-
LÜTFEEEEEEEN
<div align="justify" Son günlerde site içerisinde bir kimlik konusu aldı başını gidiyor.Siteye üye olduğum günden beri kimlik gizlemenin hiç bir sakıcasını görmedim.Eğer bu kimlik saklamanın sakıncasını bilen varsa lütfen cevap yazsında bu konuda cahil olan ben Mehmet CANKESEN'i aydınlatsın</div .
-
Kimlik saklamanın tabiki hiç bir sakıncası yok herkes özgür ve dilediği gibi nick almakta serbest. Millettin kimlik konusunda Huzeyfe'ye takılmasını kastediyorsan , o işin espirisidir,herkes Huzeyfe'ye takılır.
Onun dışında herhangi bir kimlik sıkıntısı oldğunu sanmıyorum.
-
Orhan bey zaten gerekeni söylemiş, kimsenin kimliğini bilmeyiz, bildirmeyiz..
-
<div align="justify" Orhan beni yanlış anladın.Benim Huzeyfe ile işim yok.Ben sadece bazı konularda fikir beyan edip daha sonra girdiği nick ile siteye bir daha uğramayanları kastediyorum.</div
-
alıntı:
"quote" admin demişki:
Orhan bey zaten gerekeni söylemiş, kimsenin kimliğini bilmeyiz, bildirmeyiz..
Ben sizden kimsenin kimliğini sormadım.Sadece bu konuda fikir sordum sayın ADMİN bey.
-
Mehmet bey, Ramazanlık gün konuyu pek anlamadık galiba :)
biraz açarmısın, saygılar
-
<div align="justify" Akif bunda anlaşılmayacak bir şey yok.Ben sadece siteye bir konu hakkında fikrini beyan edecek olan birisinin kendi gerçek nicki ile değilde başka bir nick ile fikrini beyan edip ortadan kaybolmasına kızıyorum.Eğer bir fikir beyan edilecekse açık açık beyan edilsin.Neden gizli nick ile yapılıyor bu işler.Bilmem anlatabildimmi.</div
-
Mehmet abimin dediğini çok iyi anlıyorum ve de katılıyoruım...
herhangi bir konuya yorum yazmak için anlık üyelik alan kişilerden bahsediyor, ama bu kişilerin bir kısmı adminimiz tarafından tespit edilebilsede malesef önüne geçilemiyor yani tamamiyle kişinin kendisiyle alakalı bişey.
-
Ya Abi tamam şimdi oldu. Özür dileriz önce anlayamadık. Fakat;
Bizde yakınıyoruz anlık üyelerden,tek mesajlık üyelerden,ama ne yaparsın abi ,edep meselesi.
-
-
Birşey olduğu yok Huzeyfe'ciğim.Sen kafanı yorma.Benim ne anlatmak istediğimi anlayan anladı.
-
Yani kimliğin gizlenmesi hususu ayrı ama Bir insan nasıl olur da iki ayrı isim alıp yazı yazar anlamak imkansız bu bir psikolojik sorun olsa gerek. Yazacağın bişey varsa mertce yazar tepkini ona göre koyarsın. Adam bir ali bir veli olup kendisiyle çelişiyor. Anlamadın gitti arkadaş.
-
<div align="justify" COŞKUN KARDEŞİM AĞZINA SAĞLIK BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİMDE BUYDU.ASLINDA BUNLAR GİBİLERİNE BİRŞEY DENİRYA NEYSE BİZ YİNE ADABIMIZI BOZMAYALIM.SAYGILAR.</div
-
benim de çok di,kkatimi çekti açık açık ta o forumun altinda yazdım birkaç nikle gelenleri.HA BİRDE O TİP ARKADAŞLAR ÇOK UYANIK YA KENDİSİ BİŞEY DİYOR YİNE KENDİSİ TERS TEPKİ VERİYOR:))YA SİZ KİMİ KANDİRİYORSUNUZ.BURADA OYNAYACAGİNİZA ÇİKIN KUMLA OYNAYIN ÇAMURLA OYNAYIN SOKAKTA
-
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Noluyo burda yaaaa.....?
ABİ DAĞITMA KONUYU HEHEH
-
Mehmet kardeşimin bu önerisinden sonra sistemi değiştirdik, geliştirdik. Artık günü birlik üyelikler ve taciz etmeler son buldu. Bundan sonra daha seviyeli ve tutarlı bir tartışma platformu için elele vereceğiz.
-
son yapılan değişikliklerden sonra bu problemin önüne geçildiği kanısındayım,
teşekkürler admin abi :)
-
Site gerçek seviyesini yakaladı. Bundan sonra değerli büyüklerimizide bekleriz.Teşekkürler admin
-
Site gerçek seviyesini yakaladı. Bundan sonra değerli büyüklerimizide bekleriz.Teşekkürler admin!..
-
Mehmet abime aynen katılıyorum benimde en çok rahatsız olduğum olay bu kardeşim eğerki bir insan bir şey düşünüyor ise bu tezinin arkasında durmalı ve hürce savunabilmelidir ki söylemleri anlam kazansın ve Mehmet abi bende kendime dedim ki artık tanımadığım insanların hiç bir söylemini karşılık vermeyeceğim bu sadece günü birlik üyelikler de değil eski üyeliklerdede var burası bir chat veya oyun sayfası değil bence bu sitede herkes kendi adı ile girmeli ve yazmalı ki samimiyetine ve ciddiyetine inanalım