Yazdırılabilir Görünüm
Bakın açıklamada ne diyor ;
yıl 12 ekim 1992
Eloğlunun içeride ve dışarıda yendiği Aydınspor dün geldi koskoca Fenerbahçeden puanı kaptı.
Son cümle ise ;
Gerson da oyundan çıkmasa KADIKÖY de yeni bir AYDIN FACİA sı yaşanacaktı.
Fenerbahçe liler iyi tanır Aydınspor u . Lig den düşmesi için ne dualar etmiştiler.
dogrusun hakan abıı fenerın ancak cıncondan baskasına gucu yetmıyor garıbımın sız kalkın avrupada her takımı yenın uefa kupasını alın kalkın alı samıyende fenerbahceye yenılın yanı bunudua goz onunde bulu8ndurun
tskler hakan abı cok guzel bı moral oldu :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rTgBurw3qQM[/youtube]
Maçtaki sesler alisamiyende fenerli taraftarlar tarafından geliyor :D
üstelik yıl 2000
Bu Da JOHNSONUN GOLÜ
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o4MEoUWVIww&NR=1[/YOUTUBE]
Yaa 3-0 dan 4-3 lük maça ne demeli...
6-0 hatırlatmıyorum bile, bu kadar eziklik yeter :D
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AsoaQSq5DC4&feature=related[/YOUTUBE]
İbo can 7-0 unuttunuz harhal.Öptüm anladın sen onu.Selamlar
Yukardaki videolardanda görüldüğü gibi herşeyimiz ispatlı, sizde şu 7-0 fantezinizi ispatlayında inanalım artık...
bide kaç yılındaydı 1912 miş
yani Fener vatan savunması için savaştayken cinconlular top peşinde:D
ibo bu kadar acıtcağını bilsem açmazdım konuyu. resmi bile silmişsin :)
1992 neyse 2008 de öyledir.
anlıycağın 1912 7-0 sonuç ise
6-0 da sonuçtur. 7-0 kabul etmiyorsa fener 6-0 ı cimbomlular kabuletmez.
6-0 ra hepımız sahıt olduk ve gorduk ama 7-0 sen hatırlıyormuusn hakan abı
hakancım valla resmi ben silmedim, galiba resmi aldığın sitenin linkinde problem var :)
yıl 1912 de olsa 1012 de olsa vallahii geçerli sayacam ama yeterki ispatlayın... :D
bu dedikodu olsa bile fenerlileri strese sokmaya yeterli oluyor.
bir dokun bin ah işit fenerlilerden :D
pazartesi görelim hele.... kimler sus pus olacakk
haydi aslanlar bu sene sampiyonluk yakisir size...
ezikbahcelıler...........:)
fenerbahçeliyim ama olsun yinede tebrik ederim
Tüm Fenerbahçeliler Büyük Geçmiş Olsun Helal Be Cimbom
Tüm Fenerbahçelilere Büyük Geçmiş Olsun!!!!! :d:d:d
başkalarına göre tesadüf bize göre SÖKE SÖKE
Feneri yenmek çok güzel yaa :)
Feneri yenen Cimbom taratarlarını yürekten kutluyorum. Başta acımızı paylaşan sevgili kardeşlerim, Orhan Çelik, Hakan Şahin, fsoyarik, Gökhan Dokuyucu, sahin 0475, huseyinb88 ve yasmin kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim camia çok büyük olduğundan burada tek tek herkese yazmak zor oluyor. Bizi seven galatasaraylı dostlar nerede olsa bulur, ama yinede sizleri yormayalım diyoruz, taziye evine sizleri bekliyoruz. Sevgili Orhan Çelik kardeşim, bize bir güzellik yaparsanız artık. Taziye evlerinden birisini bize ayarlayında gelenleri orada karşılayalım, hiç değilse gelenlere çay ikram edelim. Konukseverliğimizi sizlere gösterim değil mi..
eyvahhh yasmin de galatasary lıymış...teknık direöktürü gönderılmesı ıle kesın baglantısı vardır..doğuş tan muhalefet ya...
eğer bu maçı fenerbahçe kazanmış olsaydı. şuan bu konuda susmazlardı. söylecek sözleri yok. oysa galatsaraylılar bile tek kelime yazmamış. oysa ki bizim için çok güzel bir olay uzun zamandır üstüste iki defa yenememiştir feneri. :D
ezikler en azından şunu anladılarki parayla herşeyi alamazsın.bu yürek işi.hadi hayırlı işler
Bir beşiktaaşlı olarak bu sene sivas veya fenerbahçenin şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum. Ama beşiktaşın 15 puanı elinden alınmıştır. Bana gs'nin hakemle maç kaybettiğini söyleyebilirmisiniz. Bileğinin hakkıyla sivas bu mücadeleyi sürdürmektedir inş. şampiyon olurlar. Zalad ve malatyaspor hadisesini unutan beşiktaşlıların neden fb aleyhine olduklarını anlamıyorum.
güzel kardeşim cimbom tam 14 sene şampiyon olamadı.biz bu 14 senede neler döndüğünü ne penaltıların verilmediğinive nekadar komik penaltıların verildiğini çok iyi biliyoruz.kırılan gol rekorlarının rıdvan dilmene,metin tekine nelerin çalındığını biz çok iyi biliyoruz.yani biz biliyoruz bu 14 senenin ne kadar temiz olduğunu.bi tutturmuşsunuz yok zalad,yok ankaragücü maçı diye.peki siz aynı sene bjk-a.gücü veya fb-a.gücü maçlarının sonuçlarını biliyormusunuz.hariçten gazel okumayalım lütfen.
ya biz galatasaray artık alıştık her sene şampiyon olmaya keşke bu sene de fener olsaydı yazık sevinsinler
feneri yenmek artık alışkanlık yapmış bizlerde napalım kader yine cimbom şampiyon yine cimbom alışkanlık olmuş artık dierlerinin bir galibiyette yapdığı kadar çok tepkiler göstermiyoruz ee nede olsa alışkanlıklar bazen ii oluyo :)ama acıyorum işte şu fenerlilere okadar hawa atıyolar bir galibiyeti alamıyolar....
sallamasyonlarınız da ne kadar kuvvetlıymıs ha
sallamasyon değil arkadaşım gerçek maçı yapanlar bile yenilgiyi kabullenirken sizlere noluyoda böyle sawunmaya geçiosunuz anlamıyorumm ii olan herzaman kazanıyo we demek ki ii olan gs ki gs kazanıyo öncelikle o topa nsıl wurulacağını öğrenin snrda gelin karşımıza...:cool: