slm ben 2001/2002 mezunu tuncay kendi memleketimizin sitesinde bulusalim
benbaskan
Yazdýrýlabilir Görünüm
slm ben 2001/2002 mezunu tuncay kendi memleketimizin sitesinde bulusalim
benbaskan
valla dostum biz anadolularý çak çaðýrdýk buraya amma kimse davete icabet etmiyor.ben 2000 çýkýþlýyým. adým Nizipli_kurt.ömer,haci,alli,topik size sesleniyorum olumm,gelin artýk buraya!!
Nizipli bir kaç arkadaþýnýza tlf etseniz, belki haberleri yoktur bu bölümden
valla abi adamlara söyledim bir iki ama iþte herzaman giremiyorlar.ama yakýnda bu site üzerinden mesajlaþacaz.memlekete gidince bu siteyi herkese duyuracam.önceden biz kendi sitemiz üzerinden yazýþýyorduk.a sayfa iptal olunca yeni adresimiz burasý olacak.hatta senden bir özel kullaným rica edebilirim.
Nizipli kayboldun, sesin soluðun çýkmýyor epeydir.
Oooo BAÞKAN nasýlsýn kardesim. uzun zamandýr 5-6 kisi harýcý gorustugum kimse yok. inþ. yakýn zamanda görüsüp eski gunlerin muhabbetlerinde kahkahalar atýp egleniriz. allaah emanet olun sevgili arkadaslar
Her zaman görüþelim arkadaþlar. Biz burayý sizin için kurduk. tüm arkadaþlarýnýzý bu bölüme davet edin. Tanýþalým,kaynaþalým.
alýntý:
kepetto?:
Oooo BAÞKAN nasýlsýn kardesim. uzun zamandýr 5-6 kisi harýcý gorustugum kimse yok. inþ. yakýn zamanda görüsüp eski gunlerin muhabbetlerinde kahkahalar atýp egleniriz. allaah emanet olun sevgili arkadaslar
arkadaþ inþ buluþuruz ama kimse gelmiyo ki bu siteye hep baþka sitelere takýlýyolar olmiki böle yaws:)
eyvallah kepetto kardeþim seni aramýzda görmek güzel bir duygu:)....
Buradayýz TUNCAY kardeþim seni hiç göremiyoruz.
Ohh ne güzel hah þöyle saap çýkýn sitenize...
yav artýk günlük olarak takýlmaya çalýþacam.......:)
ben de hüseyin (dino)
baþkan adýnne
ismim tuncay çelik arkadaþým
2003 mezunuyum ben de slm arkadaslar
Keþke bende Nizipte okusaydým hiç olmazsa Niziplileri yakýnen tanýmýþ olurdum.