Büyük bir titizlikle hazırlamış olduğumuz dergimizin 3.Sayısı sponsorlarımızın destegi ile çıkmış ve dağıtımına başlanmıştır.Hayırlı olsun..
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı uğurlu olsun, daha nice sayılara...
hayırlı uğurlu olsun, daha nice sayılara...
hayırlı olsun sponsor olanlara bizlerde teşekkür ederiz...
Emeği geçen bütün zevata,ama özellikle de Ramazan abimize olağanüstü gayretlerinden ötürü gönülden teşekkürler...Nice yeni sayılara...
Sevgili Tarhan'a Sonsuz Teşekkürler Ve Diğerlerinede
Inşaallah 3. Sayıyı Da Bursa'ya Bekliyoruz
Dergimiz Nizip başta olmak üzere Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa ve Almanya'ya dağıtımı yapılacaktır.Nizip dışında yaşayan hemşlerilerimize dergimiz bedelsiz fakat kargo masrafı karşı ödemeli olarak kargo hizmetini de yapıyoruz.Buradan adres vermeleri halinde tüm istek sahiplerine dergi ulaştırılacaktır.Dergimiz yeteri miktarda mevcuttur.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diğer sayılarda olduğu gibi İzmir'de bulunup da dergiyi edinmek isteyenler benimle irtibata geçebilirler.
HayırLı Olsun...
Vallahi Dergimizin üçüncü Sayısı çıktı Biz Hala Birinci Sayıyı Bile Alamadık Istanbuldayız Nasıl Temin Ederiz Diye Sorduk Bir Türlü Cevap Alamadık Yardım Edende Olmadı Eyvallah
Şimdi ve gelecekte Nizip için kaynak olabilecek bu yayınlarda emeği geçenlerin ellerine sağlık
Mehmet bey, derginin tüm sayılarını Oktay Cankesen'den temin edebilirsiniz. Kendisi bir Nizip sevdalısı olup, derginin çıkmasında ki en büyük pay sahibidir. En dar zamanlarında bile derginin tüm masrafını üstleniyor ve ancak bu sayede dergiyi bastırabiliyoruz. Sonradan destekleyenler oldukça kendisine tekrar aktarıyoruz. Yeri gelmişken kendisine ve Ramazan Tarhan beye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bu dostlar gibi daha onlarca arkadaşın amatör fakat gayretli çalışmaları olmasa, bu eserler ortaya konulamazmış, bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Huzurunuzda tüm destekcilerimize teşekkür ediyorum.
hayırLı uğurLu olsun yeni sayımız
hayırlı ugurlu olsun dergide emeği gecen herkese tşk ederiz
Başta Tarhan kardeşimiz olmak üzere tüm emegi geçene ayrı ayrı teşekkür.Selamlar
emeği geçenlere tşkler.
Kapak baya şık olmuş,ellerinize sağlık.
emeği geçenlere tşk ler hayırlı olsun
1500 adet dergi bugün BEN Turizm ile Nizip'e gönderildi.Dergi yarın Nizip'te olur.BEN Turizm tüm sayılarımızın kargo işlemlerinde bizlere son derece kolaylık sağlamaktadır.Bu yardımlarından dolayı Özellikle BEN turizm Nizip bürosu sahibi Ali ÇAKIR beye tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.
Dergiler Nizip'de elime geçti. Bugüne kadarki en kaliteli sayı olmuş. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Bu eserlerin kıymeti gelecek nesillerde daha iyi anlaşılacaktır. Maddi olarakda çok zorlandığımız basımların, son sayısı olmaması ümidi ile.
[JUSTIFY]
Ahmet bey,sizin gibi degerli araştırmacılar bizlere ilham kaynağı olmaktadır.Gerçekten de dergimizdeki tüm yazılar çok degerli ve içerik açısından da zengin bir yapıya sahiptir.Bizlere yazı gönderen ve destek veren tüm dostlarımıza buradan teşekkür ediyorum.Bizler hiçbir zaman yazı ve kaynak sıkıntısı çekmedik.Hatta şu anda 4.sayımızın yarısından fazlası hazır bile.Ama malesef maddi kaynak noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.Buna kalıcı bir çözüm bulabilirsek inşaallah bu kültür kervanı uzun bir süre yoluna devam edecektir.
[/JUSTIFY]
hayırlı uğurlu olsun dergiyi nizipte nereden alabiliriz
Bu arada,Bursa (Fatih Soyarık),Ankara(TBMM),izmir(Fatih Kurt),Elazığ(Gökhan Dokuyucu),Almanya(Çetin Pala),Diyarbakır(Mahmut Karakuş),İstanbul Avrupa(Güngören Nizipliler dernegi,Nizip Sofrası,Antep Sofrası),İstanbul Anadolu(Dürümcü Emmi) noktalarına dergi bırakıldı.Posta yolu ile de tanıdığımız birçok bölge müdürlüklerine dergimiz gönderildi.
dergiyi nereden alabiliriz ya
Adresimden, yani Akpek ticaretten alabilirsiniz.
Birçok resmi kuruma şahsen dağıtım yapacağız.
Sanayi esnafına, muhtarlara, çevre il ve ilçe resmi kurumlarına, çarşı esnafına daha önce dağıtım yaptığımız gibi şahsen ulaştırmaya çalışacağız. En geniş kapsamlı dağıtım ağı için önerilerinizide bekliyoruz.
teşşekkür ederim admin
Dergi elime dün geçti gerçekten çok güzel bu sayımız emeği geçen herkese sonsuz tşl ederim.
Emniyet amirimize bir tane dergi gönderirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
Dergimiz Hayırlı olsun Nice Sayıları İyi Çalışmlar.
Emeği Geçenlerin Eline Sağlık Bursa-orhangazi'den Ahmez özoğlu
dergıyı nereden temin edebiliriz haberı olan varsa yarımcı olsun tskler
emeği geçen ve katkı dağlayan herkese, kocaman teşekkürleeeer.
Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese, kocaman teşekkürleeeeer.
3.sayı Bugün (25.03.2008) Elime Geçti Sağolsun Fatif Soyarık Hocam Gönderdi.
Dergiyi şöyle Bir Inceledim Harika Olmuş Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkürler. Iyiki Varsın Tarhan, Sevgili Admin Sende Iyiki Varsın Ve Iyiki Nizipcom'u Kurdun.
Bursa'daki Nizipliler 3.dergi elimde 7 tane var biri benim, almak isteyen Tedaş'a gelip alabilir
Gelde bu gazın üzerine 4.sayıyı çıkarma :)
Siz de bu aşk olduktan sonra,4.yü de 104.yü de çıkarırız Allahın izniyle...Yolumuz hep açık olsun...
derginiN 3 cü sayısı hayırlı olur inşaalah nice yeni sayılara. biz istanbulda bunlardan haberdar olamıyoruz bizleride bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim adres:gürsel mah.eski beşiktaş cadd. no/1/e kağıthane /ist. adresine dergimizi bekliyorum. gözden ırağız bari gönülerden ırak olmayalım
Dergimizin 3.sayısı JPG (RESİM) olarak Foto galerisi etkinlikler kısmına yüklenmeye başlanmıştır.
http://www.nizip.com/gallery/browseimages.php?c=223
miksam kültürel konular kategorisine bir konu açacaktır.