunlarini bekliyorum
Yazdırılabilir Görünüm
ben adil yatili okul mezunlarini bekliyorum
slm arkada?lar adil944 de?i?mi?tir yenisi adil27 dir
tüm yat?l? okul mezunlar? n? bekliyorum
bende yatılı okul mezunuyum
1986 YATILI OKULDAN İLKOKUL MEZUNUYUM..
KAYA HOCAM (A.R.E.) BURDAN YADEDİYORUM. ERGUN HOCA.
HASAN ATEŞ. HASAN ÇOKBEKLER.. V.S. VE İSMİ HATIRIMA GELMEYENLER.
HEPSİNİ YAD EDİYORUM. KALANLARA ALLAH SELAMET ÖLENLERE RAHMET EYLESİN..
hasan ateşten yediğim dayağı unutmak mümkünmü yav?ah ulen ne günlerdi.selam yibo.lular
Tam isminizi ve hangi yıllar arasında okudugunuzu mezun oldugunuz yılı yazarsanız daha iyi olmaz mı? .
arkadaşlar ben 1992-93 girişliyim
slm arkaadslar.ben bahri çiftçiler.2002 mezunuyum.tanıyanlar varsa konusabılırız.selametle.
Mrb bahri ben Mehmet ÖZKILIÇ..........nERELERsin hiç ssin cıkmıyor....Bu arada bende 2002 mezunuyum.....:)
yatılı okul 95 mezunuyum. yatılı okul iyi bir deneyimdi. hocalar çok berbattı hatırlamak bile insanı son haddine kadar geriyor. ama arkadaş ortamı mükemmeldi.
ben halil özkılıç yatılı okul 2002 mezunuyum.. ..
arkadaşlar facebook ta Y.İ.B.O
olarak grup açtım hepinizi beklerim ben mehmet açıkgöz
halaf çalışkan 1999 mezunuyum
bahri budak mı kardeş?
hAYIR o değil..Ama budak la aynı sınıftaydım...
slmm yibolular o fırat
lütfen ğörüşelim..... doktor.27@hotmail.com
bütün 1986 mezunlarını bekliyorum![]()
ben mehmet demir tilmiyenli 1999 8c mezunuyum eski dostlarıma selamlar
eski ismi teymo hüseyin vural.yüksel can ,neriman alper,delipalta miüdür aydın aksoy neb yaşar polat o zaman yibo muteşem idi selamlar ve osman delibalta ergun hoca,bahattin uçkam.i.hakkı tekçe hepsine selamlar yıl 1981
baksana adil bende y.i.b.o mzunuyumda bahriye nasıl ulaşacam
Adım Mehmet Reşat KILIÇ..1998 8/B yibo mezunuyum..Beni tanıyanlara selam...Görüşmek dileğiyle........
[quote=bahriii;86049]slm arkaadslar.ben bahri çiftçiler.2002 mezunuyum.tanıyanlar varsa konusabılırız.selametle.[/qu MSN GNDR KNSURUZ BY
Slm degrli yibo okul ögrecileri ve mezun olanlar ben halil bayındır 1980 ile 1987 yılları arası yibo okutum benim için dolu dolu 8 yıl geçti çok degerli ögretmenlerim ve arkadaşlarım oldu ..hepsini saygı ile anımsıyıyorum ..degerli ögretmenlerim ismail doganer,mehmet küçük ,seher arıtürk ,ismail hakkı tekçen ,mehmet kaya ,ahçı verdi emmi .tekniksiyemn mustafa kökmen şöfer şerif abi cüneyt arkına çok benzerti..herkese slm saygılarımı iletiyorum ..
1999 8/c sınıf mezunları bütün dostlarım arkadaslarım ve hocalarıma selamlar sizlerinde benim gibi bu siteye ve gecirdigimiz zamana duyarlı olmanızı bekliyorum Msn=hasanak27@hotmail.com
slm hayatımın en gusel 3 yılı gectı orda...
bahri sen dasüyüklüdün dimi ben şahmail nasılsın imin kardeş
slm bende y.i.b.o mezunuyum eskı arkadaşlardan mj bekliyom ben MURAT ÜNAL
Arkadaşlar 1977-1978 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başladım. 5. sınıfa kadar öğretmenimiz rahmetli Mehmet KAYA idi. 5. sınıfta rahmetli kaya müdür yardımcısı oldu. İbrahim Halil Çam öğretmenimiz oldu.1984-1985 yılında 8. sınıftan mezun oldum. güzel yıllardı. O yıllar.Şöförümüz vardı. O cünet arkına benzeyen rahmetli oldu. Müdür yardımcısı Abdulkadir uluçay vardı. O şimdi Adıyamanda yaşıyor emeklidir. oğlu Ercan uluçay vardı. Biz 1 e giderken o 8. sınıftı Adıyamanda doktordur. Herkese selamlar
1988 yili mezunu arkadaslar varmi .Erdal YILDIRIM
ben1976-1977 yılında yatılıda başladım 8yıl okudum hocalarım namık kemal alper,neriman alper,a.kadir uluçay,mualla demiray,seher arıtürk(sarıca),pervin erkan,mehmet küçük,ismail doganer, güzel günlerdi hürmetle ellerinden öpüyorum
Arkadaşlar bende yibo mezunuyum o okulda çok güzel günlerimiz oldu. Özellikle öğretmenlerim 1. Sınıf Öğretmenim Mustafa PİŞKİN, Meral TAŞIYICI, Saih OĞUZ ve Fatma ÇAM ÖĞRETMENİM hayattalarsa sağlık ve sıhhat vefat ettiler ise Allah'tan rahmet diliyorum .Salih hocamı yaklaşık 1 yıl önce dördüm elinide öptüm gayet sağlıklı idi.Ortaokulda ise hocalarım Mualla DEMİRAY,Müslüm KAHRAMAN ,Seher ARITÜRK, Pervin ERKAN. Mehmet KÜÇÜK, Emin TAHTASIZ,Hasan ÇOKBEKLER., Behsat ATASOY,Yüksel PARLAR, Kökten soyadlı bir tekniyen vardı .Ayrıca ahçı Verdi amca ,mustahdem Sıddık Dayı Sıddık Dayı vefat etti biliyorum Allah rahmet eylesin.Diğerleride yaşıyorsa Allah sağlık ve sıhhat versin vefat ettilerse Allah rahmet eylesin.
nihat ben 93-94 mezunuyum herkese selamlar eski günleri çok özledim hatırlanmak dilegiyle
12 hazıran 2013 geleneksel hale getiriyoruz tüm dostları ve arkadaşları bekliyoruz tel 0532 553 86 59 yaşar polat NİZİP belediyesi
[QUOTE=bahriii;86049]slm arkaadslar.ben bahri çiftçiler.2002 mezunuyum.tanıyanlar varsa konusabılırız.selametle.[