nizipli genclerin eglenecegi ve tanışacakları panel neden yok nizip.coma duyurulur
:mad:
Yazdırılabilir Görünüm
nizipli genclerin eglenecegi ve tanışacakları panel neden yok nizip.coma duyurulur
:mad:
olmadı olmayacakta nizip bu kafa ile gitigi sürece zor büyür büyümek sadec nüfus olarak deil sosyal olarak 100,000 bin nüfus lu bir ilçede gece bir tık bile yok hareket yok eğlence merkezi flan yok allah yardımcımız olsun
ooooooo cadde27 cosmus ya...eğlence merkezi falan...Arkadas.Var işte Osmanlı parkı,Piknik alanları vs.dolu nizip belediyesi maşallah harıl harıl çalışıyor..Daha neler olsun ki arkadasım.
evet süttçü kardeş nizip belediyesi çalışıyor maşşallah nazar degmez inşallaaaah .osmanlı parkımıs iyiki osmanlı parkı varmıs oda olmasa nizipli ne yapaçakmış yav vay niziplilerin haline eyvah eyvah .akşam sosyalasaçak bir yer say bakalım biz bilmiyoruz . ha osamnlı parkında dur tahmin edeyim akşamları iyi bira içilir iyi ***** içilir iyi kötü olupta iyi olan herşey yapılır ben öyle tahmin ediyorum . genede allah nizip belediyesinin tekerine daş degdirmesin onlar olmasa osmanlı parkı olmazdı :-)
Öncelikle bu eğlence yeri olarak kasdettiğiniz yerler neler onları yazın...Sonra bunu belediyemi yapar yoksa şahıs mı kendi yerini acar onu düsünün...Eger belediyenin yapacagı bi calısma ise bunları tartısmanın yerine bir iki öneri sunarsanız daha faydalı bişeyler yazmış olursunuz...
sadece şahıslar yapabiir belediyemizin onu yapabilcek gücü yok!! ama gerçekten çok işe yarar bir an ewwel çalışma falan başlatıulsın nizip in sadece akşam takılcak yeri osmanlı parkı oda artık sıktı çünkü hep aynı şeyler farklı bişey yok
Arkadas daha neler olsun....gidin fıratta gezin,toplayın arkadas cevrenizi halı sahada mac yapın,haftada 2-3 gün toplanıp sohbet edebilirsiniz,cafeye gidip çay fln içibilirsiniz...Daha ne olsun yav...
Insanların takılacakları mekan sayı ne kadar atarsa yada aynı cafeden bir den fazla olursa arkadaşaların ve bizim gidebileceğimiz yer de seç sanşsımız olur. Rekabet olduğu yerde kalite de artar.
sinema yokkk..türkü cafe yokk..varsa yoksa osmanlı parkı..nizip in bu huyunu sevmıyorum..saat 10 yataga kon...işyerı bıle saat 7 den 8 dne sonra kapalı..açık cezaevi gibi...
Kitap okuyun kültürünüzü geliştirin...Boş zamanlarınızın tamamı kitapla geçsin,bırakın dünya eğlencelerini napcaksınız ? Dimi yani....
hayatta herşey eğlence değildir. eğlenmek isteyen insan istediği yerde istediği zaman eğlenir.
konuda nizipli gençlerin tanışacağı eğleneceği yerler neden yok diyorsunuz. bence burda düşünce farklı. amaç kızlarla tanışmak :). yeni dostluklar kurulma niyeti gütmüyor bana göre.
hayat eğlenceden ibaret değildir. sitede dikkatimi hep çekiyor. gençler burada hep eğlenceye yönelik şeyler istiyor. sadece bunu düşünüyor. başka yararlı bir şey istediklerine hiç rastlamadım.
şu osmanlı parkını da ne kadar büyüyttünüz gözlerinizde anlayamadım gitti,,, sanırsınız komple kültür park merkezi oldu! da bizim mi haberimiz olmadı...
hic olmamaktan iyidir. osmanlı parkı .ya o olmasaydı sadece okan parkı olurdu, yine zamanla işallah herşey olur nizip nasıl büyüyosa elbette eglence yerleride zamanla acılır bize ne düşünmek gerekir sabır.
Işte böyle düşünceler olursa nizip hiç bir yere gelemez bir gençler için en basitinden kültür merkezi istiyoz 50 tane sorun yaratıyolar iyiki bu osmanlı parkını yapmış artık ömür boyu gider...
sırasıyla kardeş işallah sabır herşey nizip icin başkanımız cok düşünmüştür allahın ıznıyle fıratı nizipten gecirecek bizlere sadece ingilizce ögrenmek kaldı:D
bir sabah kaltığında, nizip teki zeytin ağaçlarınnın üzerinden güneş ışıkları çevreye yayılırken, osmanlı parkının içinden geçen fırat nehrindeki sandallara binmişsin uzun çarşıda sandaldan iniyosun, 10 dk. yürüyerek nizip çayına gidiyosun, oradaki pınardan bir avuç su içiyosun ,sonra delikli kaya ya gidip balık tutuyosun, bir bakmışınki akşam olmuş, uzun çarşıdaki heykelin önünden, fırat nehrinden osmanlı parka ulaşımı sağlayan sandala binersin geri gelirsin..
inşallah, maşallah , hamdolsun....
hayel etmesi bile güzel :D:D:D
Bu kadar da hayalperest olma. Nizip eskiden senin dediğin gibi olabilirdi ama şimdi imkansız.
abi olacak işallah nizip gitgide gercekten cok degişiyo bizimm gönüllerimiz bir oldugu sürece nizip daha güzel yerlere gelecek işallah