Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümünden emekli olacak arkadaşımıza yeni hayatında başarılar dilerim...
Bu arada en büyük hayali olan öğretmenlik mesleğini Nizipte yapar inşaallah...
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Bu oglanin yasi da erdi artik, bunu evermek de lazim...
Sayın gökhan okulunun bitmesine çok sevindim,
senin gibi aktif ve başarıl bir öğretmenin nizibimize çok faydalı olacağına inanıyorum,
Nizibe nizipliden daha çok kim faydalı olabilirki,
benim memleketlim diyerek dört elle sarılırsın inşallah.
Nizipte öğretmenlik yapmanı canı gönülden isterim, isteriz...
Hayatta başarılarılarının devamın dilerim...
Sevgili gökhan öncelikle seni tebrik ederim ve bundan sonraki hayatında Allah c.c senin yanında olmasını dilerim.Gerçi mezun olup olmadığın ve hatta okuyup okumadığın konusunda tereddütlerim var ama neyse.Ha bu arada bu elbiseleri nerden buldun banada söylede bende çektireyim birkaçtane resim.Acaba fotoğrafçıda komple takım bulunurmu.:):)
Gökhan hayırlı olsun okulu bitirdin ama asıl okul şimdi başlıyor Allah güç kuvvet versin Hayırlı iş kapıları açsın..Amin...
hayırlı olsun.inşallah okulumuzda göreve başlar.bekleriz
hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun gökhan,uzun bir yolu anlının akıyla bitirdin.darısı mezun olamayanların başına
Vay vay vay tosunum mezunda oldu,gözlerim yaşardı. Tey tey tey
Allah hayırlı etsin bu günleride gördük.Orhan amcası şimdi bu senden beni everin diye istekdede bulunur,bundansonra işin zor.Selamlar
He ya birde işin o yönü var,tamda metalden kurtulmuşken bu başımıza bela olacak :)
Gökhan kardeşime eğitimcilik yolunda başarılar dilerim.Zira O,kısa bir süre sonra,kutsal bir misyonu üstlenecek.Rabbim yardımcısı olsun.Bu arada memleketimden bana ne getirdin gökhan.
gökhan kardeşimi tebrik ederim. inşallah bu kutsal görevini memleketimizde layıkıyla yerine getirir.
evlenme işine gelince gökhanın o işi biraz yaş :D
Gökhan kardeşimizi,tebrik ederim.Allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah...
buraya yazan yada yazmayan arkadaşlara Tüm iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Aslında ben bu sitenin mezunuyum. Çünkü okulla beraber site ile haşı neşir oldum sonrada aldı başını gitti :)
Böyle bir güzel siteyi bize sunan başta Admin abim ve diğer yönetici arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
İnş. kendi memleketimde göreve başlarım ama olmazsa da üzülmem çünkü yer bizim;)
Evlenme konusuna gelince benim büyüklerimin bana sözü vardı şu okulunu bitirde öyle konuşalım bakıyor da birbirinin üstüne atıyorlar:D
İbo senin tuzun kuru tabii öyle dersinn:P
Saygı Sevgi ile Kalın. Bugün den sonra siteye fazla giriş yapamayacağım malum öğrencinin sınavı bitmez sıra son sınav KPSS de:)
Gökhan tebrik ederim, Mevlam yar ve yardımcın olsun.
Everme işine gelince sorun değil, imece usulü halleder seni de aradan çıkarırız.
abi Hayırlı Uğur Olsun....geçmiş Olsun Diyelim :)
rabbim Darısını Başıma Nasip Eylesinnnn önce Kazanim Hayırlısı Ile
evlenme Işine De Gelince Orhan Abimin Yakasına Yapışırız :D:D:D
gökhan abi gözünüz aydın hayırlı olsun diplomanın darısıda bizlerin başına inş.
Ben inanmam..mezun olması imkansız :)))))