-
Keşke hiç tanımasaydık
Bir rüzgardı geldi geçti,üstelik ardında izler bırakarak....
Bazen diyorum keşke hiç tanımasaydık,bilmeseydik keşke....
Belki bu kadar özlemez bu kadar yanmazdık ardından....
Anladım artık vasfına ermek çok zor,bize düşen sadece ağlamak,üzülmek,ve gelecek yaz mevsimini dörtgözle beklemek....Ölene dek.....
Teşekkürler www.Nizip.com
Teşekkürler ADMİN
Teşekkürler tüm dostlara ve selam olsun sizlere....
-
Hep derler sanaldan bişey çıkmaz kim demişse halt etmiş,
bizler Nizip.com olarak sanaldan öyle güzel dostluklar çıkardık ki .......................
Orhan abimizinde dediği gibi bizlere artık ağlamak,özlemek ve gelecek yazı beklemek düşüyor malesef...
bir insanın hayatında sevdiği değer verdiği gerçek dostlarının bulunması, sevinçlerini ve üzüntülerini onlarla paylaşması kadar güzel bir duygu yoktur bence...
Tabiki rabbim bizleri karşılaştırmak için Nizip.com'u vesile kıldı... Rabbime şükürler olsun,
Sitedeki bütün dostlara ve adminimize teşekkürler
-
Bu konuda benle aynı fikirde olman beni çok sevindirdi. Fatih abimizin en büyük hayranı olan Nizip72 den ses çıkmadı,hayırdır inşallah?
-
ÖYLE BİR İNSANI BİZLERE TANIŞTIRDIĞIN İÇİN TŞKLER NİZİP.COM.TŞKLER.ADMİN.
ALLAH RAZI OLSUN .GÜZEL İNSANDAN BİZ BİR ABİ KAZANDIK..
Dostluk, dallara goncadır, dostluk sırattan incedir, dostluk her şeyden öncedir, sönmesin muhabbetin közü... "Merhaba"dır dostun sözü..."
" Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun. Hayatta bir kere ağlarsan o da mutluluktan olsun dostum...
TÜM DOSTLARA SELAM OLSUN.
HAYATTA HERŞEY BİTER. BİR GÜN GELİR HAYATTA BİTER. SEVGİ.SAYGI BİTMESİN.
-
efsane buradaydı......( fsoyarık)
hepinizden Allah razı olsun.. bu ne güzel bir gönül dostluğu....
-
ne sanalı kardeşiiiiiiimmm
bizim yazılar sanal ama yürekler hep bir cemaat
birbirinden güzide insanlarla tanıştığınız bir mekana kim sanal diyebilir...
hepinize teşşekkkür ederim abilerim ......
ve tabi ki bunlara vesile olan akif abimize, akif abimize de yardımlarını eksik etmeyen diğer abilerime çooook teşekklür ederim...
-
يقولون ان الموت صعب علي القتي
مفارقة الاحباب بالله أصعب
-
keşke türkçesini de yazsaydınız hocam..
-
Kardeşler, kardeşler benim adım geçmesin lütfen. İstirham ediyorum ben sadece vesile oldum sizler güzllikleri yakaladınız ve sürdürüyorsunuz.Fatih abimin ellerinde öperim, yeteri kadar ilgilenememenin üzüntüsü içerisindeyim.
-
Yukarıda hocamın yazdığı mısrada çok anlamlı: Hocam müsaadenle,
"Derlerki bir gencin ölümü gerçeken zordur.
.
Dostların ayrılaması billahi bundan da zordur.".
-
Konuyu ilk okuduğumda az kalsın ruhuna fatiha okuyacaktım....
Çok korktum valla........
Neyse şaka bir tarafa;
Yazıları kadar yüzüde güzelmiş....
Ama maalesef tanıma fırsatım olmadı...
Fakat sizlerle tanışacağım gün,acaba benim içinde böyle bir konu açarmısınız sevgili Orhan abim.....İnan çok duygulandım....
-
Haaaaa aklımdayken;
Admin abimiz kendisine edilen teşekkürlere kızıyor,sorun diiil,kızma abicim....
Heeeeey...! Milleeeeeeet....!
Bana teşekkür etsenizde olur.... Ben kendisine diploma vermeseydim bu kadar yazıp çizermiydi...?
Hem Nizip'e gelişinde % 0,3 benimde etkim olmuştur hani.....
Eeeeee dimi yaniiiiii....?
-
al bendende okadar huzeyfe valla bende korktum alla alla dedim adam öldümü böyle konusilar ama daha anlamis deilim niye böyle konusuluyo
-
helin kardeş resimdeki abimiz bizleri bu forumlardan tanıdı. Nizipli ama uzun zamandır ilçemize pek gelmiyordu. Sitedeki arkadaşları tanımak için taa bursa'da kalkıp buraya geldi. Kısa bir sürede çok güzel dostluklar kurdu. Ve çok kısa süren bir beraberlik neticesinde yakinen tanıdığı insanlardan ayrılmak hem ona hem de diğerlerine çok zor geldi.
Mesele bu kadar basit !!!! ????
Allah selamet versin.
Edited by - coskun on 10/5/2006 10:47:18 AM
-
DOSTLAR BEN SİZLERİ TANIDIĞIM GÜNDEN BU GÜNEÇOK HEMDE ÇOK SEVİNİYORUM HER GÜN ALLAHIMA ŞÜKREDİYORUM SİZLER KADAR GÜZEL İNSANLARI RABİM BANA LÜTFETTĞİ İÇİN
ÇOK ÇOK DA ÜZÜLÜYORUM ACABA BİR GÜN SİZLERDEN BİRİNİ İNCİTİRMİYİM DİYE
GERÇEKTEN UZUN YILLARDIR NİZİBE GELMEMİŞTİM SIRF SİZLERİ GÖRMEK SEVMEK İÇİN TANIMAK İÇİN GELDİM BENDE KEŞKE GELMESYDİM SİZLERDEN AYRILMAK BENİ ÖYLE PERİŞAN ETTİKİ HALA NİZPTE OLDUĞUMU ZANDEDİYORUM AMMA HEYHAT!.................
BAŞTA BİZİ VESİLEDE OLSA BİR ARAYA GETİREN ADMİNİMİZE MİNNETARLIĞIMI ÖDEYEMEM
ÖZELLİKLE GEREK NİZİBİZİN DERDİNİ DERT EDİNEN GEREKSE İNSAN LARIN DERDİNİ DERT EDİNEN İNSAN SEVDALISI DOST SEVDALISI YAPTIĞI HÜRMETİNDEN VE HİZMETİNDEN UTANDIĞIM BAZEN BOGAZIMI DÜĞÜMLETİP BENİ AĞLATAN SEVGİLİ ORHAN KARDEŞİME HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM
SEVGİLİ NİZİP 72 NİN SEVGİ VE MUHABBETİNİ NASIL ANLATAYIM BİLEMİYORUM,GALİBA ATLATAMAMDA
CAN DOSTLARIM HANGİNİZİN ADIYLA BAŞLAYACAM İNANIN ŞAŞIRDIM ALAHIM BU YÜZ YILDA BÖYLE EDEPLİ TERBİYELİ GENÇ OLUP DA BENİ UTANDIRAN GÖKHAN.NİZİPLİ KURT,METAL ,GÖKHANIN KARDEŞİ,
BİZDEN SEVGİ VE HOŞ GÖRÜSÜNÜ ESİRGEMEYEN BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE SİTE ÜYELERİMİZDEN HASAN, COŞKUN,YUNUS,MAHMİL BEY KARDEŞLERİM İLE DİĞER ADINI ÇIKARAMADIĞIM KARDEŞLERİME
MÜZMÜN BEKAR HUZEYFE İLE KIYMETLİ AKHENATON KARDEŞLERİME
SEVGİLİ AHMET KARADAĞ,FELSEFE VE MUHARREM BEY KARDEŞLERİME
YAZILARINI ZEVKLE OKUDUĞUM KIYMETLİ HALİL İBRAHİM HOCAMA
SEVGİLİ CENGİZ,RAMAZAN TARHAN,AHMET AKSOY ,PALA,KKASIM, FECRİ SADIK VE NİZİP COM GECESİNDE ADINI ÇIKARTPTA YAZMAKTAN ACİZ KALDIĞI TÜM SİTE ÜYESİ KARDEŞLERİME AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDRİM HEPİNİZE BURADAN SELAMLAR
SEVGİLİ ORHANIM BENİ UTANDIRDINIZ VE MİNETTAR BIRAKTINIZ
KIYMETLİ DOSTLAR SİZİ TANIMAKLA GÖNÜL SAYFAMI ÖYLE KABARTINIZKİ GÖGSÜM İLERDE YÜRÜYORUM ZİRA HER BİRİNİZE BİR SAYFA AÇMAK HELE HELE BAZILARINIZA DAHA FAZLA SAYFA AYIRMAMDAN DOLAYI GÖGSÜM ÇOK ŞİŞKİN DURUYOR
HEPİNİZE MİNNETTARIM ÖLENE VE ÖLDÜKTEN SONRADA SİZİ UNUTMAYAN KARDEŞİNİZ OLARAK HER ZAMAN EMRİNİZE AMADEYİM
UNUTUĞUM KARDEŞİM VARSA BENİ BAĞIŞLASIN MALUM RAMAZAN.
-
SEVGİLİ SAKALI SENİ TANIMAK AYRI BİR ZEVKDİ UNUTMADIM
-
Sanki biz kendisini sevmiyoz..... :(( (hiç bahsetmemiş)
Verdiğim diploma boşa gitti desene.....
Olsun abi,tamam,canın sağolsun....
Bende yarın kasım abim için bir konu açarım... Yeterki kasım abim bana bir karizmatik fotosunu yollasın....
-
VAY BE DAYICIGIM BANA AYRI CA Bİ KONU ACMIŞ:))AYNEN FATIH DAYI SENI BIR DAYIM OLARAK GÖRMÜYORSAM NAMERDİM.ALLAH SANA UUZN ÖMÜR SAGLIKLI MUTLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN.DOGRU YOLDAN AYİRMASIN SENİ VE TÜM İNANANLARI.
-
teşekür ederim can dostlarım vallahi beni utan dırdınız .orhan hocam allah büyük ve sen sabret bende seni seveceğim.
sevgili huzeyfe seni konu içinde ayrıca yazdım bak kopyalıyorum.selamlar
MÜZMÜN BEKAR HUZEYFE İLE KIYMETLİ AKHENATON KARDEŞLERİME
-
Orhan Abi sana helal olsun valla. Ne lüzumu vardı şimdi?
Gözler aynı çıkmazlarda, sözler aynı sen... :'(
-
ya orhan abi ilk görünce korktum valla ya...dedim acaba noluyofatih abi siteden mi gitti falan diye...ben siteye ilk girdiğimde bu kadar güzel dostluk abilik ilişkisi olacağını düşünmüyordum ama şimdi düşnüyorum da bu site gibi bi site var mıdır acaba?ben fatih abi gibi baba adam tanımadım...adminimize ve diğer bu siteyi kurarken emeği geçen herkese çok tşk ederim...hepinizi çok çok seviyorum...
-
Sağol abiçiğim bakın abimiz giderken ki resimleri valla sevgilimden ayrılsam bu kadar üzülmezdim :)
abim seni tanımak benim için büyük şerefdir.Gerçekten senin gibi insanların var olduğuna ben inanmıyordun ama demek ki hala allah dostları varmış. Ben yağçılığı sevmem gerçek ne ise onu söylerim abim seni gerçek abim saydım. İyi ki varsınız.
-
Seni abim gibi sevdim sizde beni kardeşiniz saydınız Allah sizden ve bizi burada buluşturan Adminimizden razı olsun ve bu konuyu açan canım bir tanecik orhan abimden bin kere razı olsun....
-
sevgili dostlar inan sizlerden ayrılırken o kadar canım yandıki ben bu acıyı 17 yaşımda ilk defa ankaraya okumak için gittiğimde yaşadım,zandettimki arabanın tekerleri hep ütümde döndü durdu, sevgili kurt la az bir zaman buluşa bildik o benimle konuşurken b en zamanın bitmesini hiçmi hiç istemedimhepinize minnettarım hele orhan kardeşimin bizim için yaptıkların asla unutamam sevgili bekar can dostlarım benim
-
Gökhan resimler için teşekkür ederim. Fatih Abi az da olsun görüştük ya o da yeter. Hani derler ya az zamanda çok ve büyük işler başardık. Biz de az zamanda çok büyük diyaloglara girdik. Allah bu muhabbeti bozmaz inşallah. Hadi bize bir güzellik yap. Bayramda da gel.
-
Birkaç defa oturmak nasip olmuştu kendisiyle,gerçekten beyfendi ve doğal bir insandı,bi daha ki gelişini dört gözle bekliyoruz..