bekliyorum
Yazdırılabilir Görünüm
bekliyorum
la nerdesiniz gelseneniz
burdayık beyy yaf sıkıldın heralde burda nerdesiniz die soryn:)
slm arkadaşlar bn de cumhuriyet'tenim... Neticesinde 2 sene aynı binada eğitim gördük belki gururdan birbirimizi arkadaştan saymadık(bu gurur her iki tarafta da vardı) ama siz bu sene gidiyosunuz biz hiç kimseyle dargın ayrılmak istemeyiz.
hakkınızı helal edin; bizimde varsa hakkımız helal olsun :)
ALLAH'a emanet olun!!!
helal olsun .. ne hakkımız var dı ki ?*
onu da bilen bilir artık.. 2 sene içinde olmasa olmuştur bişiler. yeni okulunuzda hayırlı olsun bu arada... inş ilerde hepimiz iyi mevkiilere geliriz o zaman bu yılları anımsamak daha güzel olur:) müslüm arkadaşım bide sen hangi sınıftansın 10.mu? 11.mi?sınıflardansın
tabi 3 sene aynı okuldaydık bu arada bey nasılsınnn???
siz 3 sene bizim okulda kaldınız. ama biz sizle 2 sne okuduk. bnde sizler gibiyim bnd bu sene okuluma veda ettim. çükü okulumu değiştirdimm:(:(:(
:)iim beyy yaf bisden başka kimse yoq burda
Slm arkadaşlar ben maruf marufoğlu anadolu lisesi antep serviscisiyim herkese yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dilerim ilker cakır
Hıımmm Oldu Sağol abi
keşke gitmeseydiniz ya biz size çok alışmıştık
ufak tefek konulardan dolayı tartısmamız oldusayda cumhuriyet lisesinin bize karşı gostermiş oldugu ıyı nıyetlı yaklasımdan dolayı hepsıne tesekkurler GALİP
bu yeni eğitim yılında altınbaş ve cumhuriyet liseleri adına heherkese başarılar diliyorum...:):):)
slm arkadaşlar unutmayın ki ilkerhan turizim olarak bizde variz ilker cakır..........
ilkerhan has reported a post.
Reason:Post: maruf marufoğlu and. liseli arkadaslar tek siz yok sunuzAlıntı:
galip efendi ne haber nasılsın
Forum: Okul Arkadaşların Burada
Assigned Moderators: nizip.com, ibrahim, esera79, Kasım Böler, Tarhan, Metin Kılıçparlar, Orhan Çelik, FB
Posted by: boksör
Original Content:Alıntı:
ufak tefek konulardan dolayı tartısmamız oldusayda cumhuriyet lisesinin bize karşı gostermiş oldugu ıyı nıyetlı yaklasımdan dolayı hepsıne tesekkurler GALİP
slm arkadslar geçen seneki okul temsilci arkadaşınız hakanın tlf numarasını bana birisi bulup email atarsa çok sevnrm azrailaskim@hotmail.com şimdiden tşk ederim ilker abi servisi dikkatli kullan içinde canımdan çok sevdiğim var kib byby aeo
biz herzaman dikkatli kullanıyoruz arkadaşım biz sevgi ve güven taşıyoruz...biz bazıları gibi dikkatsiz degiliz cünkü biz bugüknkü servisci degiliz biz yıllarımızı verdik bu iş icin ...merak ettim şimdi ben kim bu arkadaşın söylermisin
Eyivallah abi.tamam söylüm abi beyza tanıdın mı abi bu arada benim ismimde çetin neyse kib istersen msn adresini ver ordan yazışalım abi kib aeo byby allah yolunu açık etsn.
mrb abi ben çetin arkadaşımın ismini sormuşsun beyza mümkünse msn de konuşsak abi seninle özel konuşmak istedim bişey var ii geceler kib aeo byby
tamam arkadaşım veririm msn adresimi iii_lll_kkk_eee_rrr_@hotmail.com
bizim kapımız tüm öğrenci arkadaşlarıma acık herkes bizim arkadaşımız...
slm arkadaşlar kimse yok mu maruf marufoğlu anadolu lisesi öğrencilerine sesleniyorum
bu hakan la caner kimmmmmmmmmmmm marufta hemen biriniz cvp yazın
slm arkdaşlar ben antep serviscilerinden İLERHAN TURİZİM TAŞIMACILIK olrak şimdiden yarı yıl tatiliniz neşe dolu ve eğlenceli gecmesi dieği ile herkese iyi tatiller dilerim..İLKER CAKIR.. İLKERHAN TURİZİM HERZAMAN SAYGI VE GÜVEN TAŞIR.........
tşk ilker bey
önemli değil arkadaşım biz üzermize düşen vazifeyi yapıyoruz
maruf marufoğlu anadolu lisesi öğrencilerine sesleniyorum arkadaşlar bu siteyi biraz canlandıralım önemli olan arkadaşlık burada güzel bir vakit gecirmek.. Herkesi bekleriz...