Merhabalar Saygıdeğer Nizip.com üyeleri baktık huzi ortaya çıkmıyor bari velisi kim çıksın ortaya dedik :) ? Yorumlar...
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Looo Huzi infilak etti. Hikaye idi bitti. :D
Bitmezz bu huzi bitmez :)
bitti ye benziyor biim huzicik...:D
ünlü oldu artık tanımaz bizi..buralara ugramaz..facebook a falan takılır..ünlü olmak bozdu huzi yi...
bencede artık ünlü oldu bizi tanımaz :D
orhan abi huzi nerde...velisi sen idin....?kayıp yine...turkcell reklamlarına cıkıyor ama..buralarda göremiyoruz...
Osman Doğan sana bi uçarım bi uçarım varya....Yokluğumu fırsat bilip hemen saldırmışsın...
huzi yokluğunu hissettirmemelisin ...:)
Tavuğun velisi mi olur:D
bir kümes horoz var acaba hangisi velisidir:D
yeni reklam flimi çok kıyak olmuş çingiş pembesi
Evet huzinin velisi benim.Çok güzel ve sevimli biri onu tanısanız çok seversiniz.Selamlar
İbrahim Sadıcın Olarak Yazıyorum:)
Canın Tavukmu çekti Canım:D
Şu oyuna bakta gör ! Tavuk nasıl intikam alıyo...
http://www.e-dologic.co.il/kapara/
huzeyfeeeeeeeeeeee ne kadar ayıp...
insan dedesini öyle fırlatır atarmı...bi de fatih abi kefil olmuş sana..:D
Uçan tavuk olurda, uçan teneke olurmu acaba?Selamlar
Verdiğin linki tıkladım,hakikaten tan senlik birşey olmuş. Amma güldüm ya :)
Yaw bende hastalık oldu,sürekli bu oyunu oynamaya başladım :)
tavuğun uçanı olduğuna göre herşeyin bir uçanı olur artık...
dilin Pabuç Gibi Olmuş ibrahim:) espiri yeteneğin baya gelişmiş Canım :) ben derim Huziyi hafife alma:D
calicim huziyi hafifemi alıyorumki o bizim kardeşimiz ancak kucağımıza alırız biz onu ...:D
annadın sen onu :D:D:D
Sapık:)....
İbo kırmıyayım boynuzunu,utanmaz insan tavuga böylemi saygı duyar uçan teneke.Selamlar
abi adı üstünde tavuk...yemekten başka ne yapablilirim ki, hemde iyice kızarmışını... :D
Bana destek veren tüm abilere selamlar saygılar... :)
Ne yani şimdi bu bana destekmi :(
aaaaaaaa RECEP İVEDİK'in tavugu değil mi bu resimde ki?Vayyy Turkcell reklamlarında başrol oynayan tavuk buuuuuuuu....Hemen bi imza ve beraber fotograf çekilmeeye gelicem
Ah burda neler olmus ? Peder Neti yasakladı giremiyom :) Her seneki standart hareketler Huzi Kanatlarına dikkat et canım :)
recebin kuşu huzicik