-
2.300 AİLEYE YARDIM
Başkanlığını H.Fevzi Akdoğan'ın yapmış olduğu NİZİP YOKSULLUKLA MÜCADELE DERNEĞİ ''gıda bankası'' adı altında yaklaşık,2.300 yoksul aileye gıda yardımı gerçekleştirdi. Ramazan ayı içerisinde olmamız itibariyle,bu yardımların daha da anlam kazandığını söyleyen vatandaşlar,gerek Başkan Hacı Fevzi Akdoğan'a ve gerekse,derneğe bağışta bulunan işadamlarına teşekkür ettiler.
Verilen yardım paketleri 3-5 kişilik bir aileye tam 8-9 ay yetecek kadar olması da ayrı bir güzellikti.
İŞTE O YARDIM PAKETİ İÇERİSİNDE BULUNANLAR:
25. Kg.ŞEKER
25 Kg.BULGUR
25 Kg.SÜMÜT
18 Kg YAĞ
10 Kg. SABUN
10 Kg. MAKARNA
1Kg. ÇAY
1 Kg.ZEYTİN
4 Kg. PRİNÇ
4 Kg.MERCİMEK
10 Kg.SALÇA
.
Edited by - Orhan Çelik on 10/4/2006 3:43:13 PM
-
KARDEŞ ALLAH RAZI VE HOŞNUT OLSUN BAŞKANIMA ÇOK SELAM SÖYLERSEN MEMNUN OLURUM
SEVGİLİ DOSTUM İŞTE İSLAM BU BİR BAŞKASI İÇİN YAŞAMAK ÖNEMLİ OLAN BU ÇİZGİYİ YAKALAMAK BU ÇİZGİYİ YAKALAYANLARA SELAM OLSUN
-
İyi, hoş güzel de illa bunları yazmak mı lazım..!
Bu derneğin imkanları şu kadar aileye yardım yapmaya yetiyor,
filanca şahsın imkanları da bu kadar yapmaya yetiyor... hepimiz yazalımo zaman kaç kişiye nasıl yardım yapıldığını
Gerek toplumsal yönden gerek İslami yönden bu tür yardımlarıntopluma mal olmuşisimler ile birlikte anılması,benceiyi niyeti ve samimiyeti inandırıcı olmaktan çıkarır.
Eğer bu işleri gerçekten Allah rızası dışında başka herhangiamacı kovalamıyorsa daha mütevazi ve tevazulu olmak lazım.
diye düşünüyorum....
-
Bu yardım konusunu yazmadım niye yazmıyorsun diyorlar,yazıyorum niye yazıyorsun diyorlar.
Yardımları veren ile yardımı alanların isimleri deşifre olmamış ki. Burada mütevazi olması gereken kim.?
Veren ben değil,alan ben değil. Sadece yazan benim mütevazi olması gereken benmiyimacaba ?
-
KKASİM KARDEŞ DEVLET ADAMLARI ÖZENDİRİCİ OLMAK ZORUNDADIR.. AHALİNİN FİTNEYE DÜŞMESİNE ENGEL OLUR
BAZEN SAHABİ ÖZNDİRMEK İÇİN TÖVBE EDEREK AÇIKTAN YARDIM YAPTIKLARINI GÖSTERMİŞ BU DURUMLARDA NİYET ÇOK ÖNEMLİ . SAMİMİYETİNİ BİLDİĞİM İÇİN YAZDIM SELAMLAR
-
Bilmiyorum abi,kafam karıştı.
-
Muhalif yazılar olabileceği gibi, yapılan güzel icraatleride paylaşmak lazım. Başkan bu işin tamamını kendi bütcesinden yapmamıştır. Bu nedenle yardımda emeği geçen işadamlarımızında teşvik edilmesi söz konusudur. Böyle bir dernek kurulduğu için ilçemizi şanslı görüyorum. Cenabı Allah sebep olanlardan ve yardımda bulunanlardan razı olsun.
-
Allah hayırlarınızın devamını getirsin.... Her ne kadar biz birşey görmediksede,fakir insanlar adına teşekkür etmek lazım...Dimi...?
-
Ben İstanbuldayım ama Nizipliyim
Kayıt yaptırabilirmiyim
Sevgili Orhan kargo ücretini Ahmet KAradağ öder
Eğer bir pakette bana gönderttirebilirseniz?
Bu yardımlarda şuna dikkat etmek lazım
Yardım alanların gerçekten ihtiyaç sahibi olmasına
Bir çok yerde duyuyor ve görüyoruz ki
malı mülkü ve ihtiyacı olmayan bir çok insanlar da bu yardımlar haksız bir şekilde almış.
Bir bilgi ağı oluşsa bu konuda çok iyi olur.
Emeği geçen herkesten Allah Razı olsun
-
sevgili dostum sakın kafan karışmasın admin kardeşimizin dediği gibi sizi bu konuda kkasim kardeşimiz allah için uyarmaya çalışmış ancak düşüncesi takva cihetiyle olmuştur. işin devlet yönünü farklıdır
ayrıca ben dinleyemedim bir kardeşimiz söyledi SANATCTIZARA HANIM nizibiATV TELEVİZYONUNUDA sahurda yaptıp PROĞRAMDA ÖVMÜZ ÖZELLİKLEDE BAŞKANIMIZI ÖVMÜŞTÜR.
SEVGİLİ DOSTUM BU ZAMAN KADAR TÜRKİYEDE HİÇ BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖGSÜNÜ GERE GEWRE FAKİR OLUPTA BİZE HABER VERMEZSENİZ KIYAMET GÜNÜ İKİ ELİM YAKANIZDA DEDİ İŞTE ZARA HANIMI DUYĞULANDIRAN BU KONUŞMAYDI, BEN BAŞKANIN BU KONUŞMASINDA SAHADA AGLADIM ARKADAŞ
SİZ HİZMETLERİNİZE DEVAM EDİN.SONRA FELSEFEYİDE UNUTMAYIN. SELAMLAR
-
Felsefe abim ,2300 kişilik listede hatalı bir tek isim bile yok.Hatalı bir isim varsa ve onu verebilene helal olsun diyeceğim.Bu kadar kendimizde eminiz.
-
orhan kardeş yazınki memlekette zengin fakir dayanışmasını halkımız bilsin zengin fakirinine sahip cıkmalı allah için.
-
Tebrikler başkanımıza ve hayırseverlerimize devamını bekliyoruz.
-
Açıktan mı Gizliden mi?
Arkadaşlar, Elbette doğru olan gizli yapılandır. Ama Türkiyenin olmazsa olmazlarını dagöz ardı etmemek gerek.
Belediye bir siyasi kurumdur. Yaptıklarını reklam etmezse, bu defa millet, belediye çalışmıyor diyecek, hiç bir işe yaradıkları yok,denecek, aleyhte sözler söylenecek.
Efendim Ramazanlık geldi, Hacı fevzi kaç eve yardım etti diyecekler.
Şimdi gel işin içinden çık. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Yardımları söylesen mi, söylemesen mi?
Reklamın bir siyasetçiye oy getirisi olur. Bu bir gerçektir.
Peki sıradan bir zengine ne faydası olur? O zengin bile reklamının yapılmasını istiyor. Sırf fakir kendisine dalkavukluk etsin ve egosunu tatmin etsin düşüncesi var o zengin de de.
Orhan bey kardeşim!
Reklamda olursa olsun.bayağı sıkılmış ve kafam karışık demişsin.
Hayır kafanı karıştırmaya gerek yok. Bunlar Türkiyenin olmazsa olmazlarıdır.
Sizin yerinizde Evliya bile olsa yine aynı şeyleri yapmak durumundadır. Hayır yapanlardan Allah Razı olsun.
-
Abi yaşça bizden büyüksünüz ve bizden tecrübelisiniz,siz daha iyi bilirsiniz. Öyle diyorsanız öyledir.
-
YARDIM GİZLİ OLUR O ESKİDENMİŞ.ÇÜNKÜ ŞİMDİ MİLLET FAKİR OLDUGUNU AYİP SAYMİYORKİ BU 1.2.CİSİ ZATEN ALANIN NE İSMİ GÖRÜNMÜŞ NE CİSMİ.SADECE ÖZENDİRİCİ OLSUN DİYE YAZILMIŞ BU KONU.İYDE OLMUŞ.KİMİN HAYRİ GEÇMİŞSE ALLAH RAZI OLSUN HEPSİNDEN.YAZILMAMIŞ OLSAYDI DUALARIMIZ OLMAZDI DEGİLMİ..
-
Sakallı kardeşimiz de, bakın nasıl yaklaşmış olaya :)